İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Ciddi Konuşmalar Yapıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ocak 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Birlikteliğinizden yana yaşadığınız sorunları ve sıkıntıları tamamen geride bırakmanız gerekiyor. Dengeleri çok fazla zorlamadığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

Mesleki olarak kendinize çok fazla yüklenmemeye çalışın. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandasınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız takdirde her şey daha da iyiye gitmeye başlayacaktır.

Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı arkadaşlıkların bitişi sizi yaralayabilir, belki bir ego darbesi yaşatabilir. Bitmesi gerekene, yapılması gerekene karşı tutumlarınızı değiştirdiğinizde bu durumun sizi eskisi kadar etkilemediğini göreceksiniz. Konuşmalarınızda kullandığınız kelimeler kadar üslubunuz da tetikleyici olabilir; bunu olumsuz yönde kullanmayın.

25 Ocak 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün İkizler burcu için enerjik ve hareketli bir gün olabilir. İletişim becerilerinizin ve zeka seviyenizin yüksek olduğu bir dönemdesiniz. Bugün yeni fikirler üretebilir, projelerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz. Dikkatli olmanız gereken konu ise aceleci davranmamak ve diğer insanların duygularını göz ardı etmemek olabilir. İlişkilerinizde anlayışlı ve empatik olmanız önemli. Eğlenceli etkinliklere katılmak ve keyifli anlar yaşamak için fırsatlar çıkabilir. Her alanda pozitif bir enerjiye sahip olduğunuz bir gün geçirebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

25 Ocak 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, ateş burcunda hareket ediyor. İlişkisi olan İkizler burcuysan, partnerinle daha ciddi konuşmalar yapmak isteyebilirsin. Eğitim hayatı devam eden bir İkizler burcuysan, özel hayatınla eğitim hayatını dengelemek konusunda zorluklar yaşayabilirsin. Akşam saatlerinde alışverişe çıkmak isteyebilirsin. Aldığınız ürünlerin kullanışlı olmasına dikkat ediyorsun.

25 Ocak 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mutluluğunuza neyin gölge düşürdüğünü bulmak isterseniz dışarıdan önce kendinize bakmalısınız. Aceleci tutumlar, hayatı anlamanızı zorlaştırabilir. Bugün yaşadıklarınıza verdiğiniz tepkilerin neye dönüştüğünü, neyle sonuçlandığını düşünmeli ve burada gereken değişimi başlatmalısınız.

25 Ocak 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizde hızlı değişiklikler olabilecek bir gündesiniz. Pozitif haliniz ile etrafındaki herkesi etkileyeceksiniz. Sizi etkileyecek dedikodular kulağınıza çalınabilir. Uğraştığınız işlerinizle ilgili büyük bir çaba içinde olabilirsiniz. İşlerinizin ilerlemesinde sıkıntı yaşayacağınız zamanlar olabilir. Hazırlayacağınız sözleşmeler de dikkatli olmalısınız.

25 Ocak 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkiniz için fedakarlık yapacak ve bir takım isteklerinizden ödün verecek kadar cesaretli olabilirsiniz. Duygusal konularda hemen manipüle edilebilirsiniz.

25 Ocak 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün farklı ortamlarda bulunmak isteyebilirsin. Bu ortamı değiştirmek için hatta, şehirler arası yolculukları bile düşünebilirsin. Bugün böyle bir değişime gidersen eğer, güzel enerjiler seninle olacak. Keyif ve mutluluğa açık ol.

25 Ocak 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün duygularınızı bir miktar küçümsersiniz, pratik ve mantıksal görevleri yerine getirme yeteneğinizi artırırsınız. Gözden kaçan varlıkları aramak ve ayakları yere basan ve mevcut hissetmenize yardımcı olacak her şey dahil olmak üzere pratik, dünyevi ve şehvetli aktivitelerin tadını çıkarmak için iyi bir zaman. Nitekim günün ilerleyen saatlerde para veya mülkiyet meseleleri sizi gerginleştirebilir. Bu karmaşık enerji, kıskançlığın yüzeye çıkabileceği veya para, mülk veya kaynakların paylaşımı konusunda hayal kırıklıklarının yaşanabileceği bir yakınlık düzeyinde ortaya çıkabilir. Kendinizi yetersiz hissediyor olabilirsiniz. Güvensizlikler belirgin olabilir ve bu koşullar altında alınan kararların ideal olma ihtimali düşüktür. Birine veya bir şeye geçici olarak güvenmek veya tam inancınızı koymak zor olabilir. Enerjinizi koruyun.

25 Ocak 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sana doğru gelen parlak ve yeni fikirler var. Bir durumdaki gerçekleri artık göreceksin. Bu sayede mutlu zamanlar geliyor. Bu durum önce seni zorlasa da zamanla çokça kolaylaşıyor.

25 Ocak 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamı doğal akışına bırakmış durumdasınız; esnek ve değişimlere açıksınız. Her şey kendiliğinden yolunda gidiyor, sizin en ufak bir çaba harcamanız gerekmiyor. Bu rahat dönemi, hep içinizde kalmış o hayallerinizi ve emellerinizi gerçekleştirmek için kullanın. Ama bir anda çok işe kalkışmamaya da dikkat edin, ileride yıldızların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde tüm projelerinizi birden yürütmekte zorlanabilirsiniz.

25 Ocak 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Para, kazançlar, finans, kardeşler, eğitim, seyahatlerde bazı sorunlar ve bitişler gerçekleşebilir ancak bu sizin için güzel gelişmelere sebep olabilir.

25 Ocak 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşamınızda bu kez mantık hesaplarından uzak durmanız gerekiyor. Bu konularda kendinizi engelleme huyunuz, yine zarar verebilir. Kendinize yetebiliyorsunuz, ama üzerinizdeki kaçınılmaz sorumluluklar sıkıntı yaşamanıza neden oluyor. İnsanlara ani ve sert tepkiler vermeyin. Beklenmedik durumlar planlarınızda değişikliğe yol açabilir. Sakinliğinizi korumanız gününüzün daha keyifli geçmesini sağlayacaktır. Borçlarınızı ödemekte gecikebilir veya hiç hesapta olmayan harcamalar yapabilirsiniz.

25 Ocak 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 11' 41" R
Ay
Koç
19° 14' 06" R
Merkür
Başak
17° 38' 17" R
Venüs
Terazi
25° 47' 47" R
Mars
Yengeç
08° 40' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 15"
Satürn
Balık
15° 09' 32"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 52"
Lilith
Terazi
09° 06' 44"
True Node
Koç
06° 36' 60"
Son Güncelleme : 19/09/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>