İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Zorlayan duygulardan uzaklaşıyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Aralık 2019, Salı

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 80%

Bugün şüpheleriniz yüzünden belirsiz bir ruh halinde olabilirsiniz. Aşk hayatınızda aldığınız son kararlardan kaynaklanan hayal kırıklıklarını hissetmeye başlıyorsunuz. Diğer bir deyişle, yaptığınız şeyden son dakika pişman oldunuz! Bugün, bir yandan endişelerinizi yenerken diğer yandan problemlerinizle gerçekçi bir şekilde yüzleşmek için kendi iradenizi ve kontrolünüzü kullanmanız gerek. İyi şanslar! Başarabilirsiniz!

Yaratıcı tarafınıza disiplin ekleyin. Yeni, sanatsal bir proje yaratmanın, kendinizi ifade etmenin harika bir yolu olduğunu fark edin; ama aynı zamanda, bir şaheser ortaya koymak için planlamanın da önemli bir unsur olduğunu unutmayın. Maceraperest ruhunuz yeni bir projeye başlamak için çalışkan zihninizle birleşmezine izin verin ya da aylardır arka ocakta bıraktığınız bir işe geri dönün.

Bugün çok hevesli hissedebilirsiniz ve her şeyin yolunda gittiğine olan inancınız oldukça kuvvetli. Bu hissin nereden geldiğini merak edebilirsiniz çünkü dünden aslında farklı bir şey olmadı, fakat bunda bir neden aramaya çalışmayın. Öngörünüz ile gelecekteki trendleri belirliyorsunuz. İş ve para konuları iyi görünüyor, lişisel hayatınız da aynı şekilde. Sezgilerinize güvenin, devam edin ve içgüdülerinizin sizi yönlendirmensine izin verin.

Konuşurken nabza göre şerbet versen iyi edersin. Kelimelerinin karşındakini nasıl etkileyebileceğini düşünmen önemli. Normale göre, yanlış kelimeler seçmen daha olası - özellikle de birine pek de kendine güvenmediğin bir konuda açıklama yaparken. Yapılan eylem yerine direkt kişiyi hedef alan eleştirel yorumlardan da kaçınmalısın.Kendinizi biraz ihtiyatlı hissediyorsanız, çok endişelenmeyin. Sizin için bir İkizler olarak, bu, zaman zaman çok güvendiğiniz veya bir işe girerken dikkat etmeyi unuttuğunuz bir şey olabilir. Yaptığınız her şeyde biraz dikkatli olmak sizi güvende tutar. Bu ilişkiler ve fiziksel güvenliğiniz ile ilgili. Daha akıllıca seçim yapmanıza yardımcı olacak şeylere biraz daha fazla düşünce ve zaman ayırmayı düşünün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınızla ilgili rahatsız edici olaylar biraz kafanız karıştırabilir ve kendinizi bitkin hissetmenize yol açabilir. Bu durum sizin veya başka birinin planlamış olabileceği bir şey değildir, bu yüzden tüm bu olanlara anlam katmak için diğerleriyle bir konuşma yapmayı bekleyin. Önümüzdeki birkaç gün içinde öyle ya da böyle buçözümlenmeli, ancak bu arada olayları nesnel olarak görmeye çalışın. Biraz kafanızı dağıtmak isteyebilirsiniz, bir hobiye odaklanın ya da kendinize özel bir alan yaratmak için egzersiz yapın.

24 Aralık 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca Yay burcunda seyrini sürdürüyor. Partnerinizle olan ilişkinizin gündeme geleceği bir gündesiniz. Aranızdaki sorunlar çözmek için ideal bir zamandasınız. Ayrıca Ay ve Venüs arasındaki pozitif kontak sayesinde partnerinizden romantik sürprizler, davranışlar görebilirsiniz.

