İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
hareketli! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Aralık 2019, Cuma

Aşk 60%
Para 20%
Sağlık 80%

Bugün sevgilinizle rahat ve samimi zaman geçirin. Günün enerjisi, biraz tembel hissetmenize neden olabilir fakat bununla savaşmamalısınız. Bugün günlük ev işlerine ya da projelere bir mola vermek isteyebilirsiniz. Gün boyu kıvrılıp yatmak isteyebilirsiniz! Ya da sevgilinizle romantik bir akşam yemeği planlayabilirsiniz. Mum ışığında uzun, sevgi dolu bakışların tadını çıkaracaksınız.

Bugün, organize olmanın yeni bir yolunu bulmak için uygun bir gün. Eski dosyaların, belgelerin, giysilerin veya ev eşyalarının oldukça kargaşa yarattığını görebilirsiniz. Daha fazla alan yaratmak için bu öğelerin artık emekli olma zamanı gelmiş olabilir. Ya da bazı alışkanlıklarınızın gerçekten işe yaramadığını görebilirsiniz. Belki de size sadece baş ağrısını veren çevrenizin belirli üyeleriyle görüşmek için daha az zaman ayırmaya karar vereceksiniz.

Bu gece üzücü bir rüya görebilirsiniz. Uyandığınızda ve gerçek dünyaya odaklandığınızda, o kadar da ciddiye almaya gerek yokmuş gibi gelebilir. Yine de, rüyanızı not edin biraz zaman geçtikten sonra sembolleri inceleyip size ne anlatmaya çalıştığını anlayabilirsiniz. Bu rüya, her ne kadar tuhaf bir şekilde olsa da size hayatınızdaki özel bir durum hakkında bir şeyler söylemeye çalışıyor.

Beklenmedik hisler bir anda ortaya çıkıp tahribat ve düzensizlik yaratabilir. Bu davetsiz misafirlerle başa çıkmaya hazır ol. Kilit nokta ise önüne ne çıkarsa çıksın aşırı tepki vermemek. Ne kadar sakin ve stabil olursan, o kadar iyi olacaksın. Büyük bir tepki vererek durumla mücadele etmeye çalışırsan, eline zarardan başka hiçbir şey geçmez. Ona kadar say, bir süreliğine kendinle baş başa otur.Uzun zamandır beklediğiniz bir mektup veya telefon görüşmesi gecikebilir. Beklediğiniz sürece bir şeylere başlamak istemeyeceğiniz için bu çok sinir bozucu olabilir. Ancak bir arkadaş, akraba veya komşunuz aniden kapınızı çalabilir. Eğer ciddi bir mesele söz konusuysa varsa bu biraz ilginç olabilir. Tadını çıkarın! Tartışmanın en etkileyici yerinde beklediğiniz telefon gelebilir!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birisine onun hakkında gerçekte ne düşündüğünüzü söylemeye karar verebilirsiniz! Genelde çevrenizde mülayim bir insan olarak bilinirsiniz. Şaibeli davranışlar da sergileseler her zaman insanlara iyi niyetle yaklaşırsınız. Ancak şu anda birisinin sınırlarınızı fazla zorladığını fark etmeniz muhtemel. Sesinizi çıkarmaktan ve sert bir duruş sergilemekten korkmayın. Net bir mesaj gönderebilirseniz, insanların gelecekte daha fazla saygısını kazanacaksınız.

27 Aralık 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, Oğlak burcunda hareketini sürdürüyor. Maddi olarak güzel günlerinize devam ediyorsunuz. Ay'ın oluşturduğu uyumlu açılar sayesinde finansal olarak gücünüze güç katacağınız gelişmeler karşınıza çıkabilir.

27 Aralık 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel kazançlarını arttırmak adına dostlarından destek almak isteyebilirsin. Yapmak istediklerini hayata geçirememek seni mutsuz edebilir. Kendini doğru ifade etmek bu günlerde çok önemli olacak. Aşırı hareketli oluşun bazen seni de yoruyor, farkında mısın? Bugün özellikle her yere söz vermeden önce günlük planına bir düzen oluşturmanı öneririm. Sevdiğin kişilerden ekstra özveri ve sadakat beklediğin bir güne uyanmış olabilirsin. Maddi olarak cebine dikkat et, har vurup harman savurabilirsin. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, sevgilinle adrenalin sporları yapmak için plan yapabilirsin.

