İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
vefalısın! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2019, Pazartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün kendinizi sevdiklerinize adamanız için iyi bir gün. Günü çocuklarınızla geçirebilir, onlarla oynayabilir veya bir şeyler öğretebilirsiniz. Onları bir top oyununda çalıştırabilir veya ödevlerinde onlara yardımcı olabilirsiniz. Ya da bilgisayarda nasıl düzgün şeyler yapılacağına dair bir ders bile verebilirsiniz. Eğer çocuğunuz yoksa da, diğer aile üyeleriyle birlikte koruyucu ve sevgi dolu bir ruh halinde olmanız muhtemel.

Bugün ayrı telden çalmayı bırakma zamanı. Ofiste yapılacak pek çok şey var ve eğer dikkatli olmazsanız bu işler sizi bitkin düşürebilir. İş arkadaşlarınızın endişeli hali de durumu daha iyi bir hale getirmiyor elbette. Çılgınlar gibi çevrede dolaşıp çok fazla gürültü ediyorlar fakat pek birbaşardıkları söylenemez. Bugün kendi temponuzda çalışsanız iyi edersiniz. Ddaha yavaş olsanız bile daha verimli çalışacaksınız.

Normalde kurnaz, uyanık ve tamamen gerçekçi bir insansınız. Ancak bugün ortalıkta sersem gibi dolaşabilir, hayallerde kaybolabilir, bir sürü farklı şey düşünebilir ve asla tek bir tanesine odaklanamayabilirsiniz. Hatta biri sizinle konuşmaya geldiğinde irkilebilirsiniz bile. Eğer iç dünyanıza döndüyseniz, sorun yok, böylece bazı içgüdülerinize kulak verebilirsiniz. Fakat öyle değilse, odağınızı yeniden kazanmaya çalışın!

Evinin içinde ve etrafında bazı iyileştirmeler yapmak isteyebilirsin. Belki mahalleni değiştirmek bile isteyebilirsin. Konut ilanlarını inceleyebilir ve bir ev alarak yatırım yapabilirsin. Güzel konumlu apartmanlara bakmak da aklının bir köşesinde olabilir. Şimdi daha büyüğü hedefleme ve yaşamak için doğduğun hayatı gerçekleştirme zamanı.Bazı şeylerin açığa çıkacağı o gün nihayet geldi! Bazı anlarda düşünceleriniz içerisinde kaybolabilirsiniz. Ama bugün büyük ihtimale yolunuzu bulacaksınız. Bir yandan kendinizi yalnız ve dünyevi problemlerle yüzleşmek için fazla saf hissederken bir yandan da tecrübelenecek ve kendinizi daha bilge hissedeceksiniz. Bugün dünyanın sırlarını keşfetmeye daha yakın olacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinde harekete geçme duygusu olmalı. Bugün için enerjik ve hevesli hissediyor olmalısın ve dışarı çıkmak için de istekli. Diğer insanlarla iletişim kurmak senin için faydalı, ilginç olacak ve bu konuşmalar kolayca akıp gidecek, ve değer verdiklerinle senin aranda bir kaç yanlış anlaşılma durumu beklenmedik bir şekilde ortaya çıkabilir. Ama kendi kendine az da olsa etrafa yaydığın cezbedicilik senin bu olaylar karşısında güçlü kalmanı sağlayabilir. Kendinle yarış, geçirdiğin günden çok keyif alacaksın!

30 Aralık 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün içinde Ay, 13:23-18:41 arası boşlukta hareket ediyor. Saat 18:41'de Ay, Balık burcuna giriş yapıyor. Geleceğinizle ilgili planlarınıza odaklanacağınız bir zamandasınız. İşinizle ilgili değişimler yapmak isteyebilirseniz.

30 Aralık 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün 12:23 - 17:41 saatleri arasında Ay Boşlukta salınacak. Bir sohbet esnasında genel sağlığı hakkında bilgi aldığın bir aile büyüğün için dertleniyorsun. Bugün sevdiklerin için koşturmak ve onlar için planlar yapmak sana zevk verecektir. Aynı zamanda iletişim odaklı konularda yeteneklerini ateşleyecek işler yapmak için düşüncelere dalabilirsin. Hatta fikir alışverişi yapmak için babana danışabilirsin. Ailen senin bu denli özverili olduğunu görüp sana verdikleri desteği artıracaklar. Uğraşların ve emeklerinin karşılığını görmek sana çok iyi gelecek. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, hoşlandığın kişinin ailesiyle alakalı sorunlara kayıtsız şartsız yardım eli uzattığın bir gündesin.

30 Aralık 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal olarak bazı düşüncelere kendinizi kaptırabilir gereksiz kuruntu yapabilirsiniz. Böyle durumlarda pozitif olana yönelmeye gayret etmelisiniz. Artık daha net kararlar vermeli ve eski hataları yapmıyor olmalısınız.

30 Aralık 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yeni şeyler öğrenme ve keşfetme isteği içinde olabilirsiniz. Bugün yaşadığınız olaylarda bütünü daha net görebileceksiniz. İletişimde problemler çıkabilir, dikkatli olmalısınız. İlerleyen zamanlardahayatınızdaki sorumluluklarınızda artış olabilir. Bürokratik konular gündeme gelebilir. Annenizle ilgili konuları göz ardı etmemelisiniz.

30 Aralık 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yurtdışı ya da yolculuk gibi konularda oldukça şanslısınız. Ayrıca dil öğrenmek ya da işinizi değiştirmek herhangi radikal bir konuda uygun bir dönemdesiniz.

30 Aralık 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün parasal bir sıkıntı söz konusu olabilir. Öğleden sonra kariyerinizle ilgili sorunları daha rahat çözebileceksiniz.

30 Aralık 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızda fikir ayrılığına düştüğünüz anlarda tartışmak yerine ortak noktada buluşmaya çalışabilirsiniz. Karşılıklı olarak konuyu mantıklı bir şekilde ele almayı deneyin.

30 Aralık 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gündüz saatlerinde çevrenizdeki kişilerle beyin fırtınası yapabilir, başkalarının görüşlerini alabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla işe bakış şeklinizle ilgili tansiyonun yükseleceği tartışmaların içine girmemeye çalışın.Ay'ın Balık burcuna geçeceği akşam saatlerinde gündeminizde kariyerinizin gidişatı olacaktır. Ay ve Merkür altmışlığının etkisiylehayatındaki krizlerinizi daha rahat çözebilirsiniz.

30 Aralık 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

30 Aralık 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Merkür'ün burç değiştirmesiyle birlikte iş, ortak yatırım, girişim ve alım satım konularında görüşmelere ve hesap ve zihin aritmetiğine açık bir dönem başlıyor. Gizli, kapalı konulara merak salabilirsiniz.

30 Aralık 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; bugün farklı fikirler alabilir ve hayata bakış açını yenileyebilirsin. Evde ya da çalışma ortamında tartışmacı olmamaya özen göstermelisin. Akşam saatlerinden itibaren şartları daha rahat öngörebilir ve yönetebilir durumda olacaksın.

30 Aralık 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 32' 16" R
Ay
Boğa
09° 45' 44" R
Merkür
Başak
20° 11' 22" R
Venüs
Terazi
27° 28' 22" R
Mars
Yengeç
09° 26' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 19"
Satürn
Balık
15° 03' 27"
Uranüs
Boğa
27° 06' 02"
Neptün
Balık
28° 30' 52"
Plüton
Oğlak
29° 44' 43"
Chiron
Koç
22° 15' 31"
Lilith
Terazi
09° 15' 52"
True Node
Koç
06° 37' 46"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>