İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Tecrübe En Yakın Dostun Olacak Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Aralık 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 20%

Sevgilinizin baş başayken ve insan arasında iki farklı davranış göstermesinin arkasında gizli rahatsızlıklar olabilir. Aşkta, çıkmaz sokakları kaçınılmaz bir olgu, bir mutlak olarak görmemelisiniz.

Arkadaşlarla yapmaya çalıştığınız işbirliği, istediğiniz ölçüde söz sahibi olmanıza elverişli görünmüyor. Diğerleri kadar inisiyatif sahibi olamadığınız için, baştan kayıpla başlayacağınızı düşünmenizde aceleci bir yargı.

Aynı kazanç düzeyinde olduğunuz bazı yakınlarınızın yaşadığı çıkmazlar size anlaşılır gelmiyor. Para işlerinde daha özenli, daha tutumlu olmayı bir suç gibi yaşamanız hiç gerekmiyor.

Çevrenizdeki tahmin ettiğiniz kişi, size sanki varlığıyla sıkıntı veriyor gibi. veriyor gibi. Dün akşam ve bugün yaşadığınız gerginliği başka nedenlerde aramamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal bir gündeyiz, daha rahat nefes alabiliriz, bulunduğunuz ortamın ciddiyetinden, stresinden kurtulabilirsiniz. Geziler, uzak yol ve yolculuklar gündeminize gelebilir. Yabancılarla daha fazla temasınız olabilir.

12 Aralık 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 08:12'den itibaren Ay, tüm gün boşlukta kalıyor. İkizler burcunda 19 derece bugün 08:12'de ise dolunay gerçekleşiyor. Sizin burcunuzda gerçekleştiği için sinirlerinize hakim olmanız gereken bir gündesiniz. Bazı aksilikler olabilir. Ani tepki vermekten kaçının. Gönül ilişkinizde istemeden de olsa agresif davranabilirsiniz. Ayrıntılı dolunay yazısı için tıklayabilirsiniz.

12 Aralık 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün saat 07:12'de Dolunay gerçekleşecek. İçinde sakladığın becerilerini ortaya çıkarmanın tam zamanı. Kendini yeniden keşfedip bu hususta çalışmalar yürütebilirsin. Hareketli ve atak oluşunyerinde dikkat çekiyor. Bu halinle en zor işlerin bile üstesinden gelebileceksin. Enerjini yüksek tutup kaygılardan uzak olduğun takdirde gün senin için olağanüstü geçebilir. Gün içerisinde sır diye paylaştığın bir konunun açığa çıkması seni huzursuz edecek. Herkese her şeyin anlatılmayacağını anlayacaksın. Tecrübe ederek, insanlara olan bakış açın değişebilir. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, sürprizlere hazır olmalısın.

12 Aralık 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu dolunay etkisiyle, aşk ve ilişkiler hayatınızda kuracağınız iletişimler ön planda olacak. Kafanızdaki bazı soruların cevaplarını öğrenebilir ve sürpriz olaylar yaşayabilirsiniz. Yeni başlangıçlara hazır olun. Başkalarının yaptıklarının karşılığını vermekte isteksiz ve yetersiz olduğu ilişkileri sürdürmek için gerçekçi olmayan hayaller kurmayı bırakın.Content Video - İkizler yeni ilişkilere hazır olun!

12 Aralık 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara daha fazla yönelebilirsiniz. Bazı konularda fazla hayalci olmamaya özen gösterin. İletişimde olduğunuz kişilerden destek alabilirsiniz. Bugün ilişkilerinize daha fazla özen göstermeniz gereken zamanlar var. Öğlen saatlerinde daha akıcı koşullar söz konusu. Akşam saatlerinde çatışmalara dikkat edin.

12 Aralık 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ufak kazalara karşı korumayı ihmal etmemelisiniz. Eğitim sürecine yeni girecekseniz netlik gerektiren kararlar almamakta fayda var.

12 Aralık 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, aşk hayatınız, flörtler, tatil planlarınız, işle ilgili tanıtımlar ve çocuklarınızla iletişim konularına belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlgili alanlarda bugün yeni kararlar almamanız ve hedef belirlememeniz, olayları zamana bırakmanız faydalı olacaktır.

12 Aralık 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün elinize büyük bir para geçecek fakat bu konuda dikkatli davranmazsanız bazı yanlış anlaşılmalar oluşabilir. Elinize para geçtiği için birilerine bir şeyler ısmarlamak istemeniz hoş bir davranış. Fakat arkadaşlarınızın bunu görgüsüzlük olarak anlamadığından emin olun.

12 Aralık 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda meydana gelen Dolunay, geçmişten gelen ilişkilerinize ışık tutacak. Yeniprojelerine sıcak bakmalısınız. İletişim zorluklarını gidermek, herkesin ayrı ayrı fikrine değer vermek sizin için faydalı olacaktır. Dinlenmediğinizi düşündüğünüz zaman susmayı tercih etmelisiniz.

12 Aralık 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Her şeyin çaresi var.

12 Aralık 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda hiç ama hiç beklemediğiniz bir şeyler söz konusu olabilir. Kenarda köşede, eskide gizlide kalmış bir ilişkiniz bir anda canlanıp patlak verebilir. Derin ve ihtiraslı, belki sınırları zorlayan bir başlangıç yapabilirsiniz. İkili ilişkiler, romantik anlamdaki ilişkiler ve tüm flörtöz kaçamaklar, İkizler burçlarının hayatlarının merkezine yerleşecek.

12 Aralık 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün ödemeler ve krediler, borçlar gibi ek maddi kaynaklar üzerine ciddi konuşmalar yapabilirsiniz. Sorumlulukları almak gerekecek.

12 Aralık 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 46' 07" R
Ay
Boğa
13° 13' 49" R
Merkür
Başak
20° 37' 41" R
Venüs
Terazi
27° 45' 38" R
Mars
Yengeç
09° 34' 37" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 09"
Satürn
Balık
15° 02' 25"
Uranüs
Boğa
27° 05' 49"
Neptün
Balık
28° 30' 28"
Plüton
Oğlak
29° 44' 35"
Chiron
Koç
22° 14' 57"
Lilith
Terazi
09° 17' 26"
True Node
Koç
06° 37' 56"
Son Güncelleme : 21/09/2024 09:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>