İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Geleceğinizi Şekillendiriyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2023, Cumartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, mutlu ve huzurlu hissetmeye başlıyorsunuz. Verdiğiniz değeri ve hissettiğiniz sevgiyi net olarak belli etme şansınız var. Olumsuzluklar tamamen geride kalmaya başlıyor.

Klasik adımlar atmaktan ziyade farklılıklara yöneleceksiniz. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız ancak bunun için biraz daha beklemede kalmanız gerekiyor. Hızlı ve dengesiz adımlar atmaktan kaçının.

İstediklerinize ulaşmak için biraz daha beklemede kalmanız gerekiyor. Her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var ancak bunun için acele etmeyin. Dengeli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal konuların sizin için bir çıkmaza dönüşmesinden endişe edebilirsiniz. Artık işlerin endişeyle değil, duyguyla ve duyguları göstermekle yürüdüğünün farkına varmalısınız. Hissettiklerinizi dile getirmek, içinizden geldiği gibi davranmak hem yükünüzü alacak hem de alacağınız karşılıkla bir yol belirmenize yardımcı olacaktır.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, kariyerinizde önemli bir adım atabilirsiniz bugün. Yaratıcılığınızı kullanarak çevrenizi etkileyebilir ve başkalarının takdirini kazanabilirsiniz. Arkadaşlarınızla keyifli anlar geçirebilir, hobilerinize zaman ayırarak ruhsal denge sağlayabilirsiniz.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte size kendinizi değersiz hissettiren ve kırıldığınız kişilerinde aynı süreçten geçtiğini duyacaksınız. Kin tutan bir yapınız yok ama bu sefer ‘ilahi adalet’ diyeceksiniz. İlişkisi olan İkizler burcuysanız, partnerinizin ailesi sizinle tanışmak isteyebilir. Bu tanışma geleceğinizi şekillendirmek için bir başlangıç niteliğinde olabilir.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik olarak sürekli benzer sorunlarla karşılaşıyor olmanız sizi yıldırabilir. Ancak bir sorun sizi pes ettirmek için değil daha iyi devam ettirebilmek için gelir. Bakış açınızı bu şekilde değiştirdiğinizde para kazanma, harcama ve çevrenizle parasal ilişkiler kurma biçiminizi de değiştirebileceksiniz.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evde ya da eve yönelik işlerde daha sabırlı olmaya bakmalısınız. Yakın çevrenizde ailevi konularda sizi meşgul eden konular artabilir.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan partneriniz gönlünüze girmek için çaba gösterse de başarı arzunuzdan onu fark etmeyebilirsiniz. Bu partnerinizin üzülmesine neden olabilir.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bolca sıvı tüketmek ve sağlığına özen göstermek bugünü daha rahat geçirmeni sağlayabilir. İnsanın sürekli canını dinlemesi iyi bir şey değildir ama bugün senin biraz kendine odaklanman gerekebilir. Günü kendin için kolaylaştırmalısın.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizin için iletişim ve entelektüel faaliyetler ön planda olabilir. Zihinsel olarak aktif olabilir ve yeni bilgiler edinmeye açık olabilirsiniz. İletişim becerilerinizin ve sosyal ilişkilerinizin güçlendiği bir dönemdesiniz. İnsanlarla kolayca bağlantı kurabilir ve fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Aynı zamanda, öğrenme ve öğretme fırsatlarını değerlendirebilirsiniz. Bugün, planlarınızı organize etmek ve detaylara dikkat etmek önemlidir. Ayrıca, kendinize zaman ayırarak huzur bulabileceğiniz ve stresi azaltabileceğiniz aktivitelere yönelebilirsiniz. İç sesinizi dinlemek ve ihtiyaçlarınıza öncelik vermek için fırsatlar olabilir.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişiselliğinizi ön plana çıkaracağınız ortamlarda bulunacak ve çevrenizde kendinizi daha iyi hissetmenize neden olacak konuşmalar yapacaksınız. Bireysel duygularınızı atakta. Takıntılı yönleriniz sizi başarılı ve güçlü yapıyor.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla iyi ilişkiler kurmada şu sıralar özellikle başarılısınız. Çekim gücünüz yüksek ve dört bir taraftan geleceğinize olumlu etkileri olacak bağlantılar yağıyor. Bu kişilere sadece işinize yarayabilecekleri için değil, insan olarak da değer verdiğinizden emin olun.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün aşk, çocuk, tatil, eğlence konularıyla ilgilenebilirsiniz. Beraber seyahat, eğitim kararı alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

19 Ağustos 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizde sabırlı görünen yapınızı, ani ve fevri hareketlerinizle bir anda koparabilirsiniz. Yumuşak ve ılımlı yaklaştığınız bir konu üzerinde çalışırken, küçük duygusal bir takıntı bir anda değişime neden olabiliyor. Bugün olayları akışına bırakmalısınız.

19 Ağustos 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 44' 47" R
Ay
Boğa
27° 41' 16" R
Merkür
Başak
22° 29' 11" R
Venüs
Terazi
28° 58' 46" R
Mars
Yengeç
10° 08' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 34"
Satürn
Balık
14° 58' 02"
Uranüs
Boğa
27° 04' 49"
Neptün
Balık
28° 28' 49"
Plüton
Oğlak
29° 44' 02"
Chiron
Koç
22° 12' 28"
Lilith
Terazi
09° 24' 05"
True Node
Koç
06° 38' 35"
Son Güncelleme : 22/09/2024 09:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>