İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Plan Yapıyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün, sabırlı olmalısınız. İlişkinizden yana yaşadığınız sorunların yakın zaman içerisinde son bulma ihtimali var. Hata yapmamaya çalışmalısınız.

Amaçlarınıza uygun hareket etmeye çalışın. Yolunda gitmeyen her ne varsa onun üzerine gitmeli ve çözüm arayışlarına yönelmelisiniz.

Gelir ve gider arasındaki sorunları gözünüzde çok fazla büyütme şansınız var. Hata yapmamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyer hedeflerinize odaklanın. Kendinizi geliştirmek ve yeni beceriler kazanmak için çaba göstermelisiniz. Profesyonel ağınızı genişletmek için fırsatlar aramanız, bu çabanın içinde olmanız çevrenizin ilgisini çekecektir. Boşlukları doğru konularla doldurun.

27 Haziran 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim yeteneklerinizle ön plana çıkacaksınız. Karşınızdaki insanlara fikirlerinizi net bir şekilde aktarabilir, etkileyici konuşmalar yapabilirsiniz. Ancak karşınızdaki kişilerin duygularına dikkat etmeniz önemli olabilir, aşırı açık sözlülük bazen karşınızdakileri kırmaya neden olabilir. Bugün planlarınızı detaylı bir şekilde düşünerek hareket etmeye özen gösterin. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

27 Haziran 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günlük rutinlerini yerine getirirken birtakım sorunlarla karşılaşabilirsin.Karşılaştığın problemlerinin üstesinden kolaylıkla geliyorsun. Bu konuda sıkıntı yaşayan arkadaşın senden yardım isteyebilir.Yaz tatili için planlar yapmaya başlıyorsun. Bu sene güzel bir yaz geçirme niyetindesin.

27 Haziran 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza değer katmak için net hedefler belirleyip, planlı hareket ederek değişime açık olmalısınız. Sağlık, sosyal hizmetler, gastronomi gibi alanlarda yeteneklerinizi kullanarak başarılı olabilirsiniz. Kendinizi ödüllendirirken harcamalarınızı kontrol altında tutmaya özen gösterin. 

27 Haziran 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay tutulmasında, sorumluluklarınız artabilir. Üstlerinizle ilişkilerinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. İşlerinizde mücadele etmeniz gerekebilir. Planladığınız işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Göz önünde olacağınız bir gündesiniz. İkili ilişkileriniz önem kazanabilir. Olaylara karşı farkındalığınız artabilir. İşlerinizdeki tamamlanmalar sizi rahatlatabilir.

27 Haziran 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygu yoğunluğu hissedeceğiniz bugünlerde etrafınızdaki kişilere karşı sevgi dolu ve güler yüzlü olmaya çalışın.

27 Haziran 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini ifade etmek biraz zorlaşabilir bugün. Tam olarak ne istediğini etrafındakilere aktaramamanın bir sebebi daha olacak. O da kendi isteklerinden emin olamamak. Bugün bazı şeyleri düşünmek için kendine zaman tanımalısın.

27 Haziran 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, gün tatmin edici temaslar ve bağlantılar kurmayı kolaylaştırıyor ancak aynı zamanda boşlukları iş, para,veya sağlıkla doldurmak için de iyi bir zaman. Bugünkü durum, sizi konuşmalarınızda asıl noktaya veya sonuca ulaşmaya teşvik eder. Gün, işinizi ve mesleki ilgi alanlarınızı geliştirmenize yardımcı olacak pratik düşünmeyi teşvik ediyor. Rafa kaldırdığınız bir şeyle yüzleşmeye karar verebilirsiniz ve bu tatmin edicidir! Konuşmalar yapıcı olabilir ve hedeflerinizi ilerletmenize yardımcı olacak bazı şeyler öğrenebilirsiniz. Zihninizi açık tutun ve bugün özellikle önemli olan ayrıntılara odaklanın.

27 Haziran 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizin bazı konularına kesin çözümler üretebilirsiniz. İşinizle ilgili yeniliğe açık bir gün içindesiniz. Bugün, güçlü yönlerinizi bir kez daha ortaya koyacaksınız. Maddi konularda yeni başlangıçlardan korkmuyorsunuz.

27 Haziran 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

27 Haziran 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugünhayatınızda önemli gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz harika geçsin.

27 Haziran 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bireysel davranmak isteyebilirsiniz. Özgürlüğünüz kısıtlandığı zaman yapmak istediklerinizi yaşama geçiremiyorsunuz. Önce işlerinizle ilgili isteklerinizi planlamalı ve sonra da duygusal yaşantınıza renk katacak işlerle uğraşmalısınız.

27 Haziran 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 31" R
Ay
Koç
22° 47' 35" R
Merkür
Başak
18° 04' 32" R
Venüs
Terazi
26° 05' 04" R
Mars
Yengeç
08° 48' 22" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 09"
Satürn
Balık
15° 08' 29"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 45"
Plüton
Oğlak
29° 45' 24"
Chiron
Koç
22° 18' 18"
Lilith
Terazi
09° 08' 18"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>