İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Bütçeni Aşmak İstemiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Hiç beklemediğin güzel gelişmelerle karşılaşman mümkün bugün. Aşk konularına daha fazla kafa yoracağın ve kendini bu konularda daha iyi ifade edeceğin bir gündesin. Bu güzel enerjiyi iyi değerlendirmeli ve aşk hayatını hareketlendirmelisin.

Bugünlerde alacağınız bazı teklifler olabilir. Bunları değerlendirebilmeniz için statükocu özelliğinizden arınıp biraz değişime açık olmanız gerekiyor. Bunu başarabilirseniz, bu tekliflerden biri hayatınızı şekillendirebilir.

Maddi konularda alacağın kararlarda dikkatli olmalısın. Duygusal sebeplerden dolayı kararlar almamalı ve paranı ani duygu değişimlerine göre harcamamalısın. İleride pişman olacağın masraflardan uzak durman gerekecek.

Kişisel bakım ve hijyen konularına özen göstermen gerekebilir bugün. Hem mikroplara karşı önlemini almak hem de aynada gördüğün kişiden memnun olmak için kendine zaman ayırarak bakım ve temizlik konularını ön plana alabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün algılarını açık tutmalı ve etrafta olan bitene dikkat etmelisin. Maddi konularda yeni fırsatlar yakalayabilirsin. Hayatında değişmesini istediğin konularda, alacağın kararlarda dikkatli davranman gerekebilir bugün.

2 Temmuz 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün iletişim becerileriniz fazlasıyla güçlü olacak gibi görünüyor. İnsanlarla etkili bir şekilde iletişim kurabilirsiniz. Böylece fikirlerinizi başkalarına aktarmanız kolaylaşır. Önemli buluşmalar için ise mükemmel bir gün.

2 Temmuz 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır yaptığın birikimi araba almak için kullanmaya karar verdikten sonra değerlendirmeye başlıyorsun. Mevcut bütçenin çok fazla üstüne çıkmayıp bira para artırmak isteyebilirsin. Çocukları olan bir İkizler burcuysan internetten izledikleri videoları kontrol altına almak isteyebilirsin onlar için faydalı olan içerikleri listeleyebilirsin.

2 Temmuz 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evlilik ve ilişkiler alanında daha sakin ve dengeli düşünmelisiniz. Bazı hoşnutsuzluklar ve düşmanlıklar gündeme gelebilir.

2 Temmuz 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mantıkçı bir tutum sergilemek sizde dengeyi bulmanızda verimli olacak. İşinizi yaparken daha olumlu davranmalı ama gerekeni yapmaktan da çekinmemelisiniz.

2 Temmuz 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde karşılaşacağın olaylar her yönden sınandığını hissettirebilir sana. Sakinliğini korumak ve soğukkanlı yaklaşımını kaybetmemen gerekecek o yüzden. "Bir şeylere rağmen" zor olsa da önemli bir konu haline gelebilir.

2 Temmuz 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bazı küçük zorlayıcı sorunlar üzerinizde baskı oluşturabilse de en iyisi işleri aceleye getirmekten kaçınmaktır. Karmaşık duygular, görünüşte hiçbir yerde yokken hızla yüzeye çıkabilir ve hayal kırıklığını tetiklemek çok uzun sürmeyebilir ancak çok uzun süredir ortalıkta dolaşan bir konuyu halletme kararlılığı yaratıyorsa, zihinsel gerilim yararınıza olabilir! Belki kısmen sabırsızlıktan dolayı, sorunlarla başa çıkma konusunda biraz daha katı hissedebilirsiniz. Gün, para durumunuz veya işinizle ilgili iç görüler için harika bir enerjiye sahiptir. Hırslarınız teşvik ediliyor, yaratmayı ve paylaşmayı içeren hedefler ilerletilebilir.

2 Temmuz 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ilişkilerinizin sizde yarattığı güven duygusu içinde hareket etmeyi seviyorsunuz. Bugün Ay, tepe evinizde ilerliyor ve sosyal yaşantınıza renk veriyor. Görüşmek istediğiniz dostlarınızı bir araya getirebilirsiniz.

2 Temmuz 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

2 Temmuz 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler burcu, bir daha borçlanmamalısın. Geçmişteki anıların ve duyguların şifalanması gerekiyor. Atalarından beri gelen karma borçlarını evrene gönder, karma borçlarımı gönderiyorum diyebilirsin.

2 Temmuz 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınızın düşüncelerinizi merak edeceği bir gün içindesiniz. Kendinize dönük çalışmalar içindesiniz. Bilinçaltınızı etkileyen Ay, melankolik yönlerinizi daha da belirginleştiriyor. Duygu dünyanızı çevrenize kapatabilirsiniz.

2 Temmuz 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 23' 55" R
Ay
İkizler
07° 06' 05" R
Merkür
Başak
23° 43' 28" R
Venüs
Terazi
29° 47' 31" R
Mars
Yengeç
10° 30' 11" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 44"
Satürn
Balık
14° 55' 09"
Uranüs
Boğa
27° 04' 09"
Neptün
Balık
28° 27' 42"
Plüton
Oğlak
29° 43' 40"
Chiron
Koç
22° 10' 49"
Lilith
Terazi
09° 28' 31"
True Node
Koç
06° 38' 57"
Son Güncelleme : 23/09/2024 01:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>