İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Fikirlerini Önemsiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Duygusal olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Adım adım ilerlemeniz gereken bir gündesiniz.

Mesleki belirsizlikleri tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın. Daha dengeli olmanız gereken bir gündesiniz.

Maddiyatla ilgili konularda biraz sıkıntılar yaşanabilir. Temkinli olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni ve keyifli seçeneklerle dolu bir haftaya başlangıç yapabilirsiniz. Sosyal medya, yazarlık, seyahat gibi kendinizi yaratıcılıkla ifade edeceğiniz alanlarda şansınız yüksek olabilir. Duygusal açıdan önemli kararlar verebilirsiniz.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün etrafınızdaki insanlarla iletişiminiz oldukça keyifli ve verimli geçebilir. Fikirlerinizi karşınızdakilere açık ve net bir şekilde aktarabilirsiniz. Duygusal anlamda ise romantik bir ilişki içerisindeyseniz, partnerinizle yakınlaşabilirsiniz. Tek başınızaysanız da yeni insanlarla tanışma fırsatları olabilir. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin ve iç sesinizi dışa vurun.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yurtdışına yeni yerleşmiş İkizler burcuysan, yeni bir çevre edinmek için cesaretini toplanman gerektiğinin farkındasın. Yeni kişilerle tanışmak için adım atma konusunda daha cesur davranmaya başlayacaksın. İş yerinde seninle aynı fikirde olmayan kişiler seni olumsuz etkileyebilir. Ne olursa olsun fikirlerini sonuna kadar savunmalısın.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dayanılmaz görünen durumlar karşısında ne yapmanız gerektiğini bilmek isteyebilirsiniz. Bazen sadece yaşamak yeterlidir. Kendinizi sürekli bir mücadelenin içindeymiş gibi hissetme telaşından vazgeçtiğinizde, günlük yaşamınızın akışının değiştiğini fark edeceksiniz.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde işlerinizi dengelemeye çalışabilirsiniz. Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Özgürleşmek için yolculuklar planlayabilirsiniz. Akademik olarak farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapabileceğiniz programlar hazırlayabilirsiniz. Uğraştığınız konulara daha ciddiyetle yaklaşacaksınız.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yalnız olmak, karanlık ortamda kalmak, mum ışığında kitap okumak gibi konular daha çok ilginizi çekebilir. Sükunet size iyi gelecektir.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapabilirsin İş ve kariyer konularında daha farklı düşünmen gerekebilir. Zor ve önem gerektiren konularda kararlar alman gerekebilir. Gün içerisinde zihnini çalıştırman ve dikkatli olman gereken bir gün olacak bugün.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün bazı farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Duygularınız daha derin olabilir ve gizli motivasyonları araştırma eğiliminde olabilirsiniz. Finansal durumlar, paylaşılan kaynaklar veya yakın ilişkilerle ilgili güven meseleleri gündeme gelebilir. Borçların kapatılması veya tahsil edilmesi gereken bir dönem olabilir. Zıt fikirler ve duygular arasında bir orta yol bulabilirsiniz. Ayrıca şimdi para konularında da yeni bir şeyler öğrenebilir ve hayatınızı kolaylaştıracak şekilde ilham alabilirsiniz. İçsel gücünüzü yeniden inşa etmek ve onun üzerinden yükselmek için iyi bir zaman.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızda, değişkenlik göstermek için hiçbir fırsatı kaçırmıyorsunuz. Meraklı yapınızı ön plana çıkarıyorsunuz. Yol fırsatlarını değerlendirmelisiniz. Bugün, konuşmalarınızla çevrenizi istediğiniz gibi etkileyeceksiniz.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabrınızı zorlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Kendi kapasitenizden şüphe etmemeniz önem taşıyor. Koşullarınızı değiştirmek için gereken güce sahipsiniz. İşyerinde güçlüklerle karşılaşırsanız, kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın ve sorunları çözmenin en iyi yolunu arayın. Engeller, ders alabilmemiz için karşımıza çıkarlar. Bu zamanı olumlu bir şekilde kullanın ve gereken becerilerinizi iyileştirin.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuksal konularda beklenmedik gelişmeler sizi psikolojik olarak etkileyebilir. Gününüz şahane geçsin.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karar vermek üzereyseniz, temkinli olmanın tam zamanı. Planlarınızın dışına da taşmayın. Aktivitelerinize, duygusallıklarınız başka bir anlam kazandırıyor. Bugün, olumsuzluklar karşısında takınacağınız tavırlar çok önemli olacak

22 Temmuz 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 20' 21" R
Ay
Boğa
06° 07' 43" R
Merkür
Akrep
07° 00' 00" R
Venüs
Yay
00° 30' 56" R
Mars
Yengeç
23° 15' 37" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 13" R
Satürn
Balık
13° 22' 29"
Uranüs
Boğa
26° 24' 27"
Neptün
Balık
27° 47' 50"
Plüton
Oğlak
29° 39' 04"
Chiron
Koç
21° 03' 05"
Lilith
Terazi
12° 16' 37"
True Node
Koç
06° 35' 52"
Son Güncelleme : 18/10/2024 08:42

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>