İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Bağımsızsın! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Aralık 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 60%

Sevgiliniz bugün bir kariyeri hakkında bazı harika haberler almış olabilir ve bunu kutlamak için sizi dışarı çıkarmak isteyebilir. O halde başka ne işin olursa olsun gidin! Sevgiliniz harika bir ruh hali içinde, harika görünüyor, aynı zamanda çok tutkulu ve seksi hissediyor. Unutamayacağınız bir gece istiyorsanız, bu fırsatı geri tepmeyin. Ayrıca çok iyi göründüğünüzden de emin olun!

Saldırgan tavrınızın, bu zamanda çözülmesi zor olabilecek bir kavga başlatması muhtemeldir. İş yerinde aşırı inatçı güçler olabilir ve hiç kimsenin kendi pozisyonunu korumaya istekli olmadığını fark edebilirsiniz. Bu durumu daha da zorlaştıracak olan şey, insanların bulmacanın belirli bir parçasını yanlış yorumlayabilecek olmalarıdır. Daha fazla saldırgan olmak yerine durumu anlamaya çalışın.

"Kanıt" bugünün anahtar kelimesi. Düşünme ve analiz etmeye zaman ayırabilme becerinizi herkes biliyor. Bugün, diğer bir yandan, bir şeyleri "görmeye" başlayacaksınız. Bu şeyler net olacak ve artık her açıdan onları irdelemek, düşünmek ve incelemek zorunda kalmayacaksınız. Buna, tüm gün boyunca herkesin onayladığı yeni bir teori icat ettiniz de diyebiliriz aslında.

Seçtiğin kelimelere ekstra dikkat etmek isteyebileceğin bir gün. Günün enerji seni huzursuz ve alıngan kılabilir. Akıllı olmaya karşı olan tutkun seni olumsuz etkileyebilir. İlgiyi çekmeye çalıştığın zamanlarda aşırıya kaçabiliyorsun. Tavırların yanlış anlaşılabiliyor. Politik olmayı dene. Başarıya giden kanallarını söylediğin veya yaptığın bir şey yüzünden zedelemek istemezsin!Bugün kendini ebeveynlik meselelerini düşünürken bulabilirsin. Şu anda bir ebeveyn olmayabilirsin fakat olma gibi bir hedefin var. Kendi babanın seni nasıl yetiştirdiğini düşünebilirsin. Eğer çocuğun olsaydı ona babanınkinden daha farklı mı yaklaşırdın? Ya da babandan bazı dersler alır mıydın? Bugün etrafında seni bu tip şeyler düşünmeye sevk edecek çocuklar olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gerçekler he zaman sizin düşündüğünüz kadar eğlenceli olmayabilir. Fakat bu sizin gerçekliği tek bir biçimde yorumlamanızdan kaynaklanmıyor mu sizce de? Neredeyse hiçbir şeyin detayına inmiyorsunuz çünkü genel olarak detaylar ilginizi çekmiyor. Fakat etrafınıza biraz dikkatli bakarsanız, muhteşem olayların detaylarının gözlerinizin önünde gün yüzüne çıkmaya başladığını göreceksiniz. Aklınızdan geçenlerden bahsetmeye gerek bile yok! At gözlüklerinizi çıkarın.

22 Aralık 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, hareketine Akrep burcunda devam ediyor. Ayrıca bugünden itibaren Güneş Oğlak burcuna giriş yapıyor. 20 Ocak 2020 tarihine kadar ekonomik durumunuz gelişiyor. Jüpiter'le beraber bunu çok daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Sağlığınızı tehdit eden konular düzelecektir.

22 Aralık 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün maddi ve manevi anlamda yeni başlangıçlarla karşılaşabilir. Uzun zamandır gerçekleştirmeyi düşündüğün planlarını hayata geçirmeye başlayabilirsin. Mevcut ortaklıklarını tekrar gözden geçirmek isteyebilir,ortaklıkların da bağımsız hareket etmeyi tercih edebilirsin. Ekonomik açıdan kendi bağımsızlığın için çeşitli çalışmalarda bulunabilirsin. Kendi işini kurmayı düşünen bir İkizler burcuysan, sermaye yaratma konusunda sıkıntı yaşamayacağını düşünmek yanlış olmaz. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, sevgilinin son zamanlardaki tutucu ve baskın tavırları, seni ilişki konusunda yeniden düşünmeye itebilir.

22 Aralık 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir şeylere güvenmiyor olabilirsiniz ama bu size huzursuzluk yaratma hakkını vermez. Olayların akışındaki eksiklikleri iyice araştırmalı ve bu konuda çevrenizin söylemlerine değil kendi düşüncelerinize önem vermelisiniz.

22 Aralık 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Sabah saatleri daha dengeli olsa da, öğle sonrasında farklı durumlara uyum sağlamak gerekebilir.

22 Aralık 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi oldukça aktif ve enerjik hissedebilirsiniz. Gün içerisinde enerjiniz işlerinizin tamamına yetebilir ve etrafınızdaki kişiler de sizi şaşırarak seyredebilirler.

22 Aralık 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Önümüzdeki bir ay boyunca ortak finansal kaynaklarınızı büyütme imkanınız olacak. Aile büyüklerinden destek alabilirsiniz.

22 Aralık 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gelecek planlarınızı sevdiklerinizle de paylaşmalısınız. Onların fikirlerini almak ufkunuzu genişletecek ve çok daha güzel günlere adım atacaksınız.

22 Aralık 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün günlük aktivitelerinizi yerine getirmek pek keyifli olmayabilir, kendinizi gergin ve endişeli hissedebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlar tarafından krizlere çekildiğiniz bir dönemden geçiyorsunuz.Ay'ın Neptün ile etkileşimde olacağı akşam saatlerinde kariyer hayatınızdan ne beklediğiniz üzerine düşünebilirsiniz. Ancak zihniniz bulanık olacaktır, önemli bir karar almamalısınız.

22 Aralık 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

22 Aralık 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gerçekler he zaman sizin düşündüğünüz kadar eğlenceli olmayabilir. Fakat bu sizin gerçekliği tek bir biçimde yorumlamanızdan kaynaklanmıyor mu sizce de? Neredeyse hiçbir şeyin detayına inmiyorsunuz çünkü genel olarak detaylar ilginizi çekmiyor. Fakat etrafınıza biraz dikkatli bakarsanız, muhteşem olayların detaylarının gözlerinizin önünde gün yüzüne çıkmaya başladığını göreceksiniz. Aklınızdan geçenlerden bahsetmeye gerek bile yok! At gözlüklerinizi çıkarın.

22 Aralık 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; dün bazı bağımlılıklarını ve korkularını tetikleyen konuların etkisinden halen kurtulamamış olabilir, gününü planlamakta zorlanabilirsin. Yaratıcı vebitiriciliğini ekonomik alanlarda odaklayıp, enerjini bu alanda kullanabilirsin.  Önümüzdeki süreçte; ortak kazanımlarını arttırma yönünde kalıcı çözümler üretebilir, yatırım fırsatları bulabilirsin.

22 Aralık 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 09" R
Ay
Boğa
10° 59' 18" R
Merkür
Başak
20° 20' 39" R
Venüs
Terazi
27° 34' 28" R
Mars
Yengeç
09° 29' 29" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 36"
Satürn
Balık
15° 03' 05"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 44"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 19"
Lilith
Terazi
09° 16' 25"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 05:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>