İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Adımlarını Dikkatli Atmalısın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ister istemez ilişkinizden uzaklaştığınızı hissedebilirsiniz. Ancak, bu durumdan doğru çıkarımlar elde etmek, huzursuzlukları geride bırakmanıza yardımcı olabilir. Dengeleri lehinize çevirme şansınızın yüksek olduğunu aklınızda bulundurun.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, mesleki sorumluluklarınızdan uzaklaşma isteği duyabilirsiniz. Düşünceleriniz farklılık gösterebilir, fakat bunun üstesinden gelme şansına sahip olduğunuzu bilmelisiniz. Bilinçli olduğunuz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşanmayacaktır.

Bugün, maddi kaynaklarınızı yönetme konusunda dikkatli olmalısınız. Düşünceleriniz sürekli olarak değişiyor olsa da, bu durumun üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Daha sabırlı ve kontrollü olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beraber vakit geçirmekten sıkılmayacağınız insanlar arayabilirsiniz. Vaktinizi nasıl geçirdiğiniz, ne hedefleyip anlattığınız konusunda kendinizi güncellemeniz gerekebilir. Ancak, bu süreçte bireysel çıkarlarınızı göz önünde bulundururken, ekip uyumuna da dikkat etmelisiniz.

19 Eylül 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, İkizler burcundaki insanlar için iletişim ve arkadaşlık konuları öne çıkabilir. Yaratıcı fikirlerinizle etrafınızdakileri etkileyebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. İlişkilerinizde daha açık ve dürüst olmanız, sorunları çözmenize yardımcı olabilir. Bu enerjiden faydalanarak iletişiminizi güçlendirebilir, sosyal çevrenizi genişletebilirsiniz. Ancak dikkatli olmanız gereken konu, duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Dengenizi korumaya özen gösterin.

19 Eylül 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkindeki ilgisizliği kafana fazlasıyla takıyorsun, parterinle bu konuyu konuşmaya karar verdiğinde umduğun sakinliği bulamayabilirsin. Ev ile ilgili yatırım yapmayı düşünüyorsan acele etmemekte fayda var. Yetişmen gereken yerler ve işlerde karşı ufak aksaklıklar karşına çıkabilir. Yemek düzenini baştan oluşturmak isteyeceksin.

19 Eylül 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hukuki işlemlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Birya da mal paylaşımı gündeme geldiğinde duygularınız, beklentileriniz yerine mantığınızın ve gerçeklerin sesini duyarak adım atmalısınız. Ailenizden birinin ya da sizin sağlık sorunlarınız konusunda tedbir almanız, kontrolleri yaptırmanızda fayda var.

19 Eylül 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek için program yapabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için yaptığınız harcamalara dikkat etmelisiniz. Aşırı kaçabilir ve bütçenizi zora sokabilirsiniz. Gelecek planlarınızdan bahsetmek size kendinizi iyi hissettirecektir. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönlenebilirsiniz. Akşam saatlerinde dışarıda zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

19 Eylül 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde çevrenizi sorgulama moduna geçebilirsiniz. Onların sizin hakkınızdaki fikirlerini ve düşüncelerini de merak edebilirsiniz.

19 Eylül 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşadığınız sağlık sorunları karşısında bazı alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gerekebilir. Yaptığınız ya da yapmadığınız her şeyi göz önünde bulundurun ve doktorunuzun tavsiyesiyle bunu uygulamaya başlayın. Bir yaşam tarzı belirlemek sizi kısıtlı listelerden ve sıkıcı rutinlerden koruyabilir.

19 Eylül 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygularınız ve sezgileriniz bugün size bir şeyler söylüyor olabilir sevgili İkizler ancak günün ilk yarısında engeller veya dikkat dağıtıcı şeyler olabilir. Her şeyi net bir şekilde görmek zor olabilir. Sorumluluklarınız veya konumunuzla biraz yalnız hissedebilirsiniz. Ayrıca, görevlerinizin ağırlığını hissetmek, boş zamanlarınızda da rahatlamayı zorlaştırır. Gün, kusurları, eleştirileri ve olumsuz konuşmaları ortaya çıkarma eğilimindedir. Başkalarının geri bildirimlerine gelince, varsa olumsuz unsurları görmezden gelmeye çalışın ve yapıcı olanlara odaklanın. Benzer şekilde, kendi iletişimlerinize daha fazla dikkat etmek ihtiyatlı olabilir çünkü sağlıklı ve üretken etkileşimler için bunların iyileştirilmesi gerekebilir.

19 Eylül 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kafan çok karışık. Ayrıca çok şanslısın çünkü ihtiyacın olan bolluk ve zenginlik sana geliyor. Nasıl olacağından evren sorumlu, bugün az ya da çok eline para geçecek. Bolluk ve bereket içinde bir gün senin için. “Maddi ve manevi zenginliği kabul ediyorum” der misin lütfen? Çünkü ihtiyacın var ve sana geliyor. Kontrolsüz enerjiler içinde kalırsan lütfen hemen o alanı terk et. Kazançlı çıkmak istiyorsan, sevgiyle kal bugün.

19 Eylül 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar planlarınız pek yolunda gitmiyor. Belki de değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenmeniz gerekiyor. Ama hayal kırıklığınızın sizi kösteklemesine izin vermeyin, bilakis önünüzdeki hedeflere odaklanın. Ulaşmanız biraz daha uzun sürse bile, azim ve sebatla hedefinize mutlaka ulaşacaksınız.

19 Eylül 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün sosyal çevre, arkadaşlar ön plana çıkabilir. Gününüz şahane geçsin.

19 Eylül 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Seviyor ve seviliyorsanız bunu takdir etmeli ve ilişkinizde sevgi ve saygı için yeni bir yer açmalısınız. İncir çekirdeğini doldurmayacak ve sudan sebeplerle kavgalı gürültülü atmosferi tazeleyip yenilemeyin. İşinizle ilgili planlarınızın bozulması ya da ertelenmesi sizi aşırı gerginleştirebiliyor. Planlarınız sakin bir şekilde tekrar gözden geçirmelisiniz. Dengelemeye çalıştığınız maddi durumunuz fedakarlıklar bekliyor. Fazla kilolarınızla vedalaşma vakti geldi. Rejime başlayın.

19 Eylül 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 17' 39" R
Ay
Yengeç
17° 03' 05" R
Merkür
Akrep
14° 37' 56" R
Venüs
Yay
06° 32' 07" R
Mars
Yengeç
25° 25' 32" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 49" R
Satürn
Balık
13° 09' 42"
Uranüs
Boğa
26° 13' 59"
Neptün
Balık
27° 40' 58"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 31"
Lilith
Terazi
12° 49' 45"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>