İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Adapte Olmaya Çalışıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2024, Salı

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi daha net ifade etmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Şartlara uygun hareket etmeyi başardığınız takdirde her şey istediğiniz gibi olmaya başlayacaktır.

Adım adım ilerlemeye çalışmalısınız. Sınırlar üzerindeki etkinliğiniz üst seviyelere çıkabilir. İstediklerinize ulaşmanız konusunda daha temkinli olmaya çalışın. Ani kararlar almanız, sorunlar yaşamanıza neden olabilir.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Var olan olumsuzlukların son bulması için de elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşlerinizi planlayarak ilerlemelisiniz. Bu sayede zamanı daha etkin kullanabilir, daha verimli çalışabilir ve fiziksel olarak da zinde kalabilirsiniz. Kendinizi kötü hissetmenize olan alışkanlıklarınıza fırsat bırakmayacak uğraşlarınızın olmasına özen gösterin.

21 Mayıs 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, İkizler burcundakiler için iletişim konusunda oldukça başarılı bir gün olabilir. Kendinizi etkili bir şekilde ifade edebilir, diğer insanlarla kolayca anlaşabilirsiniz. Özellikleortamlarında ve sosyal çevrelerde dikkat çekebilirsiniz. Negatif duygularınızı kontrol altında tutmak ve sabırlı olmak önemli olabilir. Yakın çevrenizle iletişiminizi güçlendirerek ilişkilerinizi olumlu yönde ilerletebilirsiniz. Unutmayın, takdir edilmek için önce diğerlerini takdir etmeyi unutmayın.

21 Mayıs 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yalnız yaşamaya başlayan bir İkizler burcuysan, yeni evine adapte olmakta biraz zorluk çekebilirsin. Yeni arkadaşlar edinmen alışma sürecini hızlandırabilir. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, partnerinin ailesiyle ilgili yaşadığı problemler, ilişkinizi de yakından ilgilendirebilir.

21 Mayıs 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentilerinize göre seçenek bulamadığınızda harekete geçmelisiniz. Bu seçeneği sizin oluşturmanız, desteklemeniz gerekebilir. Yakınlarınızdan şaşırtıcı karşılıklar bulabilirsiniz; bu da size bazı ilişkileri gözden geçirme kararı aldırabilir. 

21 Mayıs 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sağlığınızla ilgili tekrarlayan sorunları dikkate almanızda fayda var. Bu konuyu daha ciddi ele almalı ve gerekli doktor kontrollerini yaptırmalısınız. İşe dair önceliklerinizle sağlığınız arasında denge kurmalısınız. Alacağınız hizmetlerle ilgili aksilikler yaşanabilir. Ancak bu durumun sağlığınızla ilgili girişimlerinizi durdurmasına izin vermeyin.

21 Mayıs 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ticaret ve girişkenlik gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Kendi içsel sisteminize her şeyden çok güvenin, gün sonunda biraz yorgun olabilirsiniz.

21 Mayıs 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişimini arttırman ve ufak tefek sorumluluklarına önem göstermen gereken bir gün olabilir. Daha fazla insan ile muhatap oluşun seni biraz gerebilir. Ancak birçok işi halledebilecek bir enerjin olacak bugün.

21 Mayıs 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün kişisel ihtiyaçlarınızı, kişiliğinizi, planlarınızı ve dünyaya yönelik tutumunuzu vurguluyor. İnsanlar sizin liderliğinizi takip etme eğilimindedir veya en azından yoldan çekilip işinizi yapmanıza izin verirler! Gerçekten istediğiniz ve ihtiyaç duyduğunuz şeyleri hayatınıza daha kolay çekebilirsiniz. Artık inisiyatifinizi yeniden kazanıyorsunuz. Kişiliğiniz parlıyor ve daha fazla güç yansıtıyorsunuz. Sağlıklı bir şekilde kendinize odaklanmak mümkündür ve insanların da dikkatini kolayca üzerinize çekebilirsiniz.

21 Mayıs 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi gerçekleştirme konusunda aceleci davranmaktan korkmuyorsunuz. Bugün hiçbir engel sizi yıldırmayacak ve sadece, özel duygularınızın yönlendireceği bir gün yaşayacaksınız. Çevrenize taviz vermek zorundasınız.

21 Mayıs 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki birçok yeni fırsat var. İşyerinizde yepyeni eğilimleri başlatan kişi olabilirsiniz. Meslektaşlarınızın fikirlerine kulak verirseniz, gelen birçok farklı öneriden yaratıcı çözümler üretebileceksiniz. Özel hayatınız da değişikliklerle dolu. Yeni gelen insanlara kucak açın, şimdiki arkadaşlarınıza yenilerinin de eklenebileceğini göreceksiniz.

21 Mayıs 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; çalışma hayatı, gündelik rutinler veya sağlıkla ilgili güzel gelişmelerin haberini alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

21 Mayıs 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, yaşamla ilgili maddi güvenlik duygunuz, başka insanlardan elde edeceğiniz desteğe bağlı olarak büyüyecektir. Duygusal konularda ise kendinizle ilgili şüpheleriniz var ve bu durum sizi karamsar hale getiriyor. Kendinizi farklı hissediyor olmanız dolayısıyla özgür kararlar vermekten yanasınız. Bugün kimi anlarda duygularınızı karşınızdaki insanlarla paylaşabilirsiniz. Fakat çoğunlukta sessiz kalmayı tercih edeceksiniz. Bu arada size yakın olan insanlar sizi sinirlendirebilir. Yada siz onları farkında olmadan sinirlendiriyor olabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişinin küçük alışkanlıkları bile bugün sizi kızdırmaya yetebilir. Lütfen gevşeyin ve bu durumun sizi rahatsız etmesine izin vermeyin. Nasılsa geçecektir diye düşünmeye çalışın. Kimseye acı söz söylememeye çalışınız. Bugün size çok yakın olan insanlar duygusal karışıklığa neden olacak sözler söylenebilir ve olaylar geçebilir. Öncelikle kendi yolunuzda ilerleyin ve insanlarla iyi temas içinde olmaya çalışın. Özellikle kadınlarla olan ilişkilerde veya olaylarda dikkatli olunuz.

21 Mayıs 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 23' 47" R
Ay
Balık
05° 48' 52" R
Merkür
Başak
12° 22' 42" R
Venüs
Terazi
22° 17' 53" R
Mars
Yengeç
07° 02' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 37" R
Satürn
Balık
15° 22' 22"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 41"
Lilith
Terazi
08° 47' 41"
True Node
Koç
06° 38' 02"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>