İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yatırımlar Gündeminde Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ocak 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme konusunda sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Anlaşılabilir adımlar atmanın her açıdan daha önemli olabileceğini unutmamanız gerekiyor. Hata yapmaktan kaçınmalısınız.

Ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Koşullara uygun hareket etmenin her açıdan daha önemli olabileceğini unutmamalısınız.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı olmalısınız. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik olarak sürekli benzer sorunlarla karşılaşıyor olmanız sizi yıldırabilir. Ancak bir sorun sizi pes ettirmek için değil daha iyi devam ettirebilmek için gelir. Bakış açınızı bu şekilde değiştirdiğinizde para kazanma, harcama ve çevrenizle parasal ilişkiler kurma biçiminizi de değiştirebileceksiniz.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerilerinizi kullanma şansı bulacaksınız. Çevrenizdeki insanlara karşı açık ve anlaşılır şekilde ifade etmek istediklerinizi dile getireceksiniz. İletişim kurma yeteneğiniz sayesindeve ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca, bugün yeni konulara ilgi duyabilir ve farklı fikirler keşfedebilirsiniz. Fakat dikkatli olmanızda fayda var çünkü enerjiniz dağınık olabilir. Sabah hareketli başlayan bir gün geçirebilirsiniz, bu nedenle fazla enerjinizi tüketmeden ölçülü ve dengeli bir şekilde hareket etmeye dikkat edin. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle!

24 Ocak 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir yatırım yapma konusunda karar vermekte zorlanabilirsin. Risk almaktan kaçınmalısın. Senden tecrübeli kişilerin fikirlerini almak isteyeceksin. Hiç beklemediğiniz anda bir sağlık sorunu yaşayabilirsin. Bu önemli bir problem olmayacak. İş arayan bir İkizler burcuysan, CV’nde bazı düzeltmeler yapabilirsin.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İsteklerinizin ne şekilde gerçek olduğunu düşünebilir ve bunları geliştirebilirsiniz. Hayatınızı, hep biraz daha üstüne koyarak yaşamak sizi bir noktaya takılmaktan korur. Uzun vadeli kararlar ve planlarla ilgilenebilirsiniz.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yapacağınız harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız. Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yeniden harekete geçmek için çaba gösterebilirsiniz. Alacağınız destekler sizi biraz olsun rahatlatacaktır. Akşam saatlerinde gergin zamanlar geçirebilirsiniz.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde ikili ilişki içerisinde özgürlüğünüzün çokta kısıtlanmasını istemeyebilirsiniz. Ancak hayallerinize giden yolda olanlar için aksiyon almaya çalışın.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafında konuşulanlara dikkat kesilmen gereken bir gün. Hiç beklemediğin bir anda alacağın haberler veya öğreneceğin yeni şeyler, hayatının gidişatını daha güzel bir yöne sokmak için faydalı olacak. O yüzden etrafındaki insanlara yakın ol.

24 Ocak 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün size ilişkiler, paylaşım ve yakınlığın daha karmaşık veya çetrefilli alanları üzerinde çalışmanız için ilham veriyor. Eğer yakından ilgilenmiyorsanız, bu kendinizle olan ilişkinizle ilgilidir! Başka bir deyişle, daha derindeki doğanızı daha iyi bir ışıkta görüyorsunuz. Güç dinamikleri ve maddiyatla ilgili zorlu bir enerji varsa, bu, işleri düzeltmenin ve daha faydalı anlaşmalara varmanın zamanıdır. Etkileşimleriniz hoş bir şekilde samimiyeti artırıcı olabilir. Şimdi konfor ihtiyaçları özellikle önem taşıyor. Bugün ilgi çekici şeyler yoğun olabilir ancak dengenizi kaybettiğinizi hissederseniz kendinizi tatminsiz de hissedebilirsiniz.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sosyal ilişkilerinize daha fazla değer veriyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda kişiselliğinizi ön plana çıkarmakla, değerlerinizin herkes tarafından onaylanmasını istiyorsunuz. Evinizle ilgili değişimler söz konusu.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Öyle enerji dolusunuz ki, size kalsa tüm dünyayı keşfe çıkacaksınız. İçinizdeki sese kulak verin ve birkaç haftalığına sürpriz bir tatile çıkın. Dünyayı dolaşın; içinizdeki heyecanla yepyeni şeyler keşfedecek, yepyeni işlere kalkışacaksınız. İnsanlarla tanışın, çekinmeyin; doğanın güzelliklerini huşu içinde seyredin. Deneyimler, dostluklar ve unutulmaz yerlerin size yaşatacağı güzelliklerin hayatınızda zengin ve kalıcı bir etkisi olacak.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün para, kazançlar ön planda olabilir ve ani sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

24 Ocak 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki sorunları çözmek için her şeyi oluruna bırakın. Tarafların yeni bir ilişkiye yarı hazır, yarı kapalı tavırları endişeler yaratabilir. Ama fazla zorlayıcı olmak aranızdaki dostluğu da tüketebilir. Bu dönemdeçevrenize karşı oldukça katı davranma eğiliminde olabilirsiniz. Ancak bu şekilde davranmanız çok isabetli. Çünkü tutumunuz yumuşak olduğu sürece herkes sizden faydalanmaya bakıyor. Bütçenizi yeniden gözden geçirmeli ve ona göre hareket etmelisiniz.

24 Ocak 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 54" R
Ay
Koç
19° 32' 57" R
Merkür
Başak
17° 40' 36" R
Venüs
Terazi
25° 49' 19" R
Mars
Yengeç
08° 41' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 20"
Satürn
Balık
15° 09' 26"
Uranüs
Boğa
27° 07' 17"
Neptün
Balık
28° 33' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 49"
Lilith
Terazi
09° 06' 52"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>