İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Çözüm Odaklısın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları yavaş yavaş çözüme kavuşturma şansınız var. Yüzünüz gülecek ve mutlu hissedeceksiniz.

Mesleki zorlukları gözünüzde büyütmekten kaçının. Sınırların yeniden belirlenmesi için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

Finansal olarak daha temkinli olmaya çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece problem yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zorlukları aştığınızı görebilirsiniz. Fiziksel ve duygusal iyileşmelerle, hayatınıza yeni rutinler dahil edebilirsiniz. Kurallarınızı baskı altında olmadan oluşturmanın verdiği özgüven hayattan daha çok keyif almanıza ve fayda görmenize yardımcı olabilir.

21 Temmuz 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, İkizler burcundaki insanlar için iletişim konuları ön planda olabilir. Karşılıklı görüşmeler, tartışmalar veya toplantılar sizin için olumlu sonuçlar getirebilir. Bugün, esnek olmak ve fikirlerinizi açık bir şekilde ifade etmek önemli olacaktır. Ayrıca, yeni fikirler keşfetmek ve öğrenmek için harika bir gün olabilir. Keyifli ve verimli bir gün geçirmenizi dilerim!

21 Temmuz 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dolabında çoğu kıyafetin koyu renkli olması seni artık rahatsız etmeye başlıyor. Dolabını baştan yenilemek için harekete geçiyorsun. Stiline güvendiğin bir arkadaşından yardım isteyebilirsin. Yaşadığın sorunların karşında takılı kalmak yerine pratik çözümler üretiyorsun. Her zaman ileriye bakman bir adım önde olmanı sağlıyor.

21 Temmuz 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay özellikle finansal konularda bazı krizli değişikliklere işaret ediyor. Yine de akşam saatlerinde kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz.

21 Temmuz 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Telefon, mail ya da sizden uzakta olan kişilerle herhangi bir yolla bağlantıya geçerek bazı konuları çözüme kavuşturmaya çalışacak ve başarılı olacaksınız.

21 Temmuz 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi olaylara özen göstermen gereken bir gün olabilir. Bu durum hayatının diğer konularına özen göstermenin önüne geçebilir. Ancak etrafındaki insanların kalbini kırmadan kendi işlerine odaklanmanın bir yolunu bulmalısın.

21 Temmuz 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün kişisel hayatınızda eğlenceli ve hareketli bir gün olabilir. Özellikle sosyal veya romantik konularda bağlantılar kurmak ve iletişim kurmak için mükemmel bir zamandasınız. Kendinizi olağanüstü bir çekicilikle sunuyorsunuz. Planlar sizi heyecanlandırıyor ve beklediğiniz haberler gelebilir. Grup aktiviteleri ve işbirlikçi çabalar odakta ve özellikle yararlı olabilir. İletişim sürekli olarak ilham verici olabilir ve liderlik etme zamanı olabilir. Yeni bir fikirden ilham almış olabilir veya daha fazla para kazanmak için motive hissedebilirsiniz. Diplomasi ve karşılıklı faydalı ilişkiler odakta olacaktır.

21 Temmuz 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Grup çalışmaları için uygun bir gün ve kişisel çabalarınızı çevresel faktörlerle akıllıca birleştirmelisiniz. Bugün duygusal takıntılarınızdan uzak kalarak, zamanınızı ihmal ettiğiniz sevdiklerinize ayırabilirsiniz.

21 Temmuz 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Sadece tutumunuzu değiştirerek üstesinden gelebileceğiniz bazı durumlarla karşılaşacaksınız. Her zamanki bakış açınızı bir yana bırakıp yeni bir yaklaşım geliştirin. Başkalarını suçlama konusunda temkinli davranın – siz de pekâlâ bazı yanlışlar yapmış olabilirsiniz. Çevrenizde yeni şeylere açık olursanız, kendiniz hakkında da yeni şeyler öğrenebileceksiniz.

21 Temmuz 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuksal konularda şans sizinle olacak. İletişimde ben-sen dengesine dikkat. Gününüz şahane geçsin.

21 Temmuz 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün istediğiniz şartları sağlamak için uygun değil. Sürekli bir değişim içindesiniz ve tepkileriniz süregelen şartlarınızı olumsuz etkiliyor. Kendiniz her zamankinden farklı hissediyorsunuz. Kendinizi bir yerlere ait hissedemiyorsunuz.

21 Temmuz 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 54' 58" R
Ay
Akrep
10° 08' 17" R
Merkür
Aslan
28° 21' 52" R
Venüs
Terazi
11° 39' 03" R
Mars
Yengeç
01° 57' 12" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 28"
Satürn
Balık
16° 02' 11"
Uranüs
Boğa
27° 14' 21"
Neptün
Balık
28° 52' 08"
Plüton
Oğlak
29° 54' 14"
Chiron
Koç
22° 44' 51"
Lilith
Terazi
07° 49' 46"
True Node
Koç
06° 41' 56"
Son Güncelleme : 08/09/2024 04:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>