İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Değişimler Ön Planda Oluyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Eğer hayatında kimse yoksa yeni bir aşk fikri sana daha çekici gelebilir. Eğer bir ilişkin varsa sevdiğin kişiye vakit ayırmak yüzünü güldürebilir bugün. Bu kişiyi şımartmak isteyebilirsin.

Yetenekleriniz sizi hiçbir zaman çözümsüz bırakmıyor, ama biraz daha esnek olabilmelisiniz. Uyumsuzluğunuzun kanıksanmış bir özelliğiniz olduğu şeklindeki yanılgınız, bazı kırıcılıkların sürekliliğine neden oluyor.

Bugün birikim konularına özen göstermen gerekebilir. Geleceği düşünerek hareket etmek ve kötü günler için para ayırmak sana daha iyi gelecek. Günün güzel enerjisine kapılıp bütün paranı gereksiz yere harcamamalısın.

Esneme hareketleri sana çok iyi bir etki sağlayabilir bugün. Bu hareketlere özen göstermek hareket kabiliyetini artıracak ve kaslarında biriken gerginlikleri ve ağrıları atmanı sağlayacak. O yüzden bugün bu konuya özen göstermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içerisinde öfke düzeyinin gereksiz yere yükseldiğini hissedebilirsin. Bunu kontrol etmek ve ani patlamalarla başa çıkabilmek için daha fazla fiziksel aktiviteye odaklanman gerekebilir. Duygusal gerginliği atmanın bir yolunu bulmalısın.

3 Temmuz 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazen durup kendimize "Neden ben" diye sorarız. Bu soruyu kendinize herkesten daha çok sorduğunuzu düşünebilirsiniz. Hayatınız size sonsuz bir roller-coaster turu gibi geliyor olabilir. Derinde bir yerde, bunu başka türlü yaşayamayacağınızı biliyorsunuz. Bugün, yapabiliyorsanız, bir mola verin. Duygu ve düşüncelerinizi diğer insanlarla paylaşın. Yüksek sesle söylediğinizde içinde bulunduğunuz durumla ilgili kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

3 Temmuz 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ani duygu değişimin konusunda çevrenle yaşadığın anlaşmazlıkları gidermeye çalışıyorsun. Kendinde bu nedenle yaptığın değişiklikler fark edilebilir düzeyde. Her zaman gittiğin kuaförünü değiştirebilirsin. Evli bir İkizler burcuysan eşinle aranda mükemmel bir bağın olması çevrendeki bazı insanları kıskandırabilir.

3 Temmuz 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Reddedildiğiniz durumlar size yeni kapılar açabilir. Bir yerde bunu başaramamış olduğunuz için kendinizden şüphe duymamalısınız. Doğru yeri bulmak doğru hissi bulmaktan daha çok zaman alabilir, pes etmeyin.

3 Temmuz 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kriz yaratan konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ortaklı işlerinize daha ciddi bakış açısıyla yaklaşabilirsiniz. Endişe duyduğunuz konuların gündeminize gelmesi söz konusu olabilir. Ailenizle ilgili konularda yorucu zamanlar yaşayabilirsiniz. Duygusal yönden bağlacı koşullar oluşmasından kaçınmalısınız.

3 Temmuz 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi verimli tutabilmek adına sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Yaratıcı projeler için yüksek efor gerektiren bir takım durumlarla karşılaşabilirsiniz.

3 Temmuz 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kıskançlık gibi gereksiz yere enerji tüketen duygulardan uzak durmak senin için iyi olabilir bugün. Arkadaşlarınla beraber mutlu olmaya çalışmak daha önemli olabilir. Güzel anların heyecanını paylaşmak günün daha iyi geçmesine yardımcı olabilir.

3 Temmuz 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, güçlü duyguları ortaya çıkarabilir ve ister duygusal ister mali olsun, desteğe duyulan ihtiyaç hakkında bir aydınlanmaya yol açabilir. Bir ilişkideki güç dengesi, borçlar, bir partnerin geliri veya diğer paylaşılan kaynaklar gün ışığına çıkar. Neyi görmezden geldiğinizi veya gözden kaçırdığınızı görmek için kendinizi zorlama zamanı! Bir ilişki, duygusal ya da mali sorunla ilgili yeni iç görüler gelebilir ve bu da bir dönüm noktası ya da yeni bir yön getirebilir. Küçük bir mali kriz veya borçlu olunan veya paylaşılan parayla ilgili bir sorun olabilir. Kişisel yaşamınız ve iç duygu dünyanız bugün güçlü bir odak noktasıdır.

3 Temmuz 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortaklıklar konusunda beklemenizde yarar var. Bugün, bazı dostlarınızın sizden destek beklediğini görecek ve yardım etmek isteyeceksiniz. Atılımcı ruhunuzu ortaya koyarken, size kazandıracağı avantajları da düşünmelisiniz.

3 Temmuz 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

3 Temmuz 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün finans, vergi, ödemeler, ameliyat, sağlık konularında yeni kararlar alınabilir. Süreç beklediğinizden daha iyi geçecek. Gününüz şahane geçsin.

3 Temmuz 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kazançlarınızın artışı kariyerinizle paralel ilerlerken, enerjinizi doğru kullanacağınız alanları seçmelisiniz. Üstünlüğünüzü karşı tarafa kabul ettirmek için, gerekli donanıma sahipsiniz ama aceleci tavırlarınız tepki toplayabilir.

3 Temmuz 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 23' 30" R
Ay
İkizler
07° 00' 15" R
Merkür
Başak
23° 42' 42" R
Venüs
Terazi
29° 47' 00" R
Mars
Yengeç
10° 29' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 43"
Satürn
Balık
14° 55' 10"
Uranüs
Boğa
27° 04' 09"
Neptün
Balık
28° 27' 43"
Plüton
Oğlak
29° 43' 40"
Chiron
Koç
22° 10' 50"
Lilith
Terazi
09° 28' 28"
True Node
Koç
06° 38' 57"
Son Güncelleme : 23/09/2024 01:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>