İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Şüpheci Tavrını Azaltmalısın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2019, Pazartesi

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 60%

Bugün her şey yolunda gidecek, zihinsel ve fiziksel enerjiniz güçlü olacak. Çok kolay bir şekilde işinize özen gösterip sosyal eğlencenin keyfini süreceksiniz. Güzel bir akşam yemeğinde arkadaşlarınızla birlikte olmak isteyebilirsiniz. Ya da sevgilinizle romantik bir akşamın tadını çıkarabilirsiniz. Rahatlamak ve sevdiklerinizle keyifli bir şeyler yapmak isteyeceksiniz.

Bugün başkalarına zorlama konusunda istekli olabilirsiniz. Başkalarını kontrol etmeye ve sizin düşündüğünüz gibi düşünmeleri konusunda onları ikna etmeye kararlı olabilirsiniz. İkna gücünüz güçlü olabilse de, egonuzun içine biraz fazla sıkışmış olabilirsiniz. Daha çok dinleme konusuna odaklanmaya çalışın. İş arkadaşlarınız ve arkadaşlarınız işleri gerçeğe dönüştürmek için değerli bilgilere sahip olabilir. Her zaman lider olamazsınız, bu yüzden bugün işbirliği yapmak konusuna konsantre olun.

Bugün çok "gerçekçi" bir gün olacak gibi. Diğer bir deyişle, kendinizi oldukça odaklanmış ve bir şeyleri somutlaştırmak isteyen bir halde bulacaksınız. Bu odaklanma bir kaç hafta sürecek ve bugün bazı meselelere çözüm getireceksiniz. Bu başarının sizi son zamanlardaki yoğun tempoya geri döndürmesine izin vermeyin. Bu kadar yoğunluk hiç kimseye iyi gelmez...

Herhangi bir şeyi başarıyla tamamlayabileceğini düşünüyorsun; iyi haber şu ki evet haklısın! Yüksek enerji senle olacak ve telefon konferanslarından, tekliflere, toplantılara her konuda seni destekleyecek. Düşüncelerin ise gayet berrak ve kendini etkili, ikna edici şekillerde ifade edebileceksin. Pozitif enerjiye odaklan, mucizeler gerçekleşebilir.Bugün söylediğin gerçek, birisini incitebileceğinden, kelimelerini dikkatlice seçmen gerekecek. İnsanların hislerine olan ilginiz hakikidir, fakat dürüstlüğünüz sizin için eşit derecede önemlidir ve hatta küçük bir yalan bile kendi imajınız üzerinde çok olumsuz bir etkiye sahiptir. Muhtemelen yaklaşmakta olan bir trene duran bir araçta yakalanmakta daha rahat olursunuz bir yalanınızın yakalanmasındansa. Belki de dürüstlüğünüzün başkaları için endişelerinizden ve diğer her şeyin eşit bir biçimde olmasından kaynaklandığını hatırlamanız size yardımcı olur. Bu muhtemelen sizin için çok daha önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü bir ayna gibi kullanabilirsiniz. Normalde, bir dizi görevi alışkanlıktan ya da mecburiyetten, üzerinde hiç düşünmeden halledebiliyorsunuz. Şimdi, ailevi görevler gibi özel alanlar haricinde, kendinize karşı tamamen dürüst olmadığınız durumlarda eliniz kolunuz bağlı kalacaksınız. Hevessizliğiniz sinirinizi bozabilir fakat bundan da çıkarmanız gereken bir ders olduğunu unutmayın.

25 Kasım 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, hareketine Akrep burcunda devam ediyor. Sabahın ilk aşıklarında oluşan Ay ve Merkür kavuşumuyla,hayatınıza dair güzel haberler alabilirsiniz. Ay'ın Neptün ile kavuştuğu gün içinde duygusal hayatınızdaki karamsar düşüncelerinizi değiştirecek pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sağlığınız düne göre iyi olacaktır. 20:29'da Ay, boşlukta kalıyor.

