İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Tarzını Değiştiriyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün, duygusal olarak herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Odaklanma açısından problemler yaşanabilir. Sizden istenenlere en doğru şekilde cevap vermeniz gerekiyor. Hata yapmamaya çalışın.

Parasal durumunuz canınızı biraz olsun sıkabilir. Daha dengeli harcamalar yapmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyeriniz koşullarınız ve emeklerinizi sorguladığınızda gerçekçi ve sorumluluk sahibi adımlar atmalısınız. Çevrenizdeki kişilere ve fikirlerinizi paylaştığınız ortamlara dikkat edin, önyargılardan kaçının. Emeklerinizin karşılığını almak için haklarınızı talep edin, gecikmiş ödemeleri takibe alın.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün kendinizi ifade etmek konusunda özgür hissedeceksiniz. İletişim becerileriniz oldukça güçlü olacak ve insanlarla olan iletişiminizde başarılı olacaksınız. Fikirlerinizi açıkça dile getirmekten çekinmeyin, çevrenizdeki insanları etkileyeceksiniz. Ayrıca, ilham aldığınız konulara odaklanarak yaratıcı projeler geliştirebilir ve hayal gücünüzü kullanabilirsiniz. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle!

29 Haziran 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Havaların ısınmasıyla birlikte gardırobunu yenilemek isteyebilirsin. Bu konuda yakın bir arkadaşından yardım isteyebilirsin. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan sevgilinle uzun bir telefon görüşmesi yapabilirsin. Partnerinin her koşulda yanında olması ve sana yardım etmeye çalışması sana iyi gelir.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal sorumluluklar ve hukuksal işlemlerle ilgilenebilir, gelirlerinizi düzene sokmak için disiplinli olmanız gerekebilir. Gizli konuların açığa çıkması ve endişe verici durumlarla karşılaşmanız olası, bu süreçte sakin kalmalısınız. Sağlıkla ilgili işlemler ve tedavi sürecinde olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gruplar içinde arkadaşlar arasında kendinizi daha hareketli ve samimi hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Aynı zamanda başkalarıyla destek de bulabilirsiniz.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sırlarınızı başkaları ile paylaşmamayı bilhassa unutmamalısınız. Çevrenizdeki kişilerin sizinle çok fazla iletişim kurmak istediği bir evredesiniz.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün enerjin yükselecek ve birden fazla konuya odaklanabileceksin. Seni sıkan ve artık etrafında görmek istemediğin mevzular varsa bugün bunlara bir sonuç bulabilir ve kendi yoluna devam edebilirsin. Kendini özgür bırakmak önceliğin olacak bugün.

29 Haziran 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlar günün ilk yarısında hassas olabilir ve istemeden hassas bir konuyu gündeme getirebilirsiniz. Rahatsız edici konular ortaya çıkabilir ancak bu aynı zamanda size kin veya güvensizliği geride bırakmanız için bir fırsattır. İçsel veya özel dünyanız her zamankinden daha hareketli ve geçmişten bir meselenin özüne inebilirsiniz. Oldukça tez canlısınız geride kalmaktansa oyunun bir adım önünde olmayı tercih ediyorsunuz. Sorunlu alanların üstesinden gelme veya bir şeyi geride bırakma ihtiyacı şu anda zorlayıcı, bu yüzden cesaretinizi kullanın ve anlamlı değişiklikler yapma tutkunuzu bulun.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizin için duygusal tatmin çok önemli. Üstelik çevrenizle bütünleşmek sizi farklı kılıyor. Yalnızlığı sevmeyen yapınız sizi kalabalık ortamlara süreklerken, karşılaşacağınız kişilerden olumlu etkiler almanıza da, neden oluyor.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem kendi içinizde hem de yaptığınız işlerde büyük bir rahatlık içindesiniz. Başkaları da bunun farkına varacak ve bu rahatlığınız yakınınızdaki kişilere de bulaşacak. Sizinle aynı kafa yapısındaki kişilerle bağlantı kurmak için bu fırsattan yararlanın. Planlarınızı başkalarının fikirlerini de katarak zenginleştirin ve bu odaklanmış enerjinizle harekete geçin. Eskiden ulaşılmaz sandığınız hedefler artık çok yakınınızda olacak.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün sosyal çevrenizle ilgilenebilir ve şanslı bir gün geçirebilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İletişim konusunda başarılı bir tablo çiziyorsunuz. İdealist yapınızdan ödün vermeden başarınızı yükseltmenin kolay olmadığını, siz de fark ediyorsunuz. Bugün mantıklı konuşmalarınızla istediğiniz sonuca yaklaşacaksınız.

29 Haziran 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 26' 44" R
Ay
Koç
23° 06' 24" R
Merkür
Başak
18° 06' 51" R
Venüs
Terazi
26° 06' 35" R
Mars
Yengeç
08° 49' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 13"
Satürn
Balık
15° 08' 23"
Uranüs
Boğa
27° 07' 04"
Neptün
Balık
28° 32' 43"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 15"
Lilith
Terazi
09° 08' 26"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 01:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>