İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Daha Dikkatli Olmalısın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişi ile arandaki iletişim biraz azalabilir bugün. Her ikiniz de kendi işlerinize veya kendinize odaklanmak isteyebilirsiniz. Bu durumun kalp kırmaması için iletişiminize dikkat etmelisiniz.

İş ortamınızın şartları muhtemel kazançlı görebilmenize elverişli değil. Yerinden oynayan dengeleri yerine oturtmanın ötesinde, yeni kazançlara açık fırsatlar söz konusu olabilir.

Kendin için çalışmak, kendi işinin patronu olmak istiyorsan bugün bu konulara daha fazla özen gösterebilirsin. Daha güzel kazançlar elde etmek için kendi isteklerine öncelik vermek ve bunun için strateji geliştirmek sana iyi gelecek.

Kendine vakit ayırmak ve bakım yapmak daha iyi hissetmene vesile olacak. Hem temizlik hem de bakım konularına özen göstermek sağlığında iyi etkiler oluşturabilir. Aynadaki insanla barışmak için güzel bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Farklı şeylere odaklanmak, yeni konulardan ilham almak ve bazı işlerde gidişatı değiştirmek dikkatini çekebilir bugün. Farklılık ve yenilik önceliğin olacak. Bu önceliğe göre bazı şeyleri değiştirmen seni biraz yorabilir.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün iletişim becerilerinizi ve sosyal ilişkilerinizi geliştirmek için fırsatlar çıkabilir. Yeni insanlarla tanışabilir ve projelerinize yardımcı olabilecek bağlantılar kurabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek ve fikirlerinizi paylaşmak için güvenli bir ortam bulabilirsiniz.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Normalde köşeye kıstırılmaktan kaçınsanız da bazen hayat bileğinizi bükebiliyor. Fakat bugün önemli bir kararla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sevdiğiniz biri size karşı tavrını değiştirebilir fakat siz nasıl cevap vereceksiniz? Bir anlaşmaya varmadan önce bazı rahatsız edici sohbetler edebilirsiniz.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bocalamak insani bir durumdur ancak devamını getirip getirmemek insanın iradesiyle alakalıdır. Bir yerde zincir koptu diye geri kalan halkaları da koparmadığınız sürece her zaman ikinci ve iyi bir şansınız olacaktır.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilgilendiğiniz konularla ilgili eğitim almaya başlayabilirsiniz. Yeni sorumluluklar almak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek için çaba sarf edebilirsiniz. İlişkilerinize daha olumlu bakabilirsiniz. Düşünsel olarak kendinizi parlatacağınız bir gündesiniz. Sevdiklerinize zaman ayırın.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Stres odaklı sağlıksız beslenmeye karşı önleminizi almanız gerekmekte. İş yerinizde olabilecek bazı aksilikler neticesinde tüm sorumluluk size yüklenilebilir.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev içinde yanlış anlaşılmalar yaşanabilir bugün. Bunları engellemek için insanları tam olarak dinlemeden bir karar vermemen gerekecek. Ön yargıdan uzak durmak daha yapıcı olmanı sağlayabilir. Aile içi iletişimin hakkında daha titiz davranmalısın.

20 Temmuz 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayallerinizi başkalarıyla paylaşmak, onlara giden yolu anlamanın iyi bir çözümü gibi görünebilir ancak dinleyicilerinizi dikkatle seçmelisiniz. Söyleyeceklerinizle gerçekten ilgileniyorlar mı? Arkadaşlarınızı içsel zihninizin sembolizmiyle sıkmaktansa, bu tuhaf fikirlerin akıp gitmesine izin vermek daha iyidir. Kendiniz hakkında çok fazla konuşmak için iyi bir zaman değil. Sizin için önemli olan, konuştuğunuz insanlar için her zaman önemli olmayabilir. Anlaşılmak ve onaylanmak arasında bir denge kurmaya çalışırken yorulmaktansa düşüncelerinizi yargılamadan veya onlara bir hikaye eklemeden yüzeye çıkması gereken şeyin kendini göstermesine izin verin. Eski ve yanlış düşünce kalıplarını yok ettiğinizde yaşamınızı daha iyi bir konuma çekebilirsiniz.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, iletişim konusunda son derece başarılı çalışmalar içindesiniz. Çevrenizde gelişen duygusal konulara kafanızı takarak, aktivitenizin hızını düşürmemelisiniz. Özellikle ikna kabiliyetinizi mükemmel sergiliyorsunuz.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz! İşyerinde sizden bazı yeni sorunları ve planları hesaba katmanız istenecek. Bunlara biraz ilgi gösterirseniz, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özel hayatınızda da insanlar size yaklaşacak. Olumlu tepkiler verirseniz yepyeni ve çok zevkli ilişkiler kurabilirsiniz. Coşkunuzu ve heyecanınızı açığa çıkarmaktan sakın kaçınmayın. Bugünü kutlayın! Dans etmeye ne dersiniz? Hareket size iyi gelecek, hem kurtlarınızı da dökebileceksiniz.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler burcu, seni bekleyen daha iyi bir şey var. Doğru olduğunu bildiğin şeyi yap. Spiritüel işlerine yönel ve yeni bir hayata başla. Yaşam amacını bul ve affedici ol.

20 Temmuz 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizi psikolojik olarak rahatsız eden bazı hisleriniz; adımlarınız iz bırakacak güçte olsa bile, sizi yanıltabilecek dış koşulların zeminini hazırlıyor. Yürüttüğünüz birkonusunda baskı hissettiğinizde, bütün veriminiz düşüyor

20 Temmuz 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 09' 14" R
Ay
İkizler
03° 35' 35" R
Merkür
Başak
23° 15' 37" R
Venüs
Terazi
29° 29' 14" R
Mars
Yengeç
10° 21' 53" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 56"
Satürn
Balık
14° 56' 14"
Uranüs
Boğa
27° 04' 24"
Neptün
Balık
28° 28' 07"
Plüton
Oğlak
29° 43' 48"
Chiron
Koç
22° 11' 26"
Lilith
Terazi
09° 26' 51"
True Node
Koç
06° 38' 50"
Son Güncelleme : 22/09/2024 19:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>