25 Kasım 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünden itibaren kariyer hayatın adına önemli bir süreç başlıyor. Her ne kadar bugün tüm işlerin üstüne üstüne geldiğini düşünsen de önümüzdeki günlerde performansın konuşulacak! Algılarının oldukça açık olduğu bugün etrafındaki olaylar içerisinde daha aktif bir rol alabilirsin. Gizli düşmanlıklara karşı tedbirini alırken herkese şüpheci davranmaman gerekir. Sevgilin ya da eşin senin için hassas bir konu ancak şüphe etmeden önce elindeki verileri iyice değerlendirmelisin. Son zamanlarda kilolarından daha çok şikâyet eder olduysan, kalorisi yüksek gıdaları hayatından çıkarmanda fayda var.

25 Kasım 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konuların gündemden düşmeyeceği bir zaman diliminden geçiyorsunuz. Bir şeyleri elde etmek için acele etmemeli ve doğru zamanı beklemelisiniz. Ayrıca yakın çevrenizle aranızda duygusal diyaloglar içerisine girmemelisiniz.

25 Kasım 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiklerinizle ilgili konularda daha hevesli ve girişken olabilirsiniz. Aşkta heyecan ve yeniliklere daha açıksınız, hayatın olumlu yönlerine odaklanabilirsiniz.

25 Kasım 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun vadede gerçekleştirebileceğiniz şeyler için emek harcamanızın gerekmesi sıkılgan doğanıza tezat. Başarılarınız kendi kendinizi tatmin edecek.

25 Kasım 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yolculuklar, eğitim öğretim faaliyetleri yabancılarla yapılan işler konusunda başarı elde edebilir, görüşmelerinizden olumlu sonuç elde edebilir ve arkadaş çevrenizin desteğini görebilirsiniz. Akşam üzerinden itibaren ilişkilerinizde olumlu diyaloglar geliştirerek sevgi dolu paylaşımlarda bulunabileceğiniz bir zamandasınız.

25 Kasım 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkinizde bir dengesizlik olduğu ortada. Muhtemelen partneriniz ilişkide daha baskın olan taraf ve bu durum sizi gitgide daha da sinirlendiriyor. Bu durumu partnerinizle açık bir şekilde paylaşmalısınız.

25 Kasım 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk gününde gündelik rutinizde yapmanız veya tamamlamanız gereken son bir iki uğraş ve detay olabilir. Sağlığınızla, şifa konularıyla ilgilenebilirsiniz. İlişkiler konusunda ise hassas davranmanız gerekebilir. 

25 Kasım 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

25 Kasım 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arkadaşlarınızın etkisi ile evliliğiniz veya ortaklığınızla ilgili yeni kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. İçten içe hayallerinizle ilgili arzularınız artıyor. Her gün daha fazlasını istiyorsunuz. Mutlaka evrenin isteklerinize bir karşılığı olacaktır. Bu arada, sürekli gülümsemek zorunda olan siz değilsiniz. Sizin de canınızın sıkkın olduğu veya insanları idare etmekle uğraşmak istemediğiniz zamanlar olabilir.

25 Kasım 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; Bugün eline geçebilecek fırsatları akıllıca kullanmalısın. Zira şu ara ilgi çeken konuşmalarınla karşındaki insanları ikna edebilir, onların fikirlerinin değişmesini sağlayarak ortaklı işlerinde olumlu gelişmelere imza atabilirsin. Hem beden hem de ruh sağlığın açısından kendini kontrol altında tutmanda fayda var.

25 Kasım 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 03' 38" R
Ay
Boğa
17° 35' 16" R
Merkür
Başak
21° 10' 59" R
Venüs
Terazi
28° 07' 29" R
Mars
Yengeç
09° 44' 36" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 11"
Satürn
Balık
15° 01' 06"
Uranüs
Boğa
27° 05' 31"
Neptün
Balık
28° 29' 59"
Plüton
Oğlak
29° 44' 25"
Chiron
Koç
22° 14' 12"
Lilith
Terazi
09° 19' 25"
True Node
Koç
06° 38' 08"
Son Güncelleme : 21/09/2024 16:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>