İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Çözümcüsün! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ağustos 2024, Çarşamba

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda ilişkinize zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışın. Sorunların ve sıkıntıların geride kalması için daha anlaşılabilir iletişim kurmalısınız. Dengeli olmalısınız.

Sınırlar üzerinde etkinlik göstermeye çalışın. Çabalarınızın karşılığını alacak olmanız da önemli. Mesleki fırsatlar üzerinde etkinlik göstermeniz gerekiyor.

Maddiyatla ilgili konularda ufak tefek hatalar yapabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durum karmaşık olsa da üstesinden gelme şansınız var. Kontrollü olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Finansal konularda bir değerlendirme yapma zamanı olabilir. Harcamalarınızı gözden geçirebilir ve bütçenizi düzenlemek için planlar yapabilirsiniz. Kendi değerlerinize biraz daha fazla odaklanmanızda fayda var.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, iletişim becerilerinizi ön plana çıkaracak ve etrafınızdaki insanlarla daha iyi anlaşmanızı sağlayacak bir gün olabilir. Fakat dikkat etmeniz gereken konu, karar verme sürecinde kararsızlık yaşamamak ve dikkatinizi dağıtan unsurlara odaklanmamaktır. Bugün, hedeflerinize odaklanarak verimli bir gün geçirebilirsiniz. İyi bir iletişim trafiği kurmak size fayda sağlayacaktır. Umarım harika bir gün geçirirsiniz!

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında yaşadığın sorunlara yüzeysel bakıyor olman sorunların kökünden çözmenin önünde engel oluşturabilir. Olayları daha derinlemesine araştırmak isteyeceksin. Rahat bir yatakta yatmadığın için sırt ağrıların günden güne artabilir. Bu konuyu bir çözüm bulmak isteyeceksin.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz ve toplumsal statünüzle ilgili önemli bir içsel değerlendirme yapabilirsiniz. Artık daha somut konular ve sonuçlar üzerinde durmalısınız. Görmediklerinize inanarak yola çıkmak, göreceklerinizi güzelleştirebilir ve büyütebilir.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda yeteneklerinizi kullanabileceksiniz. İşlerinizde tamamlanmalar söz konusu. Parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Yeni kaynak arayışı içinde olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde çatışmalar olabilir. Yaşanan olaylarla ilgili kararlar almak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla konuşmak sizi rahatlatabilir.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlık veya estetik alanında karar vermek ya da aksiyon almak için uygun bir gün. Maddi konularda gelir gider dengenizi iyi kurmanız gerekmekte.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İç dünyanızda karmaşık etkiler altına girebilirsiniz. Geçmişte yaşanmış bazı sorunların ve sıkıntıların da geride kalma ihtimali var. Dengeleri tamamen kontrol altına almanız gereken bir gün. Kötü niyetli olmamanıza rağmen zaman zaman yanlış anlaşılma ihtimaliniz var. Daha dikkatli olmaya çalışın.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün yeni deneyimlere ve duygulara açık olmak size bir ilham kaynağı yaratabilir. Her zamankinden farklı bir şeyler denemeye daha yatkınsınız. Bu yeni bakış açısı, ilişkilerinizi ve ev işlerinizi farklı bir şekilde ele almanıza yardımcı olabilir. Örneğin, evinizdeki fazlalıkları ortadan kaldırarak daha hafif ve özgür hissedebilir, bu sayede enerjinizi yenileyebilirsiniz. Bir durumun diğer tarafını görmek için çaba harcamak, özellikle ilişkilerinizde karşı taraf hakkında dada fazla şey öğrenmek için harika bir fırsat sunar. Zor bir konuda önemli bir atılım yapabilirsiniz. Ayrıca başkaları üzerinde daha fazla etkili olabilirsiniz; sabırlı olmayı ve aceleci davranmamayı unutmayın.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yuva alanınızla alakalı harcamaların artabileceği bir gün. Alışveriş merakınız bugün en üst seviyeye ulaşabilir. Kendinize hakim olmalısınız. İhtiyaçlarınızı listeleyip önceliklerinizi belirlemek size yardımcı olabilir.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla ilgilenebilirsiniz. Ayrıca yurt dışı, eğitim, seyahat alanlarında destekleneceksiniz. Gününüz şahane geçsin.

28 Ağustos 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün pişman olabileceğiniz bazı kararlar alabilirsiniz. Bilinçaltı olarak insanlar hakkında olumsuz düşünmeye ve onlara yönelik içten pazarlıklı planlar yapmaya meyillisiniz. Evlilik ya daortaklığı konularında oldukça asabisiniz. Eş veya ortağınıza karşı saldırgan tutumlar içinde olabilirsiniz. Sorunlar karşısında anlayışlı davranabilir, pratik çözümler bulabilirsiniz. Bugün alacağınız bir davete katılmak sizi rahatlatacak ve eğlendirecek. Sağa sola dağıttığınız paralar yüzünden iki yakanız bir araya gelmiyor.

28 Ağustos 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 35' 05" R
Ay
Yengeç
20° 51' 40" R
Merkür
Akrep
15° 04' 17" R
Venüs
Yay
06° 53' 14" R
Mars
Yengeç
25° 32' 53" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 60" R
Satürn
Balık
13° 09' 02"
Uranüs
Boğa
26° 13' 21"
Neptün
Balık
27° 40' 35"
Plüton
Oğlak
29° 40' 25"
Chiron
Koç
20° 48' 44"
Lilith
Terazi
12° 51' 42"
True Node
Koç
06° 23' 27"
Son Güncelleme : 23/10/2024 15:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>