İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Özenlisin! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek anlaşmazlıklar yaşanacak olsa da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Duygularınızı net olarak ifade etmeyi başardığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Sınırları gereğinden fazla zorlamamanız gereken bir gündesiniz.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Şartları gereğinden fazla zorlamadığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Hatalarınızdan ders çıkartmalı ve tekrar etmemenin yollarını aramalısınız.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek herhangi bir harcama yapmamalısınız. Gelir ve gider arasındaki sorunların kısa zaman içerisinde son bulma ihtimali var ancak bunun için biraz daha beklemede kalmanız gerektiğini de unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal çevrenizde ve grup aktivitelerinde yeni fırsatlar ortaya çıkabilir. Kişisel projelerinizde ve hedeflerinize ulaşmada güçlü bir motivasyon hissedebilirsiniz. Sosyal medya ve iletişim konularında başarılı olabilirsiniz; şansınızı denemek için arayışlara ve görüşmelere odaklanın.

23 Ağustos 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerilerinizle ön plana çıkabilirsiniz. Etrafınızdaki insanlarla daha iyi iletişim kurarak işlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Duygusal anlamda ise içsel çekişmeler yaşayabilirsiniz, kendinize zaman ayırarak ruhunuzu dinlendirebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız alanlara yönelerek bugünü verimli bir şekilde geçirebilirsiniz.

23 Ağustos 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde yakın bir arkadaşının ailesiyle ilgili sıkıntı yaşadığını öğrenebilirsin. Bu durum seni derinden etkileyebilir. Ona yardımcı olmak için elinden geleni yapmaya çalışacaksın. Kişisel bakımına ve temizliğine verdiğin önem artıyor. Kendine yeni kişisel bakım malzemeleri almak için online alışveriş yapabilirsin.

23 Ağustos 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularda geçmişte yaptığınız seçimler veya yatırımlar şu anda zorluk yaratabilir. Maddi güvenliğinizi artırmak için bunları toparlamanın yollarını aramalısınız. Borcu borçla kapatamazsınız; kendinize yenikaynakları ya da destekler bulmanızda fayda var.

23 Ağustos 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarınıza zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Sosyal konular ilginizi çekebilir. Geleceğinizle ilgili yeni planlamalar yapabilirsiniz. Bu konuda başkalarından destek alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme söz konusu. İş hayatınızda kendinizi ifade etmek işleriniz açısından ilerleme kaydetmeniz için önemli olabilir.

23 Ağustos 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle işyerinizde çatışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Çalışma ortamınızda oluşacak gerginlikler sizin de ruh halinizi olumsuz yönde etkileyebilir.

23 Ağustos 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ve aile hayatınızı ilgilendiren konularda beklenmedik fikirler ortaya koyabilirsiniz. Yaklaşımlarınız söz konusu olduğunda elinizden gelenin en iyisine ihtiyacınız var. Kendinizi doğru ifade etmeniz gereken bir gün. Aksi halde, her şeyin daha da karmaşık olabileceğini unutmamanız gerekiyor.

23 Ağustos 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, köklerinize, ev hayatınıza ve sevdiklerinize dair güçlü duygular sizi motive ediyor. Odak noktanız en yakın bağlarınız, temeliniz veya ev hayatınızdır. Şifa ve bütünlüğün yanı sıra ev hayatınıza ve aile ilişkilerinize biraz düzen getirme zamanı olabilir. Bu, psikolojik düzeyde bir demirleme ve yuva bulma dönemidir. Bu hayatınızın en maceracı veya dışa dönük dönemi olmasa da bu kimlik duygunuzun gelişimi için önemlidir. Eğer bir süredir kendinize yeteri kadar zaman ayırmıyorsanız, bugün bunu telafi etmeye çalışın.

23 Ağustos 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geleceğinizi şekillendirmek adına önemli adımlar atacağınız bir gün sevgili ikizler. Arkadaş çevrenizden destek görebilirsiniz. Aceleci davranmamaya çalışın. Düşünerek hareket ettiğinizde olayların farklı yönlerini de görebileceksiniz. 

23 Ağustos 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

23 Ağustos 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün sosyalleşebilir, kendinizi özgür hissedebilirsiniz. İletişimde dikkatli olmanız tavsiyemdir. Gününüz şahane geçsin.

23 Ağustos 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sabit düşünmeniz ve davranışlarınızdaki tutuculuk, yapmanız gereken atılımların gecikmesine neden oluyor. Özelliklegücünüzü otaya çıkaracak alanlarda daha mutlu olacağınızı biliyorsunuz. Mecburiyet konusunda kendinize baskı yapmamalısınız.

23 Ağustos 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 37' 59" R
Ay
Yengeç
21° 29' 33" R
Merkür
Akrep
15° 08' 40" R
Venüs
Yay
06° 56' 45" R
Mars
Yengeç
25° 34' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 52" R
Satürn
Balık
13° 08' 55"
Uranüs
Boğa
26° 13' 15"
Neptün
Balık
27° 40' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 26"
Chiron
Koç
20° 48' 36"
Lilith
Terazi
12° 52' 01"
True Node
Koç
06° 23' 25"
Son Güncelleme : 23/10/2024 16:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>