İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yoğun Bir Gün Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün, enerjinizi en doğru şekilde kontrol etmeyi başaracaksınız. Her türlü problemin önüne geçmeyi başarabilecek olmanız da önemli. Sınırlar üzerindeki etkinliğinizden doğru anlamda yarar sağlayabileceksiniz.

Hata yapmaktan kaçınmalısınız. Çabalarınızın karşılığını almak için uygun zamandasınız. İstediklerinize ulaşmanızın çok da zor olmayacağını bilmeniz gerekiyor.

Maddiyatla ilgili sorunlara çok fazla takılı kalabilirsiniz. Dengeleri zorlamadığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınıza alacağınız insanlar konusunda yeni düşünceleriniz olabilir. Yeni deneyimler yaşamak isterken hala yerinde sayan, farklı fikirde olsanız da ortak bir dil ve saygı çerçevesi oluşturamayan kişilerle yollarınızı ayırmalısınız. İşiniz ve sosyal hayatınızla ilgili önemli revizyonlara gidebilirsiniz.

24 Mayıs 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, sabırlı ve mantıklı hareket etmeniz gereken bir gün olabilir. İletişim konularında başarılı olabilir, sorunları anlayışlı bir şekilde çözebilirsiniz. İkili ilişkilerde özellikle dengeli davranmanız önem kazanabilir. İş hayatında ise odaklanma ve disiplin sizin için başarı getirebilir. Sağlık açısından ise beslenmenize dikkat etmenizde fayda var. Enerjinizi dengede tutmaya özen gösterin. Umuyorum ki gününüz güzel geçer!

24 Mayıs 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eski partnerinin yeniden iletişime geçme isteği, seni sinirlendirebilir. Özel sektörde çalışan bir İkizler burcuysan, gün içinde maillerde yaşanacak aksaklık işlerinde sıkıntı yaratabilir. Günün yorgunluğunu üzerinden atmak için yakın arkadaşınla dışarı çıkmak için plan yapmak isteyebilirsin.

24 Mayıs 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizin koşullarıyla ilgili yeni çözümler bulmanız gerekebilir. Yerinde çözeceğiniz sorunların dışında, bir değişiklik yapmanız gereken konular da doğabilir. Taşınma gibi bir gündeminiz varsa şartların gelişmesini beklemeniz size zaman ve fırsat kaybettirebilir, ihtiyaçlarınıza yönelik araştırmalar yapmak ve aile meclisinizde bunu detaylandırmak işinizi kolaylaştıracaktır.

24 Mayıs 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Ortak zevklerinizle ilgilenebilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Farklı olan konulara ilgi duyabilirsiniz. Yolculuklar planlayabilirsiniz. İşlerinizi temellendirmek isteyebilirsiniz. Sağlam olmasını istediğiniz konularla ilgili daha fazla mücadele gösterebilirsiniz.

24 Mayıs 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aldığınız kararların arkasında sağlam bir şekilde durmanız gerekiyor sevgili ikizler. Ne istediğinize karar verin. Üzerinize vazife olmayan sorumluluklar üstlenmeyin. Gelecek planlarınızla alakalı derin ve detaylı düşünmek için harika zamanlar.

24 Mayıs 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlara karşı kibar olmak iyidir. Ancak insanların senden faydalanmaması için bazen sert davranman gerekebilir. Bugün çevrendekilerle arana iyi bir sınır çizmen gerekecek. İnsanların seni kullanmasına izin vermemelisin.

24 Mayıs 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler bugün, ısrarcı duyguları uyandırıyor. Bu, önemli bir kişiyle güzel yollarla bağlantı kurmanın veya ilişki ihtiyaçlarınızla ilgili duyguları fark etmenin zamanı olabilir. Hayatınıza biraz neşe getiren alışılmadık bir tesadüf söz konusu olabilir. Bugün de meydana gelen ve hedeflerinize doğru ilerleme fırsatları getiren güçlü bir etkiyle bağlantılıdır. Özellikle mesleğinizde geçmiş işlerden, iyiliklerden ve tecrübelerden yararlanabilirsiniz. Daha önce sizi hayal kırıklığına uğratan konular hakkında şefkatli bir anlayış geliştirebilirsiniz. Hayatın bazı alanlarında, ilerleyebilmeniz için öfkeyi bırakmanın zamanı gelmiş gibi görünüyor.

24 Mayıs 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnatçı yapınızı vurgulayıcı tavırlarla karşınızdaki kişiyi üzebilir ve onu zor durumda bırakabilirsiniz. Duygusal saplantılarınızda ileriye gidebilir, onun adına kararlar bile verebilirsiniz. Yaşamınızı zorlaştırmamalısınız.

24 Mayıs 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aldığınız kararların arkasında sağlam bir şekilde durmanız gerekiyor sevgili ikizler. Ne istediğinize karar verin. Üzerinize vazife olmayan sorumluluklar üstlenmeyin. Gelecek planlarınızla alakalı derin ve detaylı düşünmek için harika zamanlar.

24 Mayıs 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; ilişki, ortaklık, evlilik konularında kalıcı gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

24 Mayıs 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çalıştığınızkolunuzda yada birlikte çalıştığınız insanlarla alakalı konularda sıkıntınız olabilir. İşinizi zamanında yetiştirememek, patronlarınızın üzerinizdeki baskısı,kolunun size uymaması gibi problemler bugün gerginliğe neden olabilir. İşinize duyduğunuz güvensizlik, sağlığınızla ilgili korkularınız bugün sizi tedirgin edebilir. Sindirim sorunları yada başağrıları, gergin konuşmalar da günün etkileri olarak görülür. Bugün, çevrenizdeki insanların fırsatçı kişilikleri sizi tedirgin edebilir. Bir yandan değişim yaşamak isterken bunu gerçekleştirememek, bir yandan kaybederim korkusuyla işinize dört elle sarılmak gibi karmaşık etkiler yaşayabilirsiniz. Reddedilmekten, yaralanmaktan yada cezalandırılmaktan korkabilir, kimi anlarda kaprisli, alıngan ve sağı solu belli olmayan tarzda davranabilirsiniz. Gerginlikler sizi daha fazla huzursuz edeceği için, sakin olmanızı ve sağlığınızı düşünmenizi öneriyorum.

24 Mayıs 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 20' 21" R
Ay
Boğa
06° 07' 43" R
Merkür
Akrep
07° 00' 00" R
Venüs
Yay
00° 30' 56" R
Mars
Yengeç
23° 15' 37" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 13" R
Satürn
Balık
13° 22' 29"
Uranüs
Boğa
26° 24' 27"
Neptün
Balık
27° 47' 50"
Plüton
Oğlak
29° 39' 04"
Chiron
Koç
21° 03' 05"
Lilith
Terazi
12° 16' 37"
True Node
Koç
06° 35' 52"
Son Güncelleme : 18/10/2024 08:42

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>