İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Duyduklarına Dikkat! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha heyecanlı hissedeceksiniz. Aldığınız önemli kararlar aşk hayatınızın gidişatını değiştirebilir. Odak sorunu yaşamadığınız sürece mutluluğa ulaşmanız zor olmayacaktır.

Üstünlük sağlamak isteyeceksiniz. Sorumluluklarınızın üstesinden gelmek isterken normalden daha katı davranacaksınız ve bu dabirliği içerisinde olduğunuz kişilerle biraz olsun rahatsız edebilir.

Maddi anlamda ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Etkin adımlar atmak isterken hata yapabilirsiniz. Harcamalarınızı mutlaka dengelemeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi hedeflerinizi ve kişisel projelerinizi ilerletmek için harika bir gündesiniz. Yetenekli olduğunuz, bilgi sahibi olduğunuz konularda kendinizi göstermekten çekinmeyin. Kararlı duruşunuz her şeyi değiştirebilir.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, İkizler burcu olarak iletişim becerileriniz ön planda olacak. Duygularınızı net bir biçimde ifade ederek çevrenizle daha iyi iletişim kurabilir ve gereksiz yanlış anlaşılmaları önleyebilirsiniz. Özelliklekonularında sorumluluklarınızı net bir şekilde belirlemeniz ve planlarınızı detaylandırmanız faydalı olacaktır. Ayrıca, bugün kendinize ve sevdiklerinize zaman ayırarak duygusal dengeyi korumaya özen göstermelisiniz. Enerjinizi pozitif ve yapıcı şekilde kullanarak verimli bir gün geçirebilirsiniz. Umarım bugün kendinizi iyi hissedersiniz!

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan İkizler burcuysan,yerindeki yakaladığın başarıyı ilişkinde elde de sağlamakta zorlanıyor olabilirsin. Partnerinle yaşadığın anlaşmazlıklar günden güne artarak devam edebilir. Arkadaşının duygularından sonra ilişkini bitirmeye karar verebilirsin. Hayatının değiştirmek için karşına önemli fırsatlar çıkabilir.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karar almak zor olabilir, ancak şartların bu sefer daha net ve belirgin olduğunu anlayabilirsiniz. Eğitim ve maneviyat alanında yeni fırsatlar ve çözümler bulabilir, riskler anlamında kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz. Taşınma ve resmi işlemler gündeme gelebilir. 

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Kişisel açıdan önem verdiğiniz olaylar üzerinde durabilirsiniz. Bazı konularda hayal kırıkları yaşayabilirsiniz. Hassas olduğunuz konuları akışına bırakmak daha iyi olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda sıkışıklıklar meydana gelebilir. İşlerinizi düzene sokmak için çaba sarf edebilirsiniz.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tarzınızın ortaya çıktığı bir gün geçirebilirsiniz. İş konusunda dengeyi tutturmaya ve baskın olmamaya özen göstermelisiniz.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ekonomik konulardaki endişelerinizi doğru bir planla aşabilirsiniz. Bunun için önce harcamalarınızı kontrol altına almak ve elinizdeki imkanlara odaklanmak gerekebilir.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün içsel bir güç inşa etmeye, kendinizi ve sevdiklerinizi mutlu etmeye odaklanacağınız bir gün oluyor. Ev ve yaşam koşullarınızı, hatta aile ilişkilerini geliştirmek için iyi bir zaman. Ayrıca, iç huzur ve rahatlık için derin bir ihtiyaç hissediyorsunuz. Daha sessiz ve belki de duygusal olarak daha güvenli aktivitelerin tadını çıkarıyor, düşüncelerinizi topluyor ve kendinize odaklanıyorsunuz. Anı kurtaran hamlelerden ziyade uzun vadede sizin için en iyisinin ne olduğuyla daha çok ilgileniyorsunuz. Bugün evde vakit geçirmek sizin için daha dinlendirici olabilir. Kendinizi daha güvende ve emin hissetmenize yardımcı olabilir. Fikirlerinizi özel bulduğunuz insanlarla paylaşmak ve bağlantı kurmak için güçlü bir zaman.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz bir gündesiniz. Hayatınızda birçok alanda şans sizden yana. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Adım atarken geçmişteki hatalarınızı gözden geçirirseniz ilişkilerinizi daha sağlam temellere oturtabilirsiniz.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Sadece tutumunuzu değiştirerek üstesinden gelebileceğiniz bazı durumlarla karşılaşacaksınız. Her zamanki bakış açınızı bir yana bırakıp yeni bir yaklaşım geliştirin. Başkalarını suçlama konusunda temkinli davranın – siz de pekâlâ bazı yanlışlar yapmış olabilirsiniz. Çevrenizde yeni şeylere açık olursanız, kendiniz hakkında da yeni şeyler öğrenebileceksiniz.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün çevrenize karşı duyarlı olabilirsiniz. Duygularınızı mantığınızla yönetebilirsiniz ancak bazı konularda kararsız kalabilirsiniz. Fiziksel değişim veya imaj değişikliği yapmak isteyebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

26 Ağustos 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizi gün içinde istediğiniz alanlarda kullanabilirsiniz. Heyecanlı ve kendinden emin tavırlarınızla karşınızdaki kişiyi kolayca etkileyebiliyorsunuz. Bugün partnerinizi ikna etmek fazla çaba sarf etmeyeceksiniz. Söyleyeceğiniz her şeye gerekli desteği verecektir.

26 Ağustos 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 37' 59" R
Ay
Yengeç
21° 29' 33" R
Merkür
Akrep
15° 08' 40" R
Venüs
Yay
06° 56' 45" R
Mars
Yengeç
25° 34' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 52" R
Satürn
Balık
13° 08' 55"
Uranüs
Boğa
26° 13' 15"
Neptün
Balık
27° 40' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 26"
Chiron
Koç
20° 48' 36"
Lilith
Terazi
12° 52' 01"
True Node
Koç
06° 23' 25"
Son Güncelleme : 23/10/2024 16:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>