İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Eleştiriyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Haziran 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün, değişken tavırlar ortaya koyabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları ortadan kaldırmak için doğru zamanı beklemeniz çok daha iyi olabilir.

Sınırları yeniden belirlemek ve ona göre adımlar atmak isteyeceksiniz. Gelişmeleri yakından takip edebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddi olarak kendinize çok fazla yüklenmemeye çalışın. Yoluna koymak istediklerinize adım adım yaklaşacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Öğrenme azminiz ağır basabilir. Çevrenizden ya da kendi araştırmalarınızdan edindiğiniz bilgileri, günlük yaşamınızda kullanmak isteyebilirsiniz. Her doğrunun, her bilginin her zaman geçerli olmayacağını, zamanını ve üslubunu iyi belirlemek gerektiğini unutmayın. Gün, farkındalık ve iyileştirme günüdür.

28 Haziran 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Elbette, İkizler burcunun günlük burç yorumu şöyle; Bugün, zihniniz oldukça hızlı çalışabilir ve iletişim becerilerinizin ön plana çıkacağı bir gün geçirebilirsiniz. Özellikle insanlarla iletişim kurarken esprili ve neşeli tavrınızla dikkat çekebilirsiniz. Ancak, duygusal anlamda da kendinize zaman ayırmanızda fayda var. Kendinize zaman ayırarak iç huzurunuzu sağlayabilir ve gereksiz streslerden uzaklaşabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

28 Haziran 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailene karşı eleştirilerinin dozunu kaçırdığın bir gün olabilir. İstemeden de olsa birinci dereceden bir akrabanın kalbini kırabilirsin. İlk anda anlamasan da sonradan hata ettiğini anlayabilirsin. Hatanı telefi etmek isteyeceksin. İlişkisi olmayan İkizler burcuysan,hayatından biriyle arandaki çekim aratabilir

28 Haziran 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinize ve hamlelerinize göre insanları hayatınıza çektiğinizi görebilirsiniz. Kendinizi bu anlamda fark ettiğinizde düzenleme ve geliştirme yapacağınız alanları da bulabilirsiniz. Cesaretli, açık fikirli ve anlayışlı tutumlar sergilediğinizde dikkat çekici yönünüz daha belirgin olabilir; duygusal etkileşimler yaşayabilirsiniz.

28 Haziran 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili konuları idrak edebilirsiniz. Bazı konularda farkındalıklarınız artabilir. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. Sosyal konulara ilginiz artabilir. Öğle saatlerinde ikili ilişkilerinizde iletişimden kaynaklı sıkıntılar çıkabilir. Değişim içinde olacağınız zamanlardasınız.

28 Haziran 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size yanlışı olan kişileri tolere etmek gibi bir hataya düşebilirsiniz. Affediciliğin sınırlarında ve kontrolün çok önemli olduğu bir gün geçirebilirsiniz.

28 Haziran 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bol bol okumak isteyeceğin bir gün olacak. Yeni şeyler öğrenmek ve bazı konulara daha fazla zaman harcamak hem bakış açını tazelemende hem de yeni fırsatlar görmende etkili olabilir bugün.

28 Haziran 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün birisinin işbirliği yapma ve adil anlaşmalara varma istekliliğini takdir ediyorsunuz. En azından teoride, para veya mülkiyet ikilemlerini ve sorunlarını çözmek için iyi bir konumda olabilirsiniz! İş, finans ve pratik konulardaki problemlerinizi çözmek için de iyi bir enerji yanınızda. Bugün kendinizi iyi hissediyorsunuz ancak gün ilerledikçe iyi bir şeyi zorlamak ve bu konuda çok ileri gitmek biraz fazla kolay olabilir. Çevrenizdeki insanlar biraz dramatik görünebilir ve belki siz de bu şekilde karşılaşıyorsunuzdur. Kesinlikle birçok durumu değerlendirme eğilimi vardır, bu nedenle kararlarınızı bu bilgilere dayandırmadan önce öğrendiğiniz her şeyi sindirmeye zaman ayırmayı hedefleyin.

28 Haziran 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Merkür, sosyal hayatınızın daha da güçlü olmasına yardım ediyor. Aktif hareketleriniz ön plana çıkarken, beden dilinizi doğru kullandığınız bir gün. İş birliği içinde olduğunuz kişilere dikkat etmelisiniz.

28 Haziran 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

28 Haziran 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugünhayatınızda beklenmedik gelişmeler sizi yanıltabilir. Gününüz harika geçsin.

28 Haziran 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sıra dışı konular ilginizi çekecek fakat sınırlarınızı öyle güzel çizeceksiniz ki, hiç kimse size zarar vermeyecek. Duygularınız atakta fakat sakinsiniz. Maddi konularda elinizden istemediğiniz bir para çıkabilir.

28 Haziran 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 50" R
Ay
Koç
22° 52' 36" R
Merkür
Başak
18° 05' 09" R
Venüs
Terazi
26° 05' 28" R
Mars
Yengeç
08° 48' 34" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 10"
Satürn
Balık
15° 08' 27"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 45"
Plüton
Oğlak
29° 45' 24"
Chiron
Koç
22° 18' 17"
Lilith
Terazi
09° 08' 20"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:38

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>