İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
sakin ol! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Aralık 2019, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, sizin için özel birine daha da yakınlaşmak için iyi bir gün olabilir. Şu an hayatınızda kimse yoksa da, gözünüze albenili birini kestirmiş olabilirsiniz. Onu öğle yemeğine davet etmenin tam zamanı, ya da bir kahve için buluşup çılgınca flört etmenin! Bu kişiyi çekiciliğiniz ve karizmanızla etkileyeceğiniz kesin. Utangaçlığınızın sizi geride tutmasına izin vermeyin, çünkü bugün harika bir izlenim bırakabilirsiniz!

Bugün her tür grup aktivitesinde başarılı olacaksınız. Sunum yapma durumunuz varsa, kendinizi güzelce ifade ederceksiniz. İnsanlar fikirlerinize hevesli yaklaşacak ve destekleyici olacaklar. Kendinizi pazarlamak ve satış yapmak için iyi bir gün. Kendinizi ortaya koyun ve network kurun. Bugün bazı önemli profesyonel temaslarda bulunabilirsiniz, bu yüzden kartvizitinizi yanınızda taşıyın!

Kendinizi bunalmış hissediyorsanız, muhtemelen geçmişteki bazı travmaları henüz atlamadığınızdan dolayı. Hatıraları silmeyi başarsanız da, izleri hala sizinle. İyi bir terapi size çok iyi gelebilir. Böyle derin yaralara ulaşıp onları iyileştirme konusunda çok yetenekli profesyoneller var. Bunu yapmak için yardım almanız gerekse de hayatınıza devam etmek zorundasınız. Ve bunun için tam sırası!

Enerjiyle dolup taşıyor; seyahat ve özgürlük için yanıp tutuşuyorsun. Bir yandan da duyguların bu düşüncelerini bastırmaya çalışıyor. Bir şeyler seni tutuyor ve özgür hareketini engelliyor. Bu da sürekli dur kalk yapmana sebep oluyor ve seni rahatsız ediyor. Sakinleş ve adım adım ilerle.Gerçekler he zaman sizin düşündüğünüz kadar eğlenceli olmayabilir. Fakat bu sizin gerçekliği tek bir biçimde yorumlamanızdan kaynaklanmıyor mu sizce de? Neredeyse hiçbir şeyin detayına inmiyorsunuz çünkü genel olarak detaylar ilginizi çekmiyor. Fakat etrafınıza biraz dikkatli bakarsanız, muhteşem olayların detaylarının gözlerinizin önünde gün yüzüne çıkmaya başladığını göreceksiniz. Aklınızdan geçenlerden bahsetmeye gerek bile yok! At gözlüklerinizi çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni bir ev almayı ya da yeniden dekorasyon, modelleme gibi alanlara yatırım yapmayı düşünüyorsanız, başlamak için yılın en uygun zamanı bu zaman. Gezegensel enerjiler sayesinde, pratiklik hayal gücü ile birleşerek hem güzel hem fonksiyonel bir ev hayal edebilmenizi sağlayacak. Yapabildiğiniz en kısa sürede, bir emlakçıyı arayın ya da iç mimari dergilerini karıştırın ve zevkinize hitap eden şeyleri tespit edin. Eğlenirken sonuç elde edeceksiniz.

21 Aralık 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 14:45-15:57 arasında Ay, boşlukta kalıyor. Saatler 15:57'i gösterdiğinde Akrep burcuna geçiyor. Duygusal hayatınızda karamsar bir süreçten geçebilirsiniz. Akşam ise Ay ve Jüpiter arasındaki güzel etkileşimle beraber sizlerin de neşesi artıyor. İş hayatınıza dair şanslı gelişmeler kapınızı çalabilir.

21 Aralık 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda kararsızlık yaşayabilir, gelecek kaygısına düşebilirsin. Değişken ruh halin bugün tüm işlerine yansıyacağı gibi, yaptığın işlerde de kararsız kalabilir, bu konuda eleştiri alabilirsin. İş ortamındaki aceleci tavırlarınarkadaşlarının gözüne çarpacak. Kendini onlara anlatmak konusunda, çok fazla çabalamak kendini bambaşka bir karaktere sokabilir. O yüzden soğukkanlı olmak senin için en iyisi olacak. Kendi işinin patronu olmak isteyen bir İkizler burcuysan, işçilerinden belli talepler alabilirsin. Onlara karşı yapıcı olmak sana kendini daha iyi hissettirebilir.

