İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Tecrübe Ediniyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün, olumsuzlukları ortadan kaldırmanın yollarını aramalısınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Duygularınızı net olarak ifade etmeniz gereken bir gündesiniz.

İş birliği içerisinde olduğunuz kişilerle ortak nokta üzerinde buluşmaya çalışın. Yalnız başınıza hareket ettiğiniz sürece istenmeyen zorluklarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Kendiniz için elinizden geleni yapmaya çalışın.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda kendinizi daha şanslı hissetmeye başlıyorsunuz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız takdirde her şey daha iyiye gidebilir. Hata yapmamaya odaklanın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Üstlerinizle yapacağınız konuşmalardan bir sonuç alamayabilirsiniz. Beklentilerinizin boşa çıkması özgüveninizi zedeleyebilir. Rutin işlerinizi tamamlayın ve sosyalleşmeye vakit ayırın; zaman her şeye etki eder.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki, İkizler burcunun günlük burç yorumu şöyle; Bugün iletişim becerileriniz ön planda olacak. Karşınızdaki insanlarla açık ve net bir şekilde iletişim kurarak, fikirlerinizi rahatça ifade edebileceksiniz. Yaratıcı düşünceleriniz sayesindeprojeleri ya da kişisel hedeflerinizi daha iyi hedefleyebilirsiniz. Gizli kalmış konuları gün yüzüne çıkarabilir ve çözümlemek için adımlar atabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirebilirsiniz, bolca iletişimde bulunarak etrafınızdaki insanlarla bağlantı kurabilirsiniz.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ev arkadaşınla birtakım sorunlar yaşıyorsan, yaşadığın problemler daha da alevlenebilir. Ego savaşları, sadece kendini düşünme halleri keskin kararlar almanıza neden olacak. Henüz işe yeni başlamış bir İkizler burcuysan alanında daha da uzmanlaşmak adına somut adımlar atabilirsin.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zihinsel zorluklarla başa çıkmak yerine onlarla yüzleşmeyi tercih etmelisiniz. Her durumun bir gerçeği ve mantığı olduğunu hatırlayarak mantıklı adımlar atmak, size hayata karşı daha güçlü bir tutum kazandırabilir. 

25 Temmuz 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizihayatında alacağınız sorumluluklarınız etkileyebilir. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için mücadele verebilirsiniz. Detaylarla boğuşmak keyfinizi kaçırabilir. Sıkıştığınız işlerinizle ilgili üstlerinize fikir danışabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla paylaşım içinde olacağınız zamanlar var. İkili ilişkilerinizde sakin kalmaya çalışın.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Stresiniz veortamınızdaki olayların istemediğiniz şekilde gelişmesi durumu söz konusu olacak. Bu süreçte olumsuz sözler kullanmamaya çalışın.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni bir özelliğini keşfedebilirsin. Veya ilgi alanın olarak seçebileceğin yeni bir konu ile karşılaşabilirsin. Güzel ve yapıcı enerjiler eşliğinde kendine iyi gelecek yeni şeylere odaklanmak gününün çok daha iyi geçmesini sağlayacak.

25 Temmuz 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu günlerde yakın çevrenizde, iletişimlerinizde ve etkileşimlerinizde neyi onarmanız, iyileştirmeniz ve geliştirmeniz gerektiğinin farkındasınız. Analiz ve ifade edilecek daha çok fikir var. Çok kolay harekete geçiyorsunuz ve işleri halletmek için güçlü bir arzu duyuyorsunuz. Nitekim günün ilerleyen saatlerinde, son projeleriniz hakkında oldukça hevesli olsanız da planlarınızın hayata geçmeye hazır hale gelmeden önce biraz daha çalışmanız gerekebilir. Derdinizi anlatmakla ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Zihninizdekileri netleştirmek için her zamankinden daha fazla özen gösterin veya daha iyi bir zaman beklemeyi düşünün.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Problemlerinizi gözünüzde fazla büyütüyor ve kendinizi üzüyorsunuz. Her şeyi zamana bırakmalısınız.. Geçmişinizle ilgili olaylarda siz haksızdınız. Bunu şimdi daha iyi anlayabiliyor, olaylara daha farklı bakıyorsunuz.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda çıkmaz sokaktasınız. Hiçbir işiniz ilerlemiyor ve kendinizi yenilgiyi kabul etmeye hazır hissediyorsunuz. Bu gibi dönemleri bir irade sınavı gibi görün; planlarınızdan sağmamanızın ne kadar önemli olduğunu yakında anlayacaksınız. Böylece engeller ne olursa olsun ilerlemek için gereken enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Aksi takdirde planınızdan vazgeçip, bambaşka bir açıyla yine baştan başlamanız gerekecek.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla ilgilenebilirsiniz. Ayrıca yurt dışı, eğitim, seyahat alanlarında destekleneceksiniz. Gününüz şahane geçsin.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularla ilgili konuların size olumsuzluk olarak yansıması süregelen ilişkinizde de pürüz yaratıyor. Uzun süredir arzulayıp da geliştiremediğiniz yeteneklerinizi ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız.

25 Temmuz 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 21' 16" R
Ay
Boğa
06° 21' 34" R
Merkür
Akrep
07° 01' 26" R
Venüs
Yay
00° 32' 02" R
Mars
Yengeç
23° 16' 01" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 11" R
Satürn
Balık
13° 22' 27"
Uranüs
Boğa
26° 24' 25"
Neptün
Balık
27° 47' 49"
Plüton
Oğlak
29° 39' 04"
Chiron
Koç
21° 03' 03"
Lilith
Terazi
12° 16' 43"
True Node
Koç
06° 35' 50"
Son Güncelleme : 18/10/2024 09:04

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>