İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Bugüne Odaklanıyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, her şey istediğiniz gibi görünmekte. Birlikteliğinizde huzuru ve mutluluğu bulmakta zorluk yaşanmayacak. Yüzünüzün gülebileceği bir sürece girmektesiniz. İlişkinize verdiğiniz değerin boşuna olmadığını net olarak hissedeceğiniz bir gün.

Hayal gücünüze ve enerjinize fazlasıyla ihtiyaç duyabilirsiniz. Harekete geçmekte zorluk yaşamayacağınız bir süreçtesiniz. Sahip olduğunuz güç, başarıya olarak adlandırdığınız noktaya ulaşmakta zorlanmayacağınız anlamına da geliyor. Her şey istediğiniz gibi şekillenebilir.

Finansal durumunuzda meydana gelebilecek olumsuzlukları gözünüzde büyütmekten kaçının. Her şeyin dilediğiniz gibi olabileceği bir güne giriyorsunuz. Maddi durumunuza odaklı hareket etmek çok daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi sözel olarak ifade ederken oldukça şanslı hissedeceksiniz. İletişim gücünüzden dilediğiniz gibi yarar sağlayabileceğiniz bir gün sizi bekliyor. Sizinle alakalı olan konulara biraz daha eğilim göstermeye çalışın. Fazlasıyla iyi niyetli yaklaşımlar ortaya koyacaksınız ve bu da bazıları tarafından suistimal edebilir. Genel olaradak daha kontrollü olmanız gereken bir gün.

18 Ağustos 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugünyerinde rutinleri yeniden gözden geçirme ve geliştirme fırsatınız olabilir. Verimliliği artırmak için yeni yöntemler arayışında olabilirsiniz. Sağlık konularına da dikkat etmekte fayda var. Fiziksel ve zihinsel ihtiyaçlarınızı dengelemek için zaman ayırın.

18 Ağustos 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sizi üzen olayların tüm hayatınızı etkilemesine izin vermemelisiniz. Geçmişinizi arkada bırakıp bugününüze odaklanmak isteyeceksiniz. Çocuğu olan İkizler burcuysanız, çocuğunuzun teknoloji ile arasına mesafe koyması için harekete geçiyorsunuz. Çocuğunuzun yaşıtları ile sosyalleşmesi sizin için büyük önem taşıyor.

18 Ağustos 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kalbinizin sesini dinlemek, yaptıklarınızı değerlendirmek ve beklentilerinize şekil vermek bazen bir saç ve cilt bakımından daha iyi ve tazelenmiş hissettirebilir. Artık bir yön değişikliği yapmanın öncelikli ve gerekli olduğunu fark ediyorsunuz.

18 Ağustos 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi zorlayan sorumlulukları aşıyor daha planlı ilerliyorsunuz. Birden fazla meşguliyetin öne çıkması ile eldeki kaynaklarla ilgili yeni değişiklikler söz konusu. Aileden gelebilecek destekler güven verici olabilir. Evde güvenlik sorunları ve zorunlu harcamalar nedeni ile beklenmedik masraflara dikkat etmekte yarar var.

18 Ağustos 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içerisinde göstereceğiniz herhangi bir çaba ya da efora değecektir. Eğitim, mesleki ya da ikili ilişkilerde olsun bugün evrensel olarak fazlaca zorlanabilirsiniz.

18 Ağustos 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile üyeleriyle birlikte yaşadığın yeri tekrar düzenlemek isteyebilirsin bugün. Herkesin fikrini belirtip buna göre bir şeyler yapmak istemesi seni de mutlu edebilir. Ev ortamlarında yenilikler yapmak enerjini de yenileyecek.

18 Ağustos 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün odak noktanız iç dünyanız, ev yaşamınız veya çalışma alanınız. Yine de bu konular için yoğun bir zaman. Evle ilgili faaliyetler için motivasyon yükselir veya kişisel bir sorunu çözmek isteyebilirsiniz. Duygularınız tarafından daha çok yönlendirildiğinizi hissedebilirsiniz ve harekete geçme arzusu sizi acele ettirebilir. Daha önce sinir bozucu olan durumlar bugün doğrudan bir yaklaşımla çözüm bulabilir ancak hemen sonuca varmamak en iyisidir. Bir yandan kendinizi kararlı ve belki de sabırsız hissedebilirken bugün de sizi hayatı daha ilginç bulmaya teşvik ediyor. Beyin fırtınası faydalı olabilir. Bugün çözüme giden en iyi yol, aynı eski kalıpları tekrarlamak yerine yenilikçi ve ilerici düşünmeyi içerir

18 Ağustos 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gücünüzün farkındasınız ve duygularınızdaki derinliği hiç kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Bugün, maddi konularla ilgili gizli hesaplarınız olabilir. Yatırımlarınız konusunda hiç kimseye güvenmiyorsunuz.

18 Ağustos 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar karşınıza herkesle son derece iyi anlaştığınızdan, günlük hayatınız epey keyifli bir hal almaya başladı. El üstünde tutulduğunuz bu günlerin tadını çıkarın. Bu pozitif enerjiyi, günlük hayatın streslerinden uzaklaşmak ve gevşemek için kullanın.

18 Ağustos 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Içindeki çocuğu kucakla. Yeni arkadaşlıklar, alevlenen ilişkiler var. Yeni başlangıçlar var. Ertelemeleri bırak, harekete geç.

18 Ağustos 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sakin görünen gizli bir inatçılığınız var. Bugün, duygusal konularda beklediğiniz somut isteklerinizi, karşı tarafa hissettirmek zorunda kalacaksınız. Güçlü sezgileriniz sayesinde, yaşamın gizemliliğini araştırmak istiyorsunuz. Enerjiniz olumlu.

18 Ağustos 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 45' 11" R
Ay
Boğa
27° 47' 13" R
Merkür
Başak
22° 29' 58" R
Venüs
Terazi
28° 59' 17" R
Mars
Yengeç
10° 08' 15" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 35"
Satürn
Balık
14° 58' 01"
Uranüs
Boğa
27° 04' 49"
Neptün
Balık
28° 28' 48"
Plüton
Oğlak
29° 44' 01"
Chiron
Koç
22° 12' 27"
Lilith
Terazi
09° 24' 08"
True Node
Koç
06° 38' 36"
Son Güncelleme : 22/09/2024 09:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>