İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Bilinçli Bir İnsansın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk konularında değişime açık olman gerekebilir. Eğer hayatında kimse yoksa yeni bir insan ile tanışabilirsin. Eğer bir ilişkin varsa ilişkinin daha farklı bir boyut kazanması olası.

Şu günlerde atacağınız bazı adımlar, doğru yerlere basmak zorunda görünüyor. Alacağınız bazı bilgiler, gelecekle ilgili hayallerinizi gerçeğe doğru birkaç adım daha yaklaştıracak.

Başarıya ve paraya giden yolu çok kolay bulabileceksin bugün. Bu yolu gözünde canlandırman kolay olsa da emek vererek bu yola girmek biraz zaman alabilir. Gidiş yolunu belirlemek bugün senin için yeterli olmalı.

Huzurlu bir gün geçirmek stres seviyesini düşürebilir. Daha az stres, daha az yorgunluk ve ağrı demek olacak senin için. O yüzden bugün daha rahat etmeye özen göstermeli ve kaslarını rahatlatmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha sonradan hissedeceğin önemli bir değişimin temellerini bugünden atabilirsin. Gerek kendi hareketlerinde gerekse insan ilişkilerinde farklı bir yol izlemek ileride sana çok daha büyük ve güzel değişimler oluşturacak. O yüzden bugün ufak adımlar atmaktan çekinmemelisin.

19 Temmuz 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İkizler burcu için 19 Temmuz, iletişim ve bağlantı kurma konularında önemli bir gün olacak. Sosyal yeteneklerinizi kullanarak yeni kişilerle tanışabilir veilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Yaratıcı projelerde de önemli adımlar atabilirsiniz.

19 Temmuz 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah kalkar kalmaz günlük rutinin haline gelen sokak hayvanlarına yardım için mamalar götürüyorsun. Bu konuda aldığın övgüler seni mutlu edebilir. Toplumsal sorunların üzerine çok fazla düşüneceğin bir gün geçirebilirsin. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan sevgilinin de aynı hassasiyeti göstermesini istiyorsun. Akşam yemeğinde diyetini bozmamayı tercih edebilirsin.

19 Temmuz 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Herkesin başına bir şekilde gelebilen parasal problemler karşısında siz de herkes gibi bir b planı yapmalısınız. Çevrenizde yer alan ve güven veren kişilerle bir araya gelerek bu gibi soru işaretlerinize çözüm arayabilirsiniz. Yolunuzun önündeki engelleri fark ederseniz onlardan kurtulmanız da kolaylaşacaktır.

19 Temmuz 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günlük planlarınız son derece hızlı ilerliyor. Eğitim çalışmalarınız ve öğreneceğiniz yeni bilgilerle dikkat çekebilirsiniz. Yakın çevre ve kardeşlerle ilişkiler de olumlu ilerlemeler var. Bu dönemde görüşlerinizi yenileyeceğiniz fırsatlara çok açıksınız. Sosyal hayatınızda yaşanan olumlu ilişkiler ise size iyimserlik katıyor. Yaratıcı çalışmaların getirdiği fırsatlar olabilir.

19 Temmuz 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zorlu bir süreçten çıkartmış dinleniyor olabilirsiniz. Bu dinlenme hali size huzursuzluk verebilir. Tam olarak huzura kavuşmak için zamana ihtiyacınız olabilir.

19 Temmuz 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çok meşgul olabilirsin bugün. Bu yoğunluk seni rahatsız etmeyecek ama. Çalışmanın ileride sana sağlayacağı avantajları düşündükçe yorulmanın bir önemi kalmayabilir. İş konusunda kendini geliştirmeye devam edebilirsin bugün.

19 Temmuz 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün iletişimsel yönünüz oldukça güçlü. Ayrıca, hayal gücünüz ve sezginiz de sizi harekete geçirecek kadar güçlü. Bugün hem yaratıcı hem de pratik olan para kazanma veyafikirleri bulabilirsiniz. Biraz ilham almak için hayal kurmak için harika bir zaman. Ayrıca şefkatinizi veya yaratıcılığınızı profesyonel olarak veya insanlarla daha resmi ortamlarda ifade etme olasılığınız daha yüksektir. Hoş bir atmosfer yaratarak ya da size içsel bir güç hissi veren temel aktivitelerden keyif alarak sade hayatın büyüsüyle temasa geçmeyi hedefleyin. Somut olmayan veya ruhsal alemler şu anda günlük yaşamınızın doğal bir parçasıdır ve bu, kendinizi daha güvende ve dolu hissetmenize yardımcı olur.

19 Temmuz 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizi sıkan olaylardan kendinizi bir türlü soyutlayamadığınız için; enerjinizi kullanırken, aşırı uçlarda dolaşıyorsunuz. Bugün mesleki konularda aşırı duyarlı davranmak yerine, sizden saklanan olayları araştırabilirsiniz.

19 Temmuz 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

19 Temmuz 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün seyahat, eğitim, yakın çevre, kardeşlerle ilgilenebilirsiniz. Ani beklenmedik haberler alabilirsiniz. Ev-aile veya kariyer hayatınızda bazı tartışmalar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

19 Temmuz 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün bir arada olabileceğiniz kişilerle,ortamınızdan farklı konulara dalmak sizi biraz dinlendirecek. Yenibağlantıları için uygun bir gün değil. Olayları iyi irdelemeli fakat, hemen karar vermemelisiniz. Beklemeyi öğrenmelisiniz.

19 Temmuz 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 09' 14" R
Ay
İkizler
03° 35' 35" R
Merkür
Başak
23° 15' 37" R
Venüs
Terazi
29° 29' 14" R
Mars
Yengeç
10° 21' 53" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 56"
Satürn
Balık
14° 56' 14"
Uranüs
Boğa
27° 04' 24"
Neptün
Balık
28° 28' 07"
Plüton
Oğlak
29° 43' 48"
Chiron
Koç
22° 11' 26"
Lilith
Terazi
09° 26' 51"
True Node
Koç
06° 38' 50"
Son Güncelleme : 22/09/2024 19:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>