İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Planlı Hareket Etmelisin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün, duygularınızı ifade etme noktasında pek sorun yaşamayacaksınız. Güzel gelişmelere hazırlıklı olmanız gerekmekte.

Dengeleri çok fazla zorlamaktan kaçının. Enerjiniz yüksek ve bu da istediklerinize yavaş yavaş ulaşabileceğiniz anlamına geliyor.

Maddi anlamda kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Olumsuzlukları ortadan kaldırmak için harekete geçin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tembelleştiğinizi, mutlu eden konuların eskisi gibi etki etmediğini düşünebilirsiniz. Dönem dönem ya da gün içinde bu gibi hislerin yaşanması normaldir, buna aldırış etmek yerine yaşantınızı sürdürmelisiniz. Ancak bu durumun fazlaca yaşandığını düşünüyorsanız ya da önünüze sürekli bu çıkarım düşüyorsa, seçimleriniz ve mutluluk beklentilerinizin olduğu konuları değerlendirmeye almanın zamanı gelmiş demektir.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, İkizler burcundaki insanlar için iletişim becerileriniz ön planda olacak. Kendinizi ifade etmek konusunda güçlü bir enerjiye sahip olacaksınız ve diğer insanlarla etkili iletişim kurabileceksiniz. Fikirlerinizi net bir şekilde ifade etmek ve başkalarının da fikirlerini anlamak için harika bir gün olabilir. Ayrıca, ilişkilerinizde iletişimi güçlendirecek fırsatlar da karşınıza çıkabilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Genel olarak daha yaratıcı ifadeler ortaya koyma şansınız var. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmenin her açıdan daha önemli olabileceğini unutmayın. Hata yapmadığınız takdirde her şey daha da iyiye gitmeye başlayacak.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizden geldiği gibi yaşamak isterken birilerinin buna gölge düşürdüğünü düşünebilirsiniz. Size gerçekten ve iyi niyetle yardımcı olmaya çalışan kişilere olumsuz bir izlenim bırakmamalısınız. Sakin kalmak, hem duygusal hem de ekonomik konularda olumsuz sürprizlerle karşılaşmanızı önleyecektir.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında eve ya da aileye yönelik uğraşlar kafa karıştırıcı olabilir. Öyle sonrasında ise hayatın güzel olan şeylerini daha açık ve keyiflisiniz.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorun gibi gözüken mevzuların gözünüzde büyüttüğünüz kadar olmadıklarını görerek rahatlayacaksınız. Ayrıca her problemi çözmek zorunda da değilsiniz.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bazı mevzuların gecikmesi canını sıkabilir. Eğlenceli olmasını umduğun planlarda değişimler yaşanması genel olarak keyfini kaçırabilir. Ancak canını sıkmadan, önem taşıyan konulara odaklanman daha iyi olacak senin için.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, kendinizi bir kenara çekip duygularınızın tadını çıkarma arzunuz ile bağlantı kurma ihtiyacınız arasında bir çatışma hissedebilirsiniz. Bir şey hakkında çok erken, henüz kesinleşmeden heyecanlanma eğilimi vardır, bu da küçük hayal kırıklıklarına yol açabilir. Geçmiş olaylara ve ilişkilere çok fazla dikkat yöneltilebilir. Geçmişinizden gelen bir şey, sosyal veya romantik yaşamınızda şimdiki zamanı etkileyebilir. Kararsızlık sinir bozucu olabilir ancak yapılan eylemler yanlış zamanlanmış olsa da gün ilerledikçe sezgilerinizle daha iyi temas kurdukça, bunu tersine çevirmek için fırsatlar bulabilirsiniz.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars burcunuzda ilerliyor. Artık daha kararlı ve cesur düşünceler içinde olacaksınız. Duygularınız da, her zamanki gizliliğinden kurtuluyor ve konulara daha akılcı yaklaşıyorsunuz.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sağlığınızla alakalı uzun zamandır ihmal ettiğiniz konular bugün kendini açıkça hissettirebilir. İş yerinizde yaşadığınız sorunlarla alakalı belirsizlikleri netliğe kavuşturma isteğiniz bugün sonuç bulmayabilir. Sorunu dışarda aramak zaman kaybettiriyor. Kendinize dönmek çözüm olacaktır

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşınızdaki insana duyduğunuz merhamet yada iyi niyetin, konuyu çözmeye yaramayacağını düşünüyorsunuz. İçinizdeki duygular nedeniyle kimi anlarda son derece hassas, kimi anlarda ise acımasızca kararlar verebilirsiniz. Fakat bugünkü durumdan çıkacak cevabın hiçkimseye faydası olmadığını biliyorsunuz. En iyisi suyu akışına bırakmak diye düşünebilirsiniz. Bugün, bilinçli aklınız, mantık yönünüz kendinizi ifade etmekten yana, yüreğiniz ise karmakarışık duygular içinde. Fakat bu iki ruh haliniz de garip bir şekilde birbirini iyi yönde destekler gibi. Yani ne olursa olsun içinizdeki herşey negatif yönde olduğu halde, bir şey onları pozitif hale getiriyor gibi. Sizin gibi kendini ifade etmeyi seven bir insan olarak tüm bu duyguları ifade edemiyor oluşunuz da kafanızı karıştırmış durumda

18 Mayıs 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 33' 26" R
Ay
Koç
09° 21' 05" R
Merkür
Başak
16° 25' 52" R
Venüs
Terazi
25° 00' 02" R
Mars
Yengeç
08° 18' 18" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 44"
Satürn
Balık
15° 12' 26"
Uranüs
Boğa
27° 07' 52"
Neptün
Balık
28° 34' 14"
Plüton
Oğlak
29° 45' 57"
Chiron
Koç
22° 20' 26"
Lilith
Terazi
09° 02' 24"
True Node
Koç
06° 36' 50"
Son Güncelleme : 19/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>