27 Aralık 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularınızla ilgili değişime ayak uydurmanız sizleri biraz yorabilir. Yakın bir arkadaşınızla geçmiş bir olayın hesaplaşmasını yapabilirsiniz. Olayları anlamaya çalışın ve fevri çıkışlar içinde olmayın.

27 Aralık 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal yönden bağlayıcı konularla ilgilenmek durumunda kalacağınız zamanlar olabilir. Endişe duyduğunuz konulara yüzleşebilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeme gelebilir. Finansal olarak yenilenmeye gidebilirsiniz. Akşam saatlerinde sohbet edeceğiniz ortamlarda bulunmaktan hoşlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki gençlerle ilgilenmeniz gerekebilir.

27 Aralık 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dil öğrenmek ya da herhangi bir şekilde yaratıcılığınıza etkisi olacak konularda çalışmalar yapabilirsiniz. Yeni tecrübeler edinmeniz vizyonunuzu genişletebilir

27 Aralık 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte yakın çevreniz, kardeşleriniz, seyahatler, eğitimler ve iletişim alanınız harekete geçerken, bu süreçte yakın çevrenizin birtakım problemleri size yansıyabilir. Hafta genelinde ikili ilişkilerinizde iletişim kurarken ego savaşları ve güç mücadelelerinden uzak durarak, daha sakin, ılımlı ve dengeli iletişim kurmayı tercih etmelisiniz. Yeniayın en iyi haberi, Venüs ve Merkür?ün Satürnle olan uyumlu açısının sizinhayatınızda büyük bir açılım yapmanıza sebebiyet verebilecek olmasıdır. Bu süreçte başarılıgörüşmeleri yapabilir, zam alabilir, paranızda artış görebilir vehayatınızda yeteneklerinizle öne çıkabilirsiniz. Bekar olanlar için bu yeniayda yeni flört tekliflerini değerlendirmek faydalı olacaktır, zira uzun süreli ilişkiler kurmanıza sebep olacak görünümlerle gökyüzü sizi destekliyor olacak.

27 Aralık 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızdaki insanlarla mesafenizi korumanızı başarırken aynı zamanda çok iyi bir gözlemcisiniz de. Çevrenizdeki insanların hırslı bir şekilde çalışıyor olduğunu görmek sizi olumlu etkiliyor ve daha çalışkan hale geliyorsunuz.

27 Aralık 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş'in Jüpiter ile kavuşum gerçekleştireceği bugün kendinize ekonomik hedefler koyabilirsiniz. Kredi ve borç arayışına girebilir, finansal destek arayabilirsiniz.Ay'ın Satürn ve Plüton'la kavuşacağı bugün beklediğiniz finansal desteğe ulaşmanız pek kolay olmayabilir. Karşınıza çıkan her zorlu durumu büyük bir krizmiş gibi algılayabilirsiniz. Biraz sakinleşmenizde fayda var.

27 Aralık 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Her şeyin çaresi var.

27 Aralık 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşktan yana şanslı işten yana yoğun bir gün. Soluksuz çalışmanız gerekebilir. Tüm çabalarınıza rağmen günün sonunda pek fazlagerçekleştirememiş olabilirsiniz. Bazen böyle zamanlar da olur. Korkularınızla yüzleşmeniz gerekiyor. Erteledikçe artıyorlar. Kendiniz halledemiyorsanız bir uzmandan yardım alabilirsiniz.

27 Aralık 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; her ne kadar maddi konularda endişeli olsan da kendin veya sevdiklerin için harcama yapmaktan çekinmeyeceksin. İş yerinde ilerleme kaydedebilir, yeni fikirlerini uygulama konusunda oldukça hevesli olabilirsin. İçinde bulunduğun günlerde, olasılıkları keşfetmek ve ufkunu genişletmek için destekler alabilirsin.

27 Aralık 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 32' 16" R
Ay
Boğa
09° 45' 44" R
Merkür
Başak
20° 11' 22" R
Venüs
Terazi
27° 28' 22" R
Mars
Yengeç
09° 26' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 19"
Satürn
Balık
15° 03' 27"
Uranüs
Boğa
27° 06' 02"
Neptün
Balık
28° 30' 52"
Plüton
Oğlak
29° 44' 43"
Chiron
Koç
22° 15' 31"
Lilith
Terazi
09° 15' 52"
True Node
Koç
06° 37' 46"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>