21 Aralık 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili bazı belirsizlikler söz konusu olabilir. Hayatınızdaki insana olan saygınız yerini şüphelere bırakabilir ve buna rağmen sınırlarınızı korumak ve şans vermek isteyebilirsiniz. Hissettiklerinizi hemen karşı tarafın yüzüne vurmayın.

21 Aralık 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün genel olarak akıcı konular ve kendinizi geliştirebileceğiniz imkanlar var. Aşkta, çocuklarla ilgili alanlarda daha mutlu olabilirsiniz. Akşam saatleri uğraştırıcı.

21 Aralık 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda kendinizi daha anlayışlı hissedebilirsiniz. Bu haliniz de olumlu hissiyat uyandırabilir. Aşk konusunda partnerinizle birbirinize şanslar verebilirsiniz.

21 Aralık 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden kendinizi ifade etme konusunda istediğiniz performansı elde edemeyebilirsiniz. Böyle bir etki altında önemli görüşmeler ve paylaşmak istediğiniz önemli konuları enerjisi daha rahat akan bir günde gerçekleştirmeniz faydalı olacaktır. Yakın çevre ilişkileri, seyahatler, eğitim, kardeşleriniz ve ilişkilerde iletişim konularında durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz.

21 Aralık 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Endişelerinizden uzaklaşabileceğiniz bir ortam yaratmanız sizin için en iyisi olacak. Sürekli aynı şeyleri düşünerek kendinizi boğmanız sizi çıkmaza sürüklüyor. Biraz rahatlamaya çalışmalısınız.

21 Aralık 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcunda seyahat edeceği ve Güneş'le destekleyici açı kuracağı gündüz saatlerinde romantik ilişkileriniz için destekleyici gökyüzü etkileri bulunuyor. Akşamüstü 16:00 civarı Akrep burcuna geçiş yapacak olan Ay, Venüs ve Uranüs ile zorlayıcı bir görünüm meydana getirecek. Günlük rutinler ve çalışma hayatı alanınızda seyahat eden Ay odağınızı günlük hayatınızda tutmanızı beklerken, Venüs'ün Kova burcundaki seyahati kendinizi geliştirme yolunda bir şeyler yapma isteğinizi arttırıyor. Yapmak istedikleriniz ile yapmanız gerekenler arasında çatışma yaşayabilir,hayatınızda zorlayıcı durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

21 Aralık 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte çok daha keyifli ve rahat olabileceğiniz bir dönem başlıyor. Bu dönemde üzerinizdeki yüklerin en azından bir kısmından kurtulabilir, seyahat ve gezilerle keyfinizi yerine getirebilirsiniz. Keşif ve macera ruhunuz uyanıyor.

21 Aralık 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sizin için keyifli bir gün olacaktır. Hayallerinizi şekillendirmek, uzun süredir yapmak istediğiniz bazı işleri tamamlamak ve yeni hobiler edinmek için uygun bir gün olacaktır. Maddi anlamda şanslısınız. Bir şekilde hanenize para akışı oluyor. Belli bir düzende hayatınıza devam ediyorsunuz. Daha fazlası için ortaklı işler önem kazanıyor. 

21 Aralık 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler: hayatına yeni ve değişik çevrelerden gelen insanları dâhil etmek için farklı bir yaklaşım sergileyebilirsin.  Özellikle günün ikinci yarısında kontrolün dışında gelişen durumlar ya da beklenmedik haberlerle karşılaşman mümkün. Seni yoran insanlardan uzak durarak kendi fikirlerine ve sağlığına odaklanmanda yarar var.

21 Aralık 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 09" R
Ay
Boğa
10° 59' 18" R
Merkür
Başak
20° 20' 39" R
Venüs
Terazi
27° 34' 28" R
Mars
Yengeç
09° 29' 29" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 36"
Satürn
Balık
15° 03' 05"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 44"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 19"
Lilith
Terazi
09° 16' 25"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 05:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>