İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Dikkatli Olmalısın, Dilin Kemiği Yok! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Aralık 2019, Çarşamba

Aşk 20%
Para 80%
Sağlık 100%

Partnerinizin ufak tefek problemleri karşısında daha duyarlı olabilir, kişiliğinin derinliklerine inmeyi deneyebilirsiniz. Ona en yakın kişi olduğunuzu bilmez gibi davranmamalısınız.

Birlikte büyük umutlar yüklediğinizprojeleriniz, yakında size sevindirici sürprizler sunabilir. Kader ortaklığı gibi yaşadığınız dostluğunuz, geleceğiniz bakımından da çok önemli.

Önümüzdeki günlerde parayla alakalı bir araştırma ve takip işiniz olabilir. Kararlarınızda biraz daha kökten olmayı denemelisiniz. Aile içinde harcamaların çoğu gerekli değil gibi.

Birtakım sorunlarınızla ilgili taşları kaldırmayı denemelisiniz. Altından hep aynı kişiler çıkabilir. Dost düşman ayrımı yapmada biraz daha beceri sahibi olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir iki gün içinde bir özleminizi giderecek, ayrılıkların dostluktaki yapıcı etkisini derinden hissedeceksiniz. Sempatikliğinizi azaltan bazı özellikler barındırıyorsunuz. Çevrenizdeki insanlar biraz baskıcı biri olduğunuzu düşünüyorlar. Arada bir göze çarpacak kadar keyifsizleşmeniz, geçmiş anılara takılmamayı becerememenizle alakalı.

11 Aralık 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay, İkizler burcunda seyrine devam ediyor. Sizlerin pozitif zamanları olsa da yarın yaklaşan bir dolunay var. Burcunuzda oluşacağından ötürü bugünden stresli etkileri hissedebilirsiniz. Ay ve Neptün gergin açısıyla beraber geceden aktif olmak üzerehayatınızda stresli bir sürece giriyor olacaksınız. Hedeflerinize erişmekte zorluklar çekebilirsiniz.

11 Aralık 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gördüklerini ve düşündüklerini bugün kimseden sakınmıyorsun. Önder olmak için sosyal çevrene yaptığın baskı bazen eleştirilerin de ağır olmasına neden oluyor. Zor anlar yaşadığın günlerin acısını çıkartıyorsun adeta. Günün başlangıcı senin için fırtınalı geçebilir. Kimseden sözünü esirgemeyen bu tavrınla, sana yakın olan kişiler sana karşı farklı düşünceler geliştirebilir. Maddi sıkıntılar için aradığın çözümler bugün sonuçlanabilir. Borç verdiğin kişiler bugün sana borçlarını geri ödeyebilir. Uzun zamandır ilişkisi olan bir İkizler burcuysan, ilişkinin geleceğini sorgulayacaksın. Evli bir İkizler burcuysan, eşin ile aile ziyaretinizden sonra hararetli bir tartışma sizi bekliyor.

11 Aralık 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle bir arada olmak ve onlarla zaman geçirmek isteyebileceğiniz bir gün. Çevrenizdekilerle sohbet ederken bir arkadaşınızla aranıza mesafe koymanız gerektiğini hissedebilirsiniz.

11 Aralık 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Öğleden sonra nedenini bilemediğiniz olaylarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerle kontrol kaybı yaşayacağınız zamanlar var. Yaşayacağınız içsel süreçler sizi olayları veya kişileri kabullenmenize neden olabilir. İlerleyen saatlerde sorumluluklarınız artabilir. Sosyal konulara eğilmek sizi rahatlatacaktır.

11 Aralık 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Bu gelişmelerin iyi ya da kötü olması sizin olaylara göstereceğiniz tutum ile doğru orantılı olabilir.

11 Aralık 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Akşam saatlerinde enerjiniz ve neşeniz yerine gelecek. Öncesinde partnerinizle olan iletişim önemli.ç

11 Aralık 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Pozitif enerjiniz sürekli etrafınıza yayılıyor ve kendiniz gibi çevrenizdekilerin de ışıldamasını sağlıyorsunuz. Aynı zamanda etrafınıza yaydığınız sevgi de doğru kişiyi bulmanıza yardımcı oluyor.

11 Aralık 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Satürn kavuşumu ortak paylaşımlar alanınızda meydana geliyor. Gelir gider dengenizde ciddi kararlar almanızı gerektiren bir dönemden geçeceksiniz.Bazıbirlikteliklerinizi sonlandırmak isteyebilirsiniz. Sizden daha yaşlı ve tecrübeli kişilerin fikirleri size çok yol gösterici kararlar aldırabilir.

11 Aralık 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

11 Aralık 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Burcunuzun yöneticisi de olan Merkür'ün burç değiştirmesiyle birlikte hareketli bir döneme giriyorsunuz, ikili ilişkilerde daha fazla iletişim ve görüşme gündeme gelebilir. Karşınızdaki kişiyi anlamak için daha fazla düşünebilir ve konuşabilirsiniz.

11 Aralık 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; yarın burcunda gerçekleşecek dolunay öncesi önemli kararlar alman gerekebilir ancak henüz netleşemediğin için ve koşulların belirsizliğinden dolayı aldığın kararlarından vazgeçebilirsin. Özellikleve sosyal hayatına dair girişimlerinin sonuca ulaşabilmesi için biraz daha zamana ihtiyacın olabilir.

11 Aralık 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 46' 31" R
Ay
Boğa
13° 19' 55" R
Merkür
Başak
20° 38' 28" R
Venüs
Terazi
27° 46' 09" R
Mars
Yengeç
09° 34' 51" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 10"
Satürn
Balık
15° 02' 23"
Uranüs
Boğa
27° 05' 48"
Neptün
Balık
28° 30' 28"
Plüton
Oğlak
29° 44' 35"
Chiron
Koç
22° 14' 56"
Lilith
Terazi
09° 17' 29"
True Node
Koç
06° 37' 56"
Son Güncelleme : 21/09/2024 09:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>