İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
İkilemdesin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2024, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları çözmek için harekete geçmeniz gerekiyor. Daha esnek davranmanız durumunda sorun ya da sıkıntı yaşamayacaksınız.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, mesleki koşullara uygunluk göstermeye çalışmalı ve dengeleri lehinize çevirmek için çaba sarf etmelisiniz. Ani kararlar almadığınız sürece hata yapmaktan kaçınacaksınız. Daha dengeli olmanız gereken bir gündesiniz.

Bugün, parasal gelişmeleri daha yakından takip etmeyi arzulayacaksınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmamalı ve elinizden geleni yapmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş bitirici yönünüzü daha iyi kullanmalısınız. Amaçsız ya da sonuç alamamış hissettiğiniz anlarda bu sizi kurtaracaktır. Kabullenmek, durmak değil bazen de daha güçlü bir adım atmak için anlık bir düşüncedir. Bu anları iyi değerlendirin.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, İkizler burcunun insanları için iletişim becerilerinizin ön plana çıkacağı ve ilişkilerinizde derinlemesine anlayışlar kazanabileceğiniz bir gün olabilir. Duygularınızı net bir şekilde ifade etmek ve karşınızdakilerle sağlıklı bir iletişim kurmak için harika bir zaman. Aynı zamanda yeni fikirler üretebilir, yaratıcı projelere odaklanabilir ve hızlı kararlar alabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

18 Eylül 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay tutuluyor. 10. Evinde etkili olacak Ay Tutulması, kararsızlığını tetikleyebilir. Uzun zamandır çalışmaya ara veren bir İkizler burcuysan,başvuruların arasında ikileme düşebilirsin. Gündemin hararetinin yoğunluğunda kendini çıkmazlara sürüklemene neden olacak kararlardan kaçınmalısın. Akşamüzeri kısa kaçamak planların olabilir.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerle ilgili konularda beklentileriniz karşılık bulmayabilir. Yaşadığınız hayal kırıklığıyla büyük ve gereksiz tepkiler vermek yerine muhatabınızı dinlemeyi tercih etmelisiniz. Hukuksal ve sosyal problemlerin sizi engellememesi için sözlerinizi, tepkilerinizi kontrol etmeniz gereken bir gündesiniz.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili sorumlu olduğunuz konuları üzerine kafa yorabileceğiniz bir gündesiniz. Fikirlerinizi üstlerinizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için vizyonunuzu geniş tutmanız faydalı olabilir. Gün içinde annenizle ilgili konular gündeme gelebilir. İlerleyen zamanlarda doğru kararlar alabilirsiniz. İçsel uyumunuz rahat etmenizi sağlayacaktır.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizlere bugünlerde başkaları hata yapabilir ya da günahınızı alabilirler. İş yerinizde bir takım rahatsızlıklar hissedebilirsiniz.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş konusundaki baskılardan yılmış olabilirsiniz. Şu an bunu değiştirebilecek bir koşulunuz olmadığı müddetçe aksi yönde hareket etmemelisiniz. Derin nefes alın, su için ve fiziksel olarak kendinizi iyi tutun; bu aklınızın vekapasitenizin de toparlanmasına yardımcı olacaktır.

18 Eylül 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yaptığınız keşifler duygusal olarak yüklü olabilir sevgili İkizler. Hatta sizi yeni bir yöne motive eden bir şey keşfedebilir veya profesyonel yaşamınızda yeni bir heyecan ve motivasyon dalgası yaratabilirsiniz. Kariyerinizle veya önemli bir yaşam hedefinizle ilgili bir konuyu aydınlatabilir ancak aynı zamanda bazı bilgileri geçici olarak saklıyor veya önemsizleştiriyor olabilir. Bu nedenle, duygularınızı dinleyin ancak yargıda bulunmak için bekleyin. Ani tepkilere dikkat edin, çünkü bunlar hayal edebileceğinizden daha etkili olabilir. Rüyalarınız, sezgileriniz ve öngörüleriniz duygularınızı çözmenize yardımcı olabilir.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önemli bir olay oluyor hayatında. Bu değişime neden olacak güçlü bir itiraf söz konusu olabilir. Kendi kendine de bir olayı itiraf edebileceğin gibi bir başkası tarafından da sana bir itiraf gelebilir. Kanatlarını açmanın vakti geldi artık. Adil ve uygun kararlar vererek, doğru bildiğini yapmalısın. İnançlarını savun, çünkü onlar sana başarıyı getirecek.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün iş, kariyer hayatınızda belirsiz süreçler tamamlanabilir. Gününüz şahane geçsin.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Tebrikler! Siz şimdi tam bir devre seyahat etmişsiniz. Bir çok yükümlülüklerden azad olmuşsunuz. Hayatınızı büyük bür resmin parçası gibi görebilirsiniz. Siz mutlu olmayı hak ediyorsunuz.

18 Eylül 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 17' 39" R
Ay
Yengeç
17° 03' 05" R
Merkür
Akrep
14° 37' 56" R
Venüs
Yay
06° 32' 07" R
Mars
Yengeç
25° 25' 32" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 49" R
Satürn
Balık
13° 09' 42"
Uranüs
Boğa
26° 13' 59"
Neptün
Balık
27° 40' 58"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 31"
Lilith
Terazi
12° 49' 45"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>