İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sosyalleşiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün, duygusal olarak kendinizi umutsuz hissedebilirsiniz. Hislerinizi açıkça ifade etmek için kendinize ve karşınızdaki kişiye biraz zaman tanımanız gerekiyor.

Odaklanmalı ve problemleri tamamen ortadan kaldırmaya çalışmalısınız. Enerjinizden doğru yarar sağlamanız gereken bir gündesiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali bulunuyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizin koşullarıyla ilgili yeni çözümler bulmanız gerekebilir. Yerinde çözeceğiniz sorunların dışında, bir değişiklik yapmanız gereken konular da doğabilir. Taşınma gibi bir gündeminiz varsa şartların gelişmesini beklemeniz size zaman ve fırsat kaybettirebilir, ihtiyaçlarınıza yönelik araştırmalar yapmak ve aile meclisinizde bunu detaylandırmak işinizi kolaylaştıracaktır.

17 Mayıs 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerilerinizle öne çıkacaksınız. İş veya özel ilişkilerinizde anlayışlı ve açık bir iletişim kurarak çözüm odaklı davranabilirsiniz. Fikirlerinizi net bir şekilde ifade etmeye gayret edin ve karşınızdakileri dinlemeyi ihmal etmeyin. Bugün sosyal etkinliklere katılarak yeni insanlarla tanışabilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz. Aşk hayatınızda da romantik ve duygusal bir gün sizi bekliyor olabilir.

17 Mayıs 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarından gelen dışarı çıkma teklifini reddetmek istemeyebilirsin. Eğlenmek için yeterli enerjiyi bulamasan da dışarıda arkadaşlarınla birlikte olma fikri sana iyi gelecek. Mutfaktaki eksiklerini tamamlamak için alışverişe çıkman gerekebilir. Akşam saatlerini evine ayırmak isteyeceksin.

17 Mayıs 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Araştırma yaparken ya da sosyal medyada seçici davranmak sizin için bir kurtarıcı olabilir. İçi boş konuları hayatınızdan çıkardığınızda, yetilerinizi farklı konularda da değerlendirebileceğinizi görebilirsiniz. Seçimlerinizde, tercihlerinizde insanlık için küçük sizin için büyük değişimler yapabilirsiniz. Eğer doğru kararı ve hamleyi ortaya koyabilirseniz insanlık için de büyük olabilir.

17 Mayıs 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Aile fertlerinden birine yardım etmeniz gerekebilir. Gün içinde güven aradığınız durumlar meydana gelebilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. İletişim gün içinde önem kazanabilir. Ev hayatınızdaki işleri toparlama fırsatınız var. Ani duygusal değişimler yaşayabilirsiniz.

17 Mayıs 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özelliklehususunda herkesi kendinize hayran bırakabileceksiniz. Aşk konularında da yine sizin için sükunetle huzurun bir arada olduğu anlar hakim.

17 Mayıs 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün duygusal konularda kafan biraz karışabilir. Karşındaki insanın hareketlerine bir anlam yüklemeye çalışabilir ancak bunda başarılı olamayabilirsin. Karşındaki kişinin amacını anlamak için direkt olmak ve ona bu soruları sormak daha iyi olacak senin için.

17 Mayıs 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün iyileşmek veya başkalarının karmaşık duygularla başa çıkmasına yardımcı olmak için bazı fırsatlar olabilir. Hayatınızdaki önemli bir uğraşa özel ilgi göstermekten büyük keyif alabilirsiniz. Nitekim fikir ayrılıkları ya da anlayış eksikliği sizi hayal kırıklığına uğratabiliyor. Kendinizi bir köşeye sıkıştırılmış veya bir karar vermeye zorlanmış hissedebilirsiniz. Odak noktanız geçmişinizdeki çözülmemiş bir mesele olabilir ve zihninizi rahatlatmak gerçekten zorlayıcı olabilir. Kendinizi olumsuz düşüncelerden uzaklaştırmak için elinizden geleni yapın ve hatta belki de sorunları çözme çabalarını körüklemek için bu endişeyi kullanın.

17 Mayıs 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddeyi seviyor ve kişisel zevkleriniz için fazla harcamalar yapıyorsunuz. Geçmişinizi sorgulamak zorunda kalabilirsiniz. Partnerinizle birlikte romantik konuşmalar yapacak ve belki de günah çıkartacaksınız. Fazla beklemeyin.

17 Mayıs 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

17 Mayıs 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler, bugün evinizde, ailenizle veya yaşam alanlarınızda kalıcı etkileri olan değişimlere hazır olun. Bu değişimler, geleceğinizi daha da güçlendirecek temeller olabilir. Gününüz, iç huzur ve anlayışla dolu olsun.

17 Mayıs 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Abartılı bir ruh hali içinde karşınızdaki kişiye olmadık sözler ederek aradaki bağları zayıflatabilirsiniz. Ateşli, güçlü ve tutkulu istekleriniz partneriniz tarafından yalnış anlaşılarak ters tepki alabilir. Bir kıskançlık nedeniyle aranızda hiç olmayacak şekilde tepkisel bir durum da ortaya çıkabilir. Çocukları olan aslanlar bugün onlara karşı daha hırslı bir tutum içine girebilirler. Bugün temel prensibiniz "hiçbir şeye katlanma" tarzı olabilir. Bugün güvenliğinizi tehdit edebilecek herşeye karşı sert tepkiler verebilirsiniz. Yolculuklar konusu gündeme gelebilir. Ve hesaplanan uzun bir yolculuk için harekete geçebilirsiniz. Araba kullanacak olursanız daha dikkatli olmanızda fayda var. Acelecilik görülebilir ve daha çabuk ulaşma isteğiyle sorunlara neden olabilirsiniz. Özgürlük tutkunuz bugün yoğundur, her an gitmeye hazır bir haliniz olacaktır.

17 Mayıs 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 53" R
Ay
Koç
09° 59' 01" R
Merkür
Başak
16° 30' 29" R
Venüs
Terazi
25° 03' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 54"
Satürn
Balık
15° 12' 15"
Uranüs
Boğa
27° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 20"
Lilith
Terazi
09° 02' 40"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>