İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yoğun Bir Gün Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün, duygusal olarak kendinizi ifade etme noktasında pek sorun yaşanmayacak. Pozitif etkiler alıyorsunuz ve bundan da en iyi şekilde yarar sağlayabileceksiniz.

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Dengeleri tamamen lehinize çevirmeniz gerekmekte.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmalısınız. Hata yapmadığınız sürece pek sorun yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyerinizde ve toplum önündeki duruşunuzla iz bırakabilirsiniz. Duygularınızı yönetme becerisi bu konuda etkili olmuş olabilir. Çalışma arkadaşlarınızla ve ortaklarınızla aranızdaki bağın sağlamlığını görmek açısından yeni gelişmeler öğrenebilirsiniz.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii, İkizler burcunun günlük burç yorumu şu şekilde; İkizler, bugün iletişim becerilerinizi kullanarak çevrenizdeki insanlarla sağlam ilişkiler kurabilirsiniz. Sabırlı ve anlayışlı davranmanız, sizi karşınızdakilere daha çekici kılabilir. Ayrıca, bugün karar verirken mantığınızı kullanmalı ve duygularınızın sizi yanıltmasına izin vermemelisiniz. Kendinize zaman ayırıp iç huzurunuzu bulmanız da bugün önemli olabilir. Umarım bugün keyifli ve verimli bir gün geçirirsiniz.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde sana karşı soğuk ve mesafeli olan kişilere karşı tavrını net bir şekilde belli edeceksin. Kimsenin samimiyetsiz hallerine artık tahammül edemiyorsun. İlişkisi olan İkizler burcuysan, ilişkini en iyi şekilde yönlendirmek isteyebilirsin. Partnerinle her anını en iyi şekilde değerlendiriyorsun.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde açık iletişimin önemli olduğu bir gündesiniz. Arada bırakan, karar almanızı zorlaştıran tutumlar rahatsızlık verebilir. Bu tutumların sahibi siz iseniz, kendinizi dengeleyin ve ne yapmaya çalıştığınızı netleştirin. İşbirliği ve ortaklıklar konusunda şanslı etkiler olabilir.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkilerinizhayatınızı da etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularla daha fazla gündemde olmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için mücadele verebilirsiniz. Yaşadığınız olaylardaki farkındalığınız işleri kolaylaştırabilir. Aşk hayatınızda sıkıntılar çıkabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı stresler yaşayabilirsiniz.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda etrafınızdaki kişilerle ters düşebileceğiniz bir gündesiniz bu yüzden aksiyon almak yerine geri çekilip gözlemci olmanız gereken bir gündesiniz.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında yolunda gitmediğini düşündüğün konulara odaklanmak ve bazı şeyleri değiştirmek için dikkatini verebilirsin bugün. Son zamanlarda yolunda gitmeyen mevzuların kaynağını bulmak ve bunu düzeltmek için iyi bir gündesin.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yaratıcılık ve para kazanma fikirleri odak noktasında. Yeni bir meydan okumaya girişmek için enerjik ve motive hissediyorsunuz. İletişim becerilerinizi kullanarak özel bir amaca yönelik projeler üzerinde çalışmak size iyi gelebilir. Kendinizi özel bir projeye adamak hem tatmin edici hem de iyileştirici olabilir. Detaylara önem vererek ve ekstra çaba harcayarak başarılı olabilirsiniz. İşbirliği yapma ve ilişkilerinizdeki çatlakları derinleşmeden iyileştirme zamanı. Bugünün enerjileri, kendinizi geliştirmek ve kişisel projelere odaklanmak için mükemmel.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünlerde hedeflerinize odaklanarak yarım kalmış işlerinizi tamamlayın. Böylece gelecekte yapmanız gereken işleri kolaylaştırabilirsiniz.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkilerinizde ağzınızdan çıkana biraz dikkat etmeniz gereken bir gün sevgili ikizler. Yanlış anlaşılmalar olabilir. Bugün radikal kararlar almasanız iyi edersiniz. Ticari konular, alışverişler, anlaşmalar açısından zorlayıcı görünüyor. Dalgınlıkla gelen kazalara dikkat.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaratıcılığınızı kullanmak için fırsatları akıllıca değerlendirmelisiniz. Yakın ilişkilerinizde pozitif davrandığınız zaman kendinizi huzurlu ve mutlu hissediyorsunuz. Bugün, iletişim konusunda oldukça şanlısınız.

24 Temmuz 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 21' 31" R
Ay
Boğa
06° 25' 21" R
Merkür
Akrep
07° 01' 49" R
Venüs
Yay
00° 32' 20" R
Mars
Yengeç
23° 16' 08" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 11" R
Satürn
Balık
13° 22' 26"
Uranüs
Boğa
26° 24' 24"
Neptün
Balık
27° 47' 48"
Plüton
Oğlak
29° 39' 04"
Chiron
Koç
21° 03' 02"
Lilith
Terazi
12° 16' 45"
True Node
Koç
06° 35' 50"
Son Güncelleme : 18/10/2024 09:10

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>