İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Düşüncelisin! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ağustos 2024, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha duygusal davranacaksınız. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışın. Düşündükleriniz doğrultusunda hareket ederken daha kontrollü olmanız gerekiyor. Koşullara uygun adım atabildiğiniz sürece sorun yaşanmayacak.

Sınırları gereğinden fazla zorlamaktan kaçınmalı ve daha dengeli adımlar atmanın yollarını aramalısınız. İstenmeyen bütün sorunları geride bırakma şansına sahipsiniz. İçinde bulunduğunuz durum değişim gösterecek olsa da üstesinden gelmeniz gerekmekte.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha tutarlı olmalısınız. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendiremediğiniz sürece her şey daha da karmaşık olabilir. Odaklanmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi ihtiyaçlarınıza ve hedeflerinize odaklanabilirsiniz. Kendinizi ifade etme konusunda güçlü bir gün geçirebilir, fikirlerinizi çevrenizle paylaşabilirsiniz. Sosyal medya veya yazılı iletişimde başarılı olmak için hızınızı doğru bir oranda kullanmalısınız.

27 Ağustos 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, İkizler burcu için iletişimde sıkıntı yaşayabilirsiniz. Duygularınızı tam olarak ifade edemeyebilir, karşı tarafla karşılıklı anlaşmaya varmakta zorlanabilirsiniz. Bu yüzden iletişim konusunda daha dikkatli ve sabırlı olmanız gerekebilir. Ancak enerjinizi doğru yönlendirirseniz, iletişim sorunlarını aşabilir ve önemli konularda anlaşmalar sağlayabilirsiniz.

27 Ağustos 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ağzından çıkacak sözlerle aile için bir tartışmanın fitilini ateşleyebilirsin. Durumu toparlamak adına alttan almasını bileceksin. Olayların fazla büyümesini istemeyeceksin. Yakın zamanda evlenecek olan arkadaşına bekarlığa veda partisi yapmak isteyebilirsin. Arkadaşın kendini çok değerli hissedecek.

27 Ağustos 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer ve hedeflerinizle ilgili duygusal bir farkındalık yaşayabilirsiniz. Profesyonel yaşamınızda daha sezgisel ve yaratıcı çözümler geliştirebilir,yerinde olaylara daha empati ve anlayışla yaklaşabilirsiniz. Aklınıza gelen her zaman başınıza gelmez ama tedbirli olmak sizi geliştirir.

27 Ağustos 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde hareketli bir gündeminiz olabilir. Sabah saatlerinde yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Kişisel açıdan önemli olaylar gündeminize gelebilir. Arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Kişisel bakım yaptırabilirsiniz. Akşama doğru küçük kazalar meydana gelebilir.

27 Ağustos 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda Kariyer hırslarından uzak günü keyif alarak tamamlamak için elinizden geleni yapmayı tercih edebilirsiniz.

27 Ağustos 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kişisel olarak zorlayıcı etkiler alsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Kişisel olarak gözlerden uzak kalma arzunuz ve isteğiniz var. İletişim açısından kendinizi çok da iyi hissetmiyorsunuz. Çekincelerinizi tamamen geride bırakmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmak için harekete geçmelisiniz.

27 Ağustos 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün duygusal olarak oldukça yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Duygularınızı ifade etme ihtiyacı hissederken, pratik konulardan çok duygusal ihtiyaçlara öncelik vereceksiniz. Ev ve aile konularında huzur ve uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Evde veya işte fazladan çaba sarf ederek bu alanlarda tatmin edici sonuçlar elde etmeniz mümkün. Ayrıca,arkadaşları ile olan ilişkilerinizi güçlendirmek için bu dönemi değerlendirebilirsiniz. Geçmişe dair hikayeler veya şu anki hisler hakkında konuşmak, ilişkilerinizi daha da güçlendirebilir.

27 Ağustos 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kafanızda çeşit çeşit fikirler var sevgili ikizler. İşlerinizi planlamazsanız sinirleriniz daha fazla yıpranabilir. Eğitim, ticaret ve yakın çevrenizle alakalı konuların gündemde olacağı bir gün. İlişkilerde haklılık tartışmasına girmemeye çalışın.

27 Ağustos 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabrınızı zorlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Kendi kapasitenizden şüphe etmemeniz önem taşıyor. Koşullarınızı değiştirmek için gereken güce sahipsiniz. İşyerinde güçlüklerle karşılaşırsanız, kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın ve sorunları çözmenin en iyi yolunu arayın. Engeller, ders alabilmemiz için karşımıza çıkarlar. Bu zamanı olumlu bir şekilde kullanın ve gereken becerilerinizi iyileştirin.

27 Ağustos 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün kendinizi ifade ederken yanlış anlaşılabilirsiniz ve aceleci davranabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

27 Ağustos 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayatınıza yeni girecek birisi bütün huysuzluğunuzu yok edecek. Duygusal hayatınızdaki olumlu gelişmelerhayatınıza da yansıyacak. Şüpheciliğiniz ve bencil davranışlarınız etrafınızdakileri kırıyor. Biraz daha toleranslı olmayı deneyin. İş hayatında yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz. Bazı görevleriniz yüzünden, sevdiğiniz bir işi şimdilik ertelemek zorunda kalacaksınız. Önünüze çıkacak yeni harcamalar sizi sıkıntıya düşürebilir.

27 Ağustos 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 34' 40" R
Ay
Yengeç
20° 46' 15" R
Merkür
Akrep
15° 03' 39" R
Venüs
Yay
06° 52' 44" R
Mars
Yengeç
25° 32' 43" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 01" R
Satürn
Balık
13° 09' 02"
Uranüs
Boğa
26° 13' 22"
Neptün
Balık
27° 40' 35"
Plüton
Oğlak
29° 40' 25"
Chiron
Koç
20° 48' 45"
Lilith
Terazi
12° 51' 39"
True Node
Koç
06° 23' 28"
Son Güncelleme : 23/10/2024 15:10

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>