İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kararsızsın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Beklenmedik adımlar atma ihtimaliniz var. Sınırları çok fazla zorlamanın size herhangi bir yararı olmayacak. Daha dengeli olmanız gerekmekte.

Karmaşık durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Önceliklerinizi doğru belirlemeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapma lüksünüz yok.

Maddiyatla ilgili konularda kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Daha tutarlı ve dengeli olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sözlü tartışmalar, ortak alanlardaki sorunlar sinirlerinize hakim olmanızı zorlaştırabilir. Hem ilişkilerinizi hem de stresin fiziksel etkilerini düşünerek makul davranmaya çalışmalısınız. Bütün ağırlığın sizin üzerinizde toplandığını düşündüğünüzde, çevrenizi kendinizden uzaklaştıracak tutumlar sergilemediğinizden emin olmalısınız.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün ilişkilerinizde daha anlayışlı ve sabırlı olmanız gereken bir gün olabilir. Karşınızdaki insanların duygularına daha fazla önem vererek iletişimde sorun yaşamamaya çalışın. Ayrıca bugün kendinize zaman ayırarak içsel denge ve huzuru sağlamak için meditasyon veya yoga gibi aktivitelere yönelebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Senin için manevi değeri olan bir eşyanı kaybedebilirsin. Her yeri detaylı bir şekilde aramak isteyeceksin. Bir arkadaşının sosyal medya paylaşımlarından rahatsızlık duyabilirsin. Bu kişiyi arkadaş listenden çıkartıp çıkarmamak konusunda kararsız kalacaksın. Eğitim hayatı devam eden bir İkizler burcuysan, kendin için iyi bir staj yeri arayabilirsin.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dikkatli ve sakin geçirmeniz gereken bir gündesiniz. Tanıdığınız insanlarla ilgili düşüncelerinizi gözden geçirebilirsiniz, ani kararlar vermekten kaçınmalısınız. İçinize kapanıp uzun vadeli planlar yapmak için zaman ayırın, bu sakin dönem kendinizi keşfetmenize ve parlatmanıza yardımcı olabilir.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işe dair konular öne çıkıyor. Tamamlanması gereken projeler sizi bütün gün meşgul edebilir. İş arkadaşlarınız yüzünden çalışma programınızda bir yoğunluk ortaya çıkabilir. İşlerinizi halletmek için günlük programınıza uymanız daha iyi sonuçlar verebilir. Özellikle üretime dair işlerinizde yorucu süreçler yaşayabilirsiniz.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yeni birkurmak yerine var olan projelerinizi güçlendirmeniz ya da yarım kalan işlerinizi bitirmeniz sizin için faydalı olacaktır.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün senin için sakin bir gün olacak. Bazı sorumluluklarını yerine getirmeye ve kendine vakit ayırmaya çalışabilirsin. Sakin olmak ve önemli şeyler peşinde kendini yormamak sana daha iyi gelecek.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün erken saatlerde sabırsızlık sizi fikirden fikre atlamanız gerektiğini düşündürecek şekilde kandırabilir. Nitekim işleri aceleye getirmenin zamanı değil. Gün ilerledikçe temponuz artar. Üretken ve yapıcı faaliyetler aramaya başlarsınız. Zorluklara daha az, sizin için neyin işe yaradığına daha çok odaklanıyorsunuz. Aileyle ilişkiler kurmak odak noktası olabilir. Başkalarına yardım ediyor olabilirsiniz ve bağlılığınız takdir edilmektedir. Birine hoş bir şekilde bağlı olduğunuzu hissedebilirsiniz veya şimdi birini desteklediğiniz için kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz. Sizi harekete geçiren bir plan veya proje olabilir, buna zaman ve enerji harcamaktan keyif alırsınız.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sanatsal ortamlarda aniden doğan aşklar önemli. İş hayatınızda aniden aşk kıvılcımları söz konusu. Ev ve ailenizi sevmenize rağmen çalışma yaşamınız çok daha ön planda olacaktır. Bu dönem seçimlerinizi doğru yapmalısınız.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizden alacağınız olumlu sinyaller kendinizi daha canlı hissetmenizi sağlayacak. Hayal gücünüzü kullanabileceğiniz projelere başlayın. Doğal otoriteniz sayesinde bu dönemde başkalarına yardım edebilme gücünüz her zamankinden daha yüksek. Ama üstünlük taslamaktan kaçının ve gereken yardımları tevazuyla verin.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; çalışma hayatı, gündelik rutinler veya sağlıkla ilgilenebilirsiniz, güdülerinize kulak vermeniz gerekebilir . Gününüz şahane geçsin.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mantıklı düşünmekten yana olan siz, duygularınızdan arınarak düşünmek istiyorsunuz. Özgürlüğünüzü tehdit edecek hiçbir girişimde bulunmak istemiyorsunuz. Bağlayıcı yada birarada tutucu her olgudan uzaklaşmak ve bu konudaki baskılarda fevri davranışlar göstermek olağandır. Beklenmedik kararlar da alabilir, tüm bağları da koparabilirsiniz. Ne olursa olsun sakin kalmaya çalışın. Parasal konulardaki sıkıntılı durumların devam ettiği bu günlerde, harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekmektedir. Başkalarından gördüğünüz desteğin yeterli olmadığı bugünlerde elinize geçenleri zor günler için tutmak gerektiğini düşüneceksiniz. Bugün sizin için zorlanmadıkça eylemden uzak kalma isteği yoğun. Kendinizi rahat hissettirecek bir kısa yolculuk yapabilirsiniz. Biraz olsun sorunlardan uzak durmanın size iyi geleceğini düşünüyorsunuz. Bu yolculuklar yakın dostlarınızla birlikte gerçekleşebilir.

22 Mayıs 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 16' 08" R
Ay
Boğa
05° 03' 26" R
Merkür
Akrep
06° 53' 23" R
Venüs
Yay
00° 25' 47" R
Mars
Yengeç
23° 13' 42" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 21" R
Satürn
Balık
13° 22' 41"
Uranüs
Boğa
26° 24' 35"
Neptün
Balık
27° 47' 56"
Plüton
Oğlak
29° 39' 03"
Chiron
Koç
21° 03' 17"
Lilith
Terazi
12° 16' 09"
True Node
Koç
06° 35' 59"
Son Güncelleme : 18/10/2024 07:00

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>