24 Aralık 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne hızlı bir giriş yapıyorsun. Kararlı bir duruş sergileyeceksin. Aynı zamanda gündemini çok yakından ilgilendiren gelişmeler de gündeme getirebilir. Ancak işler pek planladığın gibi gitmeyebilir. Özellikle geçtiğimiz günlerde iletişim kurduğun insanlarla yaptığın planlar iptal olabilir. Eğer finansal destek almak istiyorsan profesyonel bir akıldan destek almanda fayda var. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, sevgilinin kariyerine dair önemli gelişmeler yaşanabilir. Bugün seni yaralayan duyguları aşmak için de güzel bir gün! Doğal halini takınarak arkadaş çevrene karşı gövde gösterisi yapabilirsin. Maddi desteğe ihtiyacı olan bir arkadaşın senden yardım isteyebilir. Ancak fazla da cömert olmaman gerekir.

24 Aralık 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişe dair öğrendiğiniz bazı gerçekleri kabullenmekte zorlandığınız bugün değişim fikri sizi biraz zorlayabilir. Bazı şeyleri değiştirmeden önce gelişen düzeni kabul etmeyi deneyin.Content Video - İkizler yeni ilişkilere hazır olun!

24 Aralık 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kendinizi ikili ilişkilerinizde güçsüz hissedebilirsiniz. Yaşayacağınız değişim ve dönüşümler sizi etkileyecektir. Bazı konularda kararlı olmak ve istikrarlı davranmak isteyebilirsiniz. Gizli kalan konular içinde yön bulmakta zorlanabilirsiniz. Keyif aldığınız şeylere zaman ayırarak biraz kafanızı dağıtmak iyi gelebilir.

24 Aralık 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünden itibaren Perşembe günkü tutulmaya kadar yeni başlangıçlar yapmak yerine elinizdeki işleri tamamlamaya odaklanın. Finansal koşullarınızla ilgili hızlı gelişmelere açık zamanlar, hesabınızı iyi yapın.

24 Aralık 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Moral ve enerjinizin en üst seviyede olacağı bugün, kalabalık ortamlar, düğün, davet, organizasyon ve görüşmelerde yer alabilir, sosyal ortamlar aracılığı ile yeni insanlarla tanışabilir ve sevdiklerinizle eğlenceli, keyifli bir gün geçirerek geleceğe ait olumlu kararlar geliştirebilirsiniz.

24 Aralık 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçinde bulunduğunuz ortamlarda yaşanan tartışmalardan hep uzak durma taraftarısınız. Ancak bugün bu tartışmalara siz de katılmalısınız. İnsanlar sizin de ne düşündüğünüzü bilmek istiyor olmalı. Onlara tarafınızı belli edin.

24 Aralık 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Artık özellikle şefkatli ve duyarlı olacak, ve başkalarına yardım keyfini çıkaracaksınız. Siz canlı zihinsel görüntüler oluştura biliyorsunuz. Dikkatli bir şekilde düşüncelerinizi değerlendirip derin ilham bulabilirsiniz.

24 Aralık 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

24 Aralık 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyerinizle ilgili konularda ani kararlar alıp yanlış yöne sapabilirsiniz. Bu kadar hızlı hareket etmek, her şeyi bir güne sığdırmak zorunda değilsiniz. Güzel zamanlardan geçiyorsunuz. Şans sizinle beraber. Eski işlerinizden geri dönüşler alacaksınız. Bu sebeple boşa acele edip kendinizi baltalamayın. Bir de verdiğiniz sözleri unutmayın.

24 Aralık 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; karşıt burcunda ilerleyen Ay; durum ve koşullara uyum sağlamanı; eşinle veya ortaklı işlerindeki insanlarla fikir birliği yapmanı gerektirebilir. Pozitif gelişmelerle karşılaşman mümkün olsa dave sosyal hayatın getirdiği belirsizlikler yanılgılara yol açabilir. Risk almadan önce kendine zaman tanımalısın.

24 Aralık 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 58" R
Ay
Boğa
11° 11' 33" R
Merkür
Başak
20° 22' 12" R
Venüs
Terazi
27° 35' 29" R
Mars
Yengeç
09° 29' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 39"
Satürn
Balık
15° 03' 02"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 42"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 17"
Lilith
Terazi
09° 16' 31"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 06:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>