İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Önlem Alıyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2024, Çarşamba

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınız söz konusu olduğunda gerginliklerle karşılaşma ihtimaliniz var. Birlikte olduğunuz kişinin duygusal ihtiyaçlarına cevap vermekte biraz olsun zorlanacaksınız. Siz, kendinizi iyi hissetmediğiniz sürece birlikteliğinize de odaklanmayı başaramıyorsunuz. Yaklaşımlarınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın.

Aksıyan her ne varsa üstesinden gelme şansına sahipsiniz. Yöntemleriniz zaman zaman sorgulanabilir ancak siz uyguladığınız yöntem ile başarıya ulaşacağınızı düşünüyorsanız, diğer insanların ne dediğine çok takılı kalmayın. Kafanızın içindekileri uygulama noktasında biraz daha kararlı olmalısınız.

Maddi durumunuzu ilgilendiren gelişmeleri kavramakta pek sorun yaşamayacaksınız. İletişim halinde olacağınız kişilerle aranızda finansal konuşmalar geçebilir. Yakın hissettiğiniz bir dostunuzun maddi zorluğunu üstlenmek zorunda kalabilirsiniz. Bunu yaparken, kendinizi de zora sokmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyerinizle ilgili önemli bir karar vermeniz gerekebilir. Sezgilerinize güvenin ve risk almaktan korkmayın. Üzülmenin değil, bunları kenara bırakarak devam edecek yollar bulmanın günündesiniz.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi ifade etme ihtiyacı hissedeceksiniz. İletişim becerilerinizle ön plana çıkacak ve çevrenizle olan ilişkilerinizde aktif rol alacaksınız. Duygularınızı net bir şekilde ifade etmekten çekinmeyin ve iç sesinizi dinlemeyi ihmal etmeyin. Bugün kararlarınızı mantıklı bir şekilde değerlendirerek hareket etmeniz önemli olabilir. Enerjinizi olumlu yönde kullanarak verimli bir gün geçirebilirsiniz.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Platonik duygular beslediğin kişiye karşı artık açılmak isteyebilirsin. Bu durumun verdiği rahatlık sana mutluluk kazandırıyor. Etrafına karşı daha güler yüzlü oluyorsun. Çevrende sana karşı art niyetli kişiler olduğunu fark ediyorsun. İyi niyetinin kullanılmaması için bir dizi önlemler almak isteyebilirsin.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük temponuzun sizi yorması bazı ihtiyaçlarınızın farkına varmanızı sağlayabilir. Bu yüzden kendinize kızmak, kendinizi eleştirmek yerine bunlara kulak vermeyi deneyebilirsiniz. Hukuksal ve sosyal açıdan destek gereken durumlarda çevrenizdeki insanların, yakınlarınızın tecrübelerini gözlem altına alabilirsiniz.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda iletişimin yoğun olduğu zamanlar içindesiniz. Geçmişle alakalı konular açılabilir. Kendi fikirlerinizi ortaya koymakta fazla ısrarcı davranabilirsiniz. Gün içinde sorumluluk gerektiren işlere yönelebilirsiniz. İşlerinizi tamamlamak için daha fazla mücadele içinde olabilirsiniz. Bazı konularda fazla hırslı davranabilirsiniz.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar partnerinize karşı tutumunuza dikkat etmeniz gerekiyor. Aşk hayatınızda yanlış anlaşılmalar ön plana çıkabilir. Kendinizi iyi ifade etmelisiniz.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin kişi ile arandaki iletişim seni daha mutlu edebilir bugün. Bazı konularda ortak kararlar almanız ve birbirinize öncelik vermeniz gününüzün daha güzel geçmesini sağlayabilir. Enerjini yenilemek için sevdiğin kişilere özen göstermelisin bugün.

26 Haziran 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün keşfetme ve sorgulama içgüdüleriniz harekete geçebilir. Bir sorunu çözmenin veya bir yükümlülükten kurtulmanın bir yolunu bulabilirsiniz. İletişim kurarken dikkatli olmalısınız, çünkü çok hızlı hareket etmek hatalara yol açabilir. Kendinizi zihinsel olarak daha meşgul ve ilham verici hissetmek için güzel bir gün. Pratik fikirli ve bağımsızsınızancak başka bir yanınız başkalarına danışmaktan hoşlanır. Bugünlerde finansal konularda yararlı bilgiler edinebilirsiniz. Özel projelere harcanan çalışmalar ekstra ilgiden yararlanabilir. Olumlu öz-değeri ve öz algıyı besleyen etkinlikler bulmayı hedeflemelisiniz.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk yaşantınızda değişim yaşamaktan hoşlanıyor ve partnerinizin durgun yapısından sıkılıyorsunuz. Bugün Ay, size olumlu bir motivasyon sağlarken, sosyal yaşantınızla ilgili pozitif düşünceler içinde hareket edeceksiniz.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başka insanların size herhangi bir engel çıkarma ihtimali düşük. Hızla ve kolayca yeni insanlarla tanışacaksınız. Bilinçli davranırsanız, tatmin edici arkadaşlıklar gelişebilir ve uzun süre devam edebilir. Bugün çözemeyeceğiniz hiçbir sorun yok gibi görünüyor. Keyfiniz ve iyimserliğiniz sayesinde geleceğe güvenle bakabileceksiniz. Tek yapmanız gereken, günlük hayatın stresini arkanızda bırakmak.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugünhayatınızdaki olumlu gelişmeler maddi kaynaklarınızı güçlendirebilir. Gününüz harika geçsin.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili güçlü bir motivasyon birliğine ihtiyacınız var. Bugün kalabalık ortamlarda bile çevrenizden kopabilirsiniz. Yalnız kalmak istemiyorsanız, biraz daha katılımcı olmayı denemelisiniz. Karşı cins üzerinde etkiniz mükemmel.

26 Haziran 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 27' 33" R
Ay
Koç
23° 18' 56" R
Merkür
Başak
18° 08' 23" R
Venüs
Terazi
26° 07' 36" R
Mars
Yengeç
08° 49' 33" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 16"
Satürn
Balık
15° 08' 20"
Uranüs
Boğa
27° 07' 04"
Neptün
Balık
28° 32' 42"
Plüton
Oğlak
29° 45' 22"
Chiron
Koç
22° 18' 13"
Lilith
Terazi
09° 08' 32"
True Node
Koç
06° 37' 07"
Son Güncelleme : 20/09/2024 01:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>