İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kısıtlanmaktan Hoşlanmıyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda düşündüklerinizi gerçekleştirmeye çalışacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda ne kadar sorun varsa üstesinden gelme şansınız da bulunuyor. Yeni gelişmelerle karşı karşıya kalabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Her açıdan daha hareketli hissediyorsunuz ancak şartlar, adım atmanız için pek uygun değil. Bunun için önümüzdeki günleri beklemeniz sizin açınızdan daha iyi olabilir. En azından bugünü, planlama yaparak geçirmeye çalışın.

Finansal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Attığınız her adımın istediğiniz gibi sonuçlanabileceğini de unutmayın. Rahat nefes alabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarıyla ilgilenmek, duygularınızı anlamaya çalışmak size iyi gelebilir. Ancak bunu kendinizden, hayallerinizden ödün vererek yapıyorsanız günün sonunda motivasyonunuzun sandığınız kadar yüksek olmadığını görebilirsiniz. Bugün kendinize zaman ayırmak, bazı planlamalar yapmak ve hayal ettiğiniz konuların kurgusuyla ilgilenmek daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

20 Ağustos 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, pazar günü, kişisel gelişim ve öğrenmeye açık bir ruh halindesiniz. Yeni konulara merakınız artıyor, eğitim fırsatları arıyorsunuz. Yabancı kültürlerle ilişkilere açıksınız ve seyahat planları yapmak, horizontunuzu genişletebilir.

20 Ağustos 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bütün haftanın yorgunluğunu atmak için bugünü kendinize ayırıyorsunuz. Evde kendinizi kişisel gelişim videoları izlerken bulabilirsiniz. Şartlar ne olursa olsun kendinizi geliştirmeyi seviyorsunuz. Yakın zamanda ilişkiniz başladıysa partnerinizin baskıcı tavırları sizi rahatsız edebilir. Özgürlüğünüzün kısıtlamasından hoşlanmıyorsunuz.

20 Ağustos 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcı konulara açık ve kendinizi daha özgür ve akıcı hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiklerinizle bir arada olmakla size keyif verecek.

20 Ağustos 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde etrafınızdaki size kötü gelen insanları hayatınızdan çıkartmak için ciddi kararlar alabilirsiniz. Aşk planları odaklı bir gün geçirebilirsiniz.

20 Ağustos 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Beklenmedik olaylarla karşılaşmak planlarının istediğin gibi işlememesine sebep olacak. Ne olursa olsun kararlı duruşundan vazgeçmemelisin. İşlerini planladığın gibi gerçekleştirmeye çalıştırmak seni başarıya daha çok yaklaştıracak.

20 Ağustos 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün özellikle fikirlerinizi paylaşmaktan ve başkalarıyla uyum sağlamaktan keyif alıyorsunuz. İşbirliği, ödüller ve bazı anlamlı geri bildirimler getirir. Kısa bir kendini koruma aşamasından çıktınız ve dünyanıza daha fazla etkileşim arzusuyla yaklaşıyorsunuz. Bununla birlikte, çeşitlendirmek ve büyümek için dallara ayrılma ihtiyacı bugün yer yer canınızı sıkabilir. Bir ilişki ya da ihtiyaçlarınız ve istekleriniz dikkatinizi dağıtıyor ve eldeki görevlere konsantre olmanızı zorlaştırıyor olabilir. Fazla düşünmenin işleri karmaşıklaştırabileceğini ve şüphenin sizi yoldan çıkarabileceğini düşünün. İyi tarafından bakarsanız, ortaya çıkan sorunlu alanlar, size fayda sağlayacak önemli değişiklikler yapmanız için sizi motive edebilir.

20 Ağustos 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizle olumlu ilişkiler içinde olmanız, birçok avantajı beraberinde getiriyor. Duygusal alışveriş içinde olduğunuz kişilerin ilgisi üzerinizde. İlginç fikirlerinizle olayları farklı değerlendireceğiniz bir gündesiniz.

20 Ağustos 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde gözler sizin üzerinizde olacak. Takım ruhu özellikle ön plana çıkıyor. Mümkün olduğunca takım çalışması yapın, çünkü özellikle bu alanda işleriniz kolay yürüyecek. Bugün arkadaşlarınızla sıradışı bir şey yapın. Akşam yemeğine ne dersiniz? Keyfinizin yerinde olduğu her halinden belli, istediğiniz her şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Ama kendinize aşırı yüklenmekten de kaçının, yoksa sağlığınızı tehlikeye atabilirsiniz.

20 Ağustos 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi her açıdan güvence altına almak isteyeceksiniz. Gözlerden biraz daha uzaklaşmak istiyorsunuz. Sakinliğinizin ve sessizliğinizin asıl nedeni tam olarak bu. Psikolojik olarak kendinizi çok da iyi hissetmeyeceğiniz bir süreçtesiniz. Olumsuzlukların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız.

20 Ağustos 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, Ay'dan aldığınız etki sizi bağımlı olduğunuz konularda daha yaratıcı yapıyor. Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini çok iyi takip ediyorsunuz. İlişkilerinizde takıntılarınızdan sıyrılmak zorundasınız.

20 Ağustos 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 44' 22" R
Ay
Boğa
27° 35' 20" R
Merkür
Başak
22° 28' 25" R
Venüs
Terazi
28° 58' 16" R
Mars
Yengeç
10° 07' 47" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 32"
Satürn
Balık
14° 58' 04"
Uranüs
Boğa
27° 04' 50"
Neptün
Balık
28° 28' 50"
Plüton
Oğlak
29° 44' 02"
Chiron
Koç
22° 12' 30"
Lilith
Terazi
09° 24' 02"
True Node
Koç
06° 38' 35"
Son Güncelleme : 22/09/2024 09:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>