İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Eski Defterler Açılıyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Beklenmedik sorunlarla karşılaşmayacaksınız ancak sizin yaklaşımlarınız, sorun varmış algısı yaratabilir. Bugün kendinizi ilişkinize odaklamalısınız. Birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmanız gerekiyor.

Mesleğinizle ilgili konularda daha net adımlar atmak isteyeceksiniz. Sınırlar üzerindeki etkinliğinizden doğru anlamda yarar sağlama şansınız da var. Düşündüklerinizi uygulama konusunda da sorun yaşanmayacak.

Maddi anlamda daha tutarlı olmalısınız. Elinize geçen fırsatları daha net değerlendirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenizin/eşinizin desteklerini almanız, onların belirlediği ya da isteği doğrultuda ilerlemenizi gerektirmez. Kendinizi borçluluk ve minnet duygusuna kaptırmadan aldığınız desteği hayatınız için gerekli olan konulara yönlendirmelisiniz. Sorun çıkmaması için hiçbir şey yapmadan, hiçbir şeyi değiştirmeden ilerlemek daha büyük sorunlar yaşamanıza neden olabilir.

19 Mayıs 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, İkizler burcundaki insanlar için iletişim becerilerinizin ön plana çıkacağı bir gün olabilir. Fikir alışverişi yapmak, yeni insanlarla tanışmak ve sosyal etkinliklere katılmak keyifli olabilir. Ancak, aşırı konuşma eğiliminiz olabilir, bu nedenle dinlemeyi de ihmal etmemeniz önemli olacaktır. Değişken enerjiler içinde olmanız, bazen odaklanma problemleri yaşamanıza neden olabilir. Dengeli bir şekilde hareket etmeye, planlarınızı uygulamaya ve içsel dengeyi korumaya çalışmanız faydalı olacaktır.

19 Mayıs 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bir telefon almak istesen de telefon fiyatlarının pahalılığı seni fikrinden vazgeçiriyor. Uzun zamandır görüşmediğin bir akrabanla tesadüfen karşılaşabilirsin. Bu kişiden öğreneceklerin seni çok şaşırtacak. İlişkisi yeni bitmiş bir İkizler burcuysan, eski partnerinden sosyal medya üzerinden bir mesaj alabilirsin.

19 Mayıs 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcı konulara daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Sevdiklerinizle ilgili konular da öne çıkıyor. Ancak aşkta ve keyif veren konularda abartılar da yaşayabilirsiniz.

19 Mayıs 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal zekanız çevreniz tarafından hayranlıkla karşılanıyor sevgili ikizler. Yine de biraz durulmanız gerekiyor. Bu kararsızlık ve değişkenlik size hayranlıkla bakan gözlerin bir süre sonra güvenini sarsabilir. Ne istediğinize karar vermeden kendinizi ortaya atmamalısınız.

19 Mayıs 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni konular ile alakalı heyecanlanabileceğin bir gün. Bazı şeylere odaklanmak o yüzden biraz zor olabilir. Hayal kurmak ve yaşanabilecekleri hesaplamak günlük hayattan daha keyifli gelecek sana. Ancak günün sonunda gerçek hayata dönmen gerekebilir.

19 Mayıs 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün iç gözünüzü veya bir konu hakkında daha derin duygularınızı uyandırıyor. Sizi harika anılara ya da beklenmedik duygulara sürükleyen bir tesadüf hoşunuza gidebilir. Ortak bir sır ya da özel bir andan ilham alır ve motive olursunuz. Aynı zamanda inanç ve umutla dolusunuz. Eski bir projeyi veya fikri yeniden canlandırıp hayata döndürüyor olabilirsiniz. Geçmişteki acıları anlamak ve üstesinden gelmek için iyi bir enerji sizinle. İçinizin derinliklerinden bir ses, güçlendirici bir düşünce ya da anı ortaya çıkabilir ve bu size gerçek bir güven artışı sağlayabilir.

19 Mayıs 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk yaşantınızda değişim yaşamaktan hoşlanıyor ve partnerinizin durgun yapısından sıkılıyorsunuz. Bugün Ay, size olumlu bir motivasyon sağlarken, sosyal yaşantınızla ilgili pozitif düşünceler içinde hareket edeceksiniz.

19 Mayıs 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda tam bir uçarı kelebek olduğunuzdan, son dönemde çevrenizdeki bazı kişileri ihmal ettiniz. Şimdi bu ilişkilerinizi yeniden yoluna koymanın ve onlarla görüşmenin tam zamanı. Aile içinde veya arkadaşlar arasındaki bir anlaşmazlığı kesin olarak tümüyle çözüme kavuşturma şansınız epey yüksek. Uzlaşma ve birliğin ön plana çıktığı önemli bir dönem yaşayacaksınız. İleride zor zamanlarda bunun insanlar üzerinde yumuşatıcı bir etkisi olabilir.

19 Mayıs 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler, bugün evinizde, ailenizle veya yaşam alanlarınızda kalıcı etkileri olan değişimlere hazır olun. Bu değişimler, geleceğinizi daha da güçlendirecek temeller olabilir. Gününüz, iç huzur ve anlayışla dolu olsun.

19 Mayıs 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal konularda ise kendinizle ilgili şüpheleriniz var ve bu durum sizi karamsar hale getiriyor. Kendinizi farklı hissediyor olmanız dolayısıyla özgür kararlar vermekten yanasınız. Bugün kimi anlarda duygularınızı karşınızdaki insanlarla paylaşabilirsiniz. Fakat çoğunlukta sessiz kalmayı tercih edeceksiniz. Bu arada size yakın olan insanlar sizi sinirlendirebilir. Yada siz onları farkında olmadan sinirlendiriyor olabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişinin küçük alışkanlıkları bile bugün sizi kızdırmaya yetebilir. Lütfen gevşeyin ve bu durumun sizi rahatsız etmesine izin vermeyin. Nasılsa geçecektir diye düşünmeye çalışın. Kimseye acı söz söylememeye çalışınız. Bugün size çok yakın olan insanlar duygusal karışıklığa neden olacak sözler söylenebilir ve olaylar geçebilir. Öncelikle kendi yolunuzda ilerleyin ve insanlarla iyi temas içinde olmaya çalışın. Özellikle kadınlarla olan ilişkilerde veya olaylarda dikkatli olunuz.

19 Mayıs 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 23' 47" R
Ay
Balık
05° 48' 52" R
Merkür
Başak
12° 22' 42" R
Venüs
Terazi
22° 17' 53" R
Mars
Yengeç
07° 02' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 37" R
Satürn
Balık
15° 22' 22"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 41"
Lilith
Terazi
08° 47' 41"
True Node
Koç
06° 38' 02"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>