İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Hayatın Hareketleniyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2024, Salı

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 90%

Normalden daha farklı davranışlar ortaya koyabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyi memnun edebilecek yaklaşımlar sergilediğiniz sürece herhangi bir sorun ve sıkıntı yaşamadan günü tamamlama şansına sahipsiniz. Ayrıca, birlikteliği olmayanlar için de beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir.

İş birliği içerisinde olduğunuz kişilere karşı daha anlayışlı olmaya çalışın. Kendinizi düşünerek hareket edebileceğiniz bugün içerisinde karmaşık sayılabilecek adımlar atabilirsiniz. Üzerinizdeki baskı, sorumluluklarınızla ilgili adımlar atarken zorluk yaşamanıza neden olmakta. Bencilliği kenara bırakmanız da sizin açınızdan daha iyi olabilir.

Maddi durumunuzla ilgili konularda yeni beklentiler içerisine girebilirsiniz. Yapılacakları doğru saptadığınız takdirde harekete geçerken daha rahat hissedebilirsiniz. Yeni kaynaklar yaratma konusunda da harekete geçmekten kaçınmayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni bilgiler öğrenmek ve farklı kültürlerle etkileşime girmek isteyebilirsiniz. Bu konuda isteğiniz ve heyecanınız sizi yollara düşürebilir. Seyahat planları yapabilir veya yüksek öğrenimle ilgili konulara odaklanabilirsiniz.

23 Temmuz 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, iletişim ve sosyal ilişkiler alanında başarılı olabilirsin. Duygusal olarak dengeli olmaya çalışmalı ve ani tepkilerden kaçınmalısın. İş hayatında yeni fırsatlarla karşılaşabilirsin. Romantik ilişkilerinde tutkulu ve heyecanlı bir gün geçirebilirsin. Sağlığına daha çok dikkat etmen gerekebilir. Enerjinin yüksek olacak, bu yüzden etrafındakilere de enerji verebilirsin. Bu arada, kendine zaman ayırmayı unutma.

23 Temmuz 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni evli İkizler burcuysan, sürekli gelen misafirler artık tahammül seviyeni zorluyor. Eşinle baş başa vakit geçirmek isteyebilirsin. İş yerinde soğuk kanlı olman bazı kişileri rahatsız edebilir. Başarını kıskanan kişiler olduğunu fark edeceksin. Gelen sürpriz bir telefonla akşam arkadaşlarında güzel bir yemeğe çıkıyorsun.

23 Temmuz 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşlerinizi planlayarak bugünü daha az uğraşla geçirebilirsiniz. Bunu yapmanız mümkün değilse, kendinize mola ve destek seçenekleri oluşturmalısınız. Beraber yaşadığınız ve çalıştığınız kişilerin motivasyonundan etkilenebilirsiniz; bunu hissettiğinizde reddetmeyin. 

23 Temmuz 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni şeyler öğrenmek için istekli olabilirsiniz. Farklı konulardaki işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde eksiklikleri tamamlamak için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Yabancılarla ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Zihinsel olarak kendinizi hassas hissedebilirsiniz. Duygusal konularda sorumluluk almak isteyebilirsiniz.

23 Temmuz 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir noktaya kadar başarı için gerekli olsa da fazlaca hırslı olmak hayatı yaşamanızda önünüzde engel teşkil edebilir. Yaşamı kaçırmayın.

23 Temmuz 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Seni biraz zorlayacak konulara odaklanman gerekebilir bugün. Rahata alıştıysan bugün bu rahat sarsılabilir! Seni daha farklı düşünmeye itecek, daha farklı ortamlara sokacak veya farklı şeyler yaptıracak konularla vakit geçirebilirsin.

23 Temmuz 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, şimdi iletişim ve öğrenmeye odaklanmış bir döneme giriyorsunuz. Bu, yeni beceriler edinmek ve çevrenizdeki insanlarla bağlantı kurmak için ideal bir zaman olabilir. Şimdi, işlerinizi halletmek ve insanlarla daha sık iletişim kurmak için yoğun bir dönem geçireceksiniz. Nitekim, bu süreçte bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Başkalarının fikirlerine ve yöntemlerine sıkı sıkıya bağlı kalmaları, sürtüşmelere neden olabilir. Gömülü sorunlar ortaya çıkabilir ve bu da iletişimde zorluklar yaratabilir. Duygusal dürüstlük ve içsel kızgınlıkları fark ederek, arzularınızı daha net görmeniz mümkün olacaktır.

23 Temmuz 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Problemlerinizi gözünüzde fazla büyütüyor ve kendinizi üzüyorsunuz. Her şeyi zamana bırakmalısınız.. Geçmişinizle ilgili olaylarda siz haksızdınız. Bunu şimdi daha iyi anlayabiliyor, olaylara daha farklı bakıyorsunuz.

23 Temmuz 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

23 Temmuz 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuksal konularda destekleneceksiniz. Gününüz şahane geçsin.

23 Temmuz 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde gelişen olaylara karşı değişik düşünceler üretmenize gerek yok. Bazıları farklı gibi görünse de, temelde ihtiyaçların aynı olması, herkesi bir araya getiriyor. Onları sorgulamadan önce şartlarını gözden geçirmelisiniz.

23 Temmuz 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 21' 16" R
Ay
Boğa
06° 21' 34" R
Merkür
Akrep
07° 01' 26" R
Venüs
Yay
00° 32' 02" R
Mars
Yengeç
23° 16' 01" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 11" R
Satürn
Balık
13° 22' 27"
Uranüs
Boğa
26° 24' 25"
Neptün
Balık
27° 47' 49"
Plüton
Oğlak
29° 39' 04"
Chiron
Koç
21° 03' 03"
Lilith
Terazi
12° 16' 43"
True Node
Koç
06° 35' 50"
Son Güncelleme : 18/10/2024 09:04

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>