İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
ürkek! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Aralık 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 20%

Belli bir konuda sizinle zıt görüşlere sahip olan biriyle hararetli bir sözlü tartışma yaşamanız muhtemel. İkinizin de puan kazandırmanızı sağlayacak gerçek bir bilgi birikiminiz var. Ancak büyük olasılıkla, duymayı beklemeyeceğiniz bir şey olabilir. Belki de endişe konusu olarak görmediğiniz bazı şeyler aslında resmin tamamında çok önemli şeylerdi.

Şu anda çok şımarık hissedebilirsiniz. Günün enerjisi meşgul ve aktif kalmak için size ilham verebilir. Biraz egzersiz yapmaktan hoşlanabilirsiniz. Spor salonunda kendinizi zor bir antrenmanla karşı karşıya getirebilirsiniz. Ya da tempolu bir doğa yürüyüşüyle ya da normal yürüyüşle keyiflenebilirsiniz. Vücudunuzda dolaşan ekstra enerjiden yararlanın. İşleri yapmak ve bu kalorileri yakmak için bu artan dayanıklılığınızı kullanın.

Vay canına, finansal durumunuzu ilk kez gözden geçiriyor, toparlıyor ve düzenliyorsunuz. Yapılacak daha çok şey var fakat en sonunda tamamen farklı bir şekile ulaşacaksınız. Örneğin, bugün biri beklenmedik bir şekilde fikirlerinizi destekleyebilir. Finansal istikrarınızı geliştirme sürecindesiniz ve buna dahil olan insanların hepsi bunu destekleyecek gibi görünüyor!

İnsanlarla iletişimin güçleneceği bir gün. İrtibatının koptuğu kişilerle tekrar bağlantı kurabilirsin. Enerjileri hayatına yepyeni bir perspektif getirebilir; öyle ki getireceği zenginlik seni şaşırtabilir. Yeni insanlarla tanışman da olası görünüyor. Dışarı çıkıp insanlara karışmaktan geri durma!Bugün birisine onun hakkında gerçekte ne düşündüğünüzü söylemeye karar verebilirsiniz! Genelde çevrenizde mülayim bir insan olarak bilinirsiniz. Şaibeli davranışlar da sergileseler her zaman insanlara iyi niyetle yaklaşırsınız. Ancak şu anda birisinin sınırlarınızı fazla zorladığını fark etmeniz muhtemel. Sesinizi çıkarmaktan ve sert bir duruş sergilemekten korkmayın. Net bir mesaj gönderebilirseniz, insanların gelecekte daha fazla saygısını kazanacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yorgunluk ve düşük biyoritm nedeniyle biraz güçsüz ve bitkin hissedebilir, dışarı çıkıp bir yere gitmek yerine yatağınızda kalmak isteyebilirsiniz. Bu durum genel eğiliminize ters düşüyor, dolayısıyla dişinizi sıkıp keyifsizliğinize rağmen evden çıkma isteğine kapılabilirsiniz. Bu tuzağa düşmeyip biraz dinlenin, böylece mutlaka dışarı çıkmanız gerektiği zaman özünüze dönmüş olacaksınız.

26 Aralık 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saatler 08:13'ü gösterdiğinde 4 derece Oğlak burcunda halkalı Güneş tutulması meydana geliyor. Yeni bir maddi fırsat karşınıza çıkabilir. Borçlarınızı kapatacak güzellikler karşınıza gelecek. Tabii ki buna güvenip fazla harcama yaparsanız bir anlamı kalmayabilir.

26 Aralık 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Eğitime yönelik her türlü faaliyette bulunman seni geliştiriyor. Korkmak ve çekinmek hiçte sana uygun değil! Çalışma ortamındaki arkadaşlarınızla artan diyalog sorunlarını önlemek adına empati kurmaya önem vermelisin. Başkalarının yapması gereken işlerin üzerine kalması seni sinirlendirebilir. Sorumluluğun dışındaki işler seni bir hayli germiş olsa da hırsını doğru yönde kullandığın takdirde gününü yara almadan geçirebilirsin. Ailenle yaşadığın konuşmalarda onların tavırları sebebiyle endişe duyabilirsin. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, hoşlandığın kişiye içini dökmek konusunda sıkıntı yaşayabilirsin.

26 Aralık 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı önemli kararlarınızı bugün ertelemek isteyebilirsiniz finansal konular ile ilgili kararlarınızı ertelememek yararınıza olacaktır. Güneş tutulması etkisiyle daha başarılı ve güven dolu bir sürece ilerliyorsunuz. Kendinizi buna hazırlayın.Content Video - İkizler yeni ilişkilere hazır olun!

26 Aralık 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda endişe duyduğunuz konular gündeminize gelebilir. Ortaklı konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Kriz yaratan durumlardan uzak durmalısınız. Yeni heyecanlar yaşayacağınız zamanlar var. Eğitim almak için yeni yolculuklara çıkmaya hazırlanabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir.

26 Aralık 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size hizmet etmeyen her şeyi atmak ve güzellik getirenleri bırakmak için uygun bir gün. Yapmayı ertelediğiniz şeyleri yapmak için motivasyon bulabileceksiniz

26 Aralık 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Tutulma ile yeni yılın erken bir kutlamasını yapıyoruz!

26 Aralık 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zeki olmak her şeyi bilmek değil, bilmediğiniz şeylerin de olabileceğini kabullenmektir. Egonuzu bu durumu kabullenebileceğiniz bