İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kendini Geliştirmek İstiyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ufak tefek duygusal anlaşmazlıklar yaşanacak olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Birlikteliğinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmalısınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanız gerekmekte.

Mesleki açıdan daha rahat hareket etme arzunuz var. İş birliği içerisinde olduğunuz kişilerle ortak nokta üzerinde buluşmayı başardığınız sürece her şeyi daha rahat şekillendirme şansı elde edebilirsiniz. Hata yapmamanız sizin açınızdan daha iyi olabilir.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa onu düzeltmeye çalışın. Dengeleri zorladığınız sürece hiçbir şeyin istediğiniz gibi olmayacağını da bilmelisiniz. Kontrollü olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı insanların farklı düşünceleri olabilir. Herkes herkesi desteklemek zorunda değildir ancak siz saygı duyarken size saygı duyulmadığını öğrenebilirsiniz. Önemli konuşmalar ve kararlar öncesinde, bu duyumları da dikkate almanızda fayda var.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim konularında başarılı olabilirsiniz. Kendinizi rahatça ifade edebileceğiniz bir gün olacak. Özellikleortamında ikna kabiliyetiniz yüksek olacak ve projelerinizi rahatlıkla anlatabileceksiniz. Aşk hayatınızda ise romantizme daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. İlişkinizde veya flörtünüzde derin konuları konuşabilir, duygusal bağınızı güçlendirebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapacağı meslekle ilgili kafasında karışıklıkları olan İkizler burcuysan, kendine göre ideal bir mesleki alan seçmek için kolları sıvıyorsun. Yeteneklerini göz önünde bulundurarakilanlarını araştırabilirsin. Kendini geliştirebileceğin birsahası istiyorsun. Çevrendeki insanları eleştirirken dozu kaçırabilirsin.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal ve paylaşılan kaynaklarla ilgili konular öne çıkabilir. Yatırımlarınızı gözden geçirebilir, borçlarınızı düzenleyebilir ve mali durumunuzu iyileştirmek için somut adımlar atabilirsiniz. Güçlü analiz yeteneğinizle detayları yakalamak, hakkınızı korumanızı sağlayacaktır.   

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kafanızda güvensizlik ya da endişe yaratan durumlar gündemde olabilir. Kimi zaman kendi kendinize yıpratıyor da olabilirsiniz.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda çevrenizdeki etkileşimin bir parçası olmak isteyebilirsiniz. Ailevi ilişkilerinizde aile etkinliklerinin bir parçası olmak size iyi gelebilir.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerle ilgili kafanıza takılan noktaları paylaşmayı seçmelisiniz. Her şeyin üzerinde fazlaca durmanın size bir katkısının olmadığını fark ettiğinizde bazı şeylerin sorun bile olmadığını görebilirsiniz. Günü yaşamaya ve bunu bütün günlerinize taşımaya çalışın.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün özellikle işler ve iletişimler konusunda iyi bir ilerleme kaydedebilirsiniz sevgili İkizler. Yine de resmi anlaşmalar yaparken dikkatli olun çünkü bu konular hataya açık olabilir. Oldukça motivesiniz, en iyi haliniz olmanızı engelleyen tutumlar üzerinde çalışmaya kararlı olabilirsiniz. Başkalarıyla fikirlerinizi paylaşmak verimlidir ancak kelimelerinizi seçerken ekstra hassasiyet gerekebilir. Geçmiş veya daha önce zor konular hakkında faydalı konuşmalar olabilir. Zihinsel olarak meşgul olabilirsiniz. Her şey istediğiniz kadar hızlı ilerlemese de özel bir projeye ekstra enerji harcamak özellikle tatmin edici ve başarılı olabilir.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sağlığınızla alakalı uzun zamandır ihmal ettiğiniz konular bugün gündeme gelebilir. İş yerinizde yaşadığınız belirsizlikler bugün çözüme kavuşmayabilir. Sorunu dışarda aramak size zaman kaybettiriyor. Kendinize dönmek çözüm olacaktır.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün duygularınızı kendinize saklamak isteyebilirsiniz. Ruhsal olarak biraz bunalabilirsiniz ancak beklenmedik sürprizler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal gerilimlerden uzak kalmayı gerektiren bir gün. Herkesin sizi desteklemesini beklemeniz yersiz. İdeallerinizi hayata geçirmek için göstereceğiniz çabanın olumlu sonuç vermesi, biraz da sizin sabırlı davranışlarınıza bağlı olarak gelişecek

24 Ağustos 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 37' 59" R
Ay
Yengeç
21° 29' 33" R
Merkür
Akrep
15° 08' 40" R
Venüs
Yay
06° 56' 45" R
Mars
Yengeç
25° 34' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 52" R
Satürn
Balık
13° 08' 55"
Uranüs
Boğa
26° 13' 15"
Neptün
Balık
27° 40' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 26"
Chiron
Koç
20° 48' 36"
Lilith
Terazi
12° 52' 01"
True Node
Koç
06° 23' 25"
Son Güncelleme : 23/10/2024 16:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>