İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
çalışkan? Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Aralık 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Kendinizi çöpçatan rolünde bulabilirsiniz. Şu an bekar olan iki arkadaşınızı tanıştırabilirsiniz. Bu arkadaşlarınız ortak ilgi alanlarını paylaşabilir ve iyi bir çift olabir. İkisinin bir araya gelebileceği sosyal bir durum yaratın. İkisiyle beraber arkadaşça bir akşam yemeği yiyip bir şeyler içme planı yapın.

Bugün yeni teknolojiyi öğrenebilirsiniz. Her tür bilgisayar aygıtına ya da dikkatinizi çeken internet uygulamasına dikkat edin. Birarkadaşınızdan, size yeni bir program öğretmesini isteyebilirsiniz. Ya da bilginizi pekiştirecek özel bir kursa katılabilirsiniz. Konuyla ilgili açıklamalı anlatımlar içeren birkaç kılavuz alın ve kendinize ödev verin ki bu yetileri kolayca geliştirebilesiniz.

Heves, iyimserlik, heyecan.. Bu hislerin hepsini gün boyunca sürekli olarak yaşayabilirsiniz. Uzak bir yere bir yolculuk yapmak mı istiyorsunuz? Uzun süredir istediğiniz kursa başlamak üzere misiniz? Bu düşüncenin nedeni ne olursa olsun, bu beklenti size gerçeği kadar keyif verecek. Peki şu an beklemek yerine kutlama yapmaya ne dersiniz? Şu an tam da bu moddasınız ve arkadaşlarınız da buna ayak uyduracak.

Bugün bolca sarımsak ve soğan ye. Arzuladığın insanı korkutup kaçırabilirsin tabi ama aynı zamanda birçok mikrobu da öyle. İç organlarını baharatlar tüketip su içerek temizle. Bugün her şey hızlı ilerleyebilir ve alarmda olman önemli. Sağlıklı beslenme ise bu denklemin temel öğesi.Bugün yorgunluk ve düşük biyoritm nedeniyle biraz güçsüz ve bitkin hissedebilir, dışarı çıkıp bir yere gitmek yerine yatağınızda kalmak isteyebilirsiniz. Bu durum genel eğiliminize ters düşüyor, dolayısıyla dişinizi sıkıp keyifsizliğinize rağmen evden çıkma isteğine kapılabilirsiniz. Bu tuzağa düşmeyip biraz dinlenin, böylece mutlaka dışarı çıkmanız gerektiği zaman özünüze dönmüş olacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi biraz ihtiyatlı hissediyorsanız, çok endişelenmeyin. Sizin için bir İkizler olarak, bu, zaman zaman çok güvendiğiniz veya bir işe girerken dikkat etmeyi unuttuğunuz bir şey olabilir. Yaptığınız her şeyde biraz dikkatli olmak sizi güvende tutar. Bu ilişkiler ve fiziksel güvenliğiniz ile ilgili. Daha akıllıca seçim yapmanıza yardımcı olacak şeylere biraz daha fazla düşünce ve zaman ayırmayı düşünün.

25 Aralık 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün bütününde Ay, Yay burcunda seyrini sürdürüyor. Saat 14:18'de yarına kadar boşluğa giren Ay, sebebiyle ikili ilişkilerinizde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Gerek partnerinizle gerek ortaklık ilişkinizde anlaşmazlıklar yaşamanız sorunların çözümünü geciktirebilir.

25 Aralık 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün 13:16'dan yarın 23:45'e kadar Ay Boşlukta hareket edecek. Bir süredir telaşlı olduğun bir meselen bugün sonunda çözülüyor. Eğer ailede baba ya da önem verdiğin bir kişin sağlık sonuçlarını bekliyorsan güzel haberler alman söz konusu. İşine odaklanmak derken suyunu çıkartıyor olmanarkadaşlarının tepkisini çekmene neden olabilir. Herkes senin kadar çabuk ve pratik olmayabilir! Gün içerisinde işlerini erken bitirerek kendine de vakit ayırman gerektiğini anlayıp, dostlarınla vakit geçirmek isteyebilirsin. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, sevdiğin kişi ile yurtdışına çıkmak için yoğun planlar yapıyor olabilirsin.

25 Aralık 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularda zorlanacağınız bazı durumlarla karşı karşıya gelebilirsiniz. Yeni yapılandırmaya girmeniz gereken bu süreçte adım atarken çok dikkatli olmalısınız. Bazı yenilikler sizlerin gözünüzü korkutabilir ama bundan kaygı duymayın.

25 Aralık 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi uğraştıran durumlarla ilgilenebilirsiniz. Mahkeme veya davanız var ise onunla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşınızdakilerle uyum arayışında olabilirsiniz. Ortaklı konulara dikkat etmekte fayda var. Duygusal yönden endişe içinde hissedebilirsiniz. Sizi yoran koşullardan uzak durmalısınız.

25 Aralık 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dışarıdan dayatılan ya da kabul görmek için yaptığınız şeyleri fark etmeli ve kurtulmak için çaba göstermelisiniz. Duygusal konularda şanslı hissedebilirsiniz

25 Aralık 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Moral ve enerjinizin en üst seviyede olacağı bugün, kalabalık ortamlar, düğün, davet, organizasyon ve görüşmelerde yer alabilir, sosyal ortamlar aracılığı ile yeni insanlarla tanışabilir ve sevdiklerinizle eğlenceli, keyifli bir gün geçirerek geleceğe ait olumlu kararlar geliştirebilirsiniz.

25 Aralık 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi isteklerinizin başkalarının isteklerinden daha önemli olduğunu hissediyor olmalısınız. O zaman bugünü sadece kendinize ayırıp kendinizi şımartmaya ne dersiniz?

25 Aralık 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ciddi ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik evinizde meydana gelen Ay ve Merkür kavuşumu bugün ilişkilerinizde iletişim temasını ön plana çıkarıyor.Eşinizle veya partnerinizle vakit geçirebilir, onların duygusal ihtiyaçlarıyla ilgilenebilirsiniz. Varsaortaklarınızla olan ilişkileriniz bugün önem kazanacaktır. Başkalarıyla etkileşim içinde olmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğunuz bugün yalnız kalmamaya çalışın.

25 Aralık 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

25 Aralık 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hızlı değişen isteklerinize kendiniz bile ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Gün boyu hem iletişim trafiğiniz hem de genel yoğunluğunuz fazla olacaktır. Aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilgili inandığınız konularda hayal kırıklığına uğramanız mümkün. Hukuki konularda beklenmedik sonuçlar alabilirsiniz.

25 Aralık 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; ortaklıktan yana şansın oldukça yüksek görünüyor.   Finansal alanda desteklediğini görebilir, bu alandaki yenilikleri de hayatına katabilirsin. Karar aşamasında olduğun konuların uzun vadeli somut ve sağlam olmasına özen göstermeli, başkalarının fikir ve desteklerinin yanı sıra kendi doğrularını da önemsemelisin.

25 Aralık 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 58" R
Ay
Boğa
11° 11' 33" R
Merkür
Başak
20° 22' 12" R
Venüs
Terazi
27° 35' 29" R
Mars
Yengeç
09° 29' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 39"
Satürn
Balık
15° 03' 02"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 42"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 17"
Lilith
Terazi
09° 16' 31"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 06:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>