İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Duygusallığı Arka Plana Atabilirsin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Aralık 2019, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 20%

İlişkiniz adına yapabileceğiniz çok şey var. İki baskın kişiliğin duygusal ilişkisindeki hoş çözümsüzlükler içindesiniz. İlişkinizi baltaya vurulmuş taş gibi görmeniz için çok erken.

İşinize bağlılığınız kafanızdaki yetki sorununu önümüzdeki günlerde çözecek. Verimsizlik bir süre daha gidebilir. Becerileriniz, kişisel çabalarınızla bu süreyi kısaltabilirsiniz.

Planladığınız standardı elde etmeniz, umutlarınızı diri tutmaya bağlı. Toplu paranız, işlerin problemli olduğu dönemlerde sizi ayakta tutabilecek durumda görünüyor.

Hassas konuların üzerine hassasiyetle gidilmesi gerektiğini unutmamalısınız. Yaşadığınız bir güvensizlik belli nedenlere dayalı da olsa, onu ortaya çıkarma çabanız genel ilişkilere zarar verebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çabuk sonuca ulaşıyorsunuz. Sonuca götüren ön hazırlıklardaki becerileriniz, iddialı karakterinizden kaynaklanıyor. Bu da bazı durumlarda, insanlarda sizinle yarışma ihtiyacı doğurabiliyor. Seçiciliğiniz, düzgün dostluklar kurmanızı sağlıyor. Fakat sürekli sınama huyunuz, kurduğunuz dostluklarda bunaltıcı bir özellik olarak ortaya çıkabiliyor.

13 Aralık 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşluktaki Ay, saat 02:22'de Yengeç burcuna geçiyor. Dolunayın stresli etkisinden yavaş yavaş çıkıyorsunuz. Mars-Neptün güzel etkileşimi sayesinde bugün çalışma ortamınızda beklediğiniz gelişmeleri nihayet yaşayabilirsiniz. Akşam olduğunda ise Venüs ve Plüton kavuşumun etkisiyle maddi alanda güçlenmeye başlıyor olacaksınız. Özellikle bu borçlarınızı kapatmakla ilgili bir gelişme olabilir.

13 Aralık 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerin bugün oldukça yüksek. Gerek İmajın olsun, gerek evrene yaydığın sinerji olsun sosyal olarak sana ve çevrene katkı sağlayacak. Mantık ve sağduyu bugünlerde ön planda ise emin ol bir nedeni vardır. Hayatının adım adım değişmesi sadece bugüne ait bir durum değil. Ama karar aşamaları için önemli bir dönemin başlangıcı diyebilirim. Kendinle alakalı önemli dönüm noktaları yaşayabilirsin. Verdiğin kararlarda emin olmadan hareket etmemen senin için en iyisi olacak. Kariyer hedefi olan bir İkizler burcuysan, çalıştığın kurumdaki yöneticilerle terfi konusunda konuşmalarda bulunabilirsin. İş yerinde duygusal kararlardan çok analitik kararların önemli olduğunu bugün daha iyi anlıyorsun.

13 Aralık 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile ilişkilerinizdeki ekonomik konular biraz yorabilir ama bu konuda sabırlı olmalı ve alelacele kararlar almamalısınız yoksa bu durum sizi zor durumda bırakabilir. İleriyi planlayın ve büyük işlerinizi bugün tamamlayın.

13 Aralık 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumlu olduğunuz işlerde hayaller içinde olmamaya özen gösterin. Mücadele ettiğiniz konularda çatışmalı olayların içinde kalmayın. Başarı elde etmek için, yeteneklerinizi kullanmak isteyeceksiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili blokajlar hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde duygusal olarak engellendiğinizi hissedebilirsiniz.

13 Aralık 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızdaki olumlu gelişmeleri sürdürülebilir kılmak için istikrarlı olmalısınız, bu da hareketli yapınıza ve sürekli karar değiştirmenize zıt bir durum oluşturabilir

13 Aralık 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün burcunuzda meydana gelen dolunay ile ikili ilişkiler, hayat yolunuz, yapmak istedikleriniz ve dış görünüşte değişimler yapmak isteyebilir, artık bir dönemin sonuna geldiğinizi görebilirsiniz.

13 Aralık 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi davranışlarıyla sinir eden biri farkında olmadan size çok güzel bir hayat dersi veriyor. Kalabalık ve ciddi bir ortamda nasıl davranılmaması gerektiği konusunda artık daha da emin oluyorsunuz. Bu kişi etrafınızda fazla kalıcı değil, endişelenmeyin.

13 Aralık 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Plüton bugün birlikte hareket edecekler. İlişkilerinizde tutku ve ihtiras ön plana çıkar. Özel hayatınızdaki bir takım şeyleri takıntı haline getirmekten kaçının.Partnerinizle aranızdaki libido enerjisi artar. Diğer yandan ortak kazançlar alanında büyük gelir elde etmeye açık bir gün. Büyük harcamalardan kaçınmalısınız.

13 Aralık 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sezgilerin yüksek. Gerek imajın, gerek evrene yaydığın sinerji olsun, sosyal olarak çevrene katkı sağlayacak.

13 Aralık 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatınızın bir tarafı yükselişte, diğer tarafı ise sürekli mücadele altında. Yükselen tarafa dikkatinizi daha fazla veriyor olmanız, mücadele altında olan tarafın kendi kendine düzelmesini sağlamayacak. Tembellik etmemelisiniz. Özellikle aşk hayatınız konusunda öfkelenmek yerine, kendinizin hatalı olabileceği noktaları düzeltmeye çalışmaktan başlayabilirsiniz.

13 Aralık 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün burcunuzda bir dolunay gerçekleşirken bu dolunay evliliğinizde, ortaklığınızda, birlikteliğinizde duygusal ihtiyaç ve beklentilerinizi size hatırlatabilir. Yaşadığınız farkındalık önemli kararları tetiklerken iyi düşündüğünüze emin olmalısınız.

13 Aralık 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 46' 07" R
Ay
Boğa
13° 13' 49" R
Merkür
Başak
20° 37' 41" R
Venüs
Terazi
27° 45' 38" R
Mars
Yengeç
09° 34' 37" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 09"
Satürn
Balık
15° 02' 25"
Uranüs
Boğa
27° 05' 49"
Neptün
Balık
28° 30' 28"
Plüton
Oğlak
29° 44' 35"
Chiron
Koç
22° 14' 57"
Lilith
Terazi
09° 17' 26"
True Node
Koç
06° 37' 56"
Son Güncelleme : 21/09/2024 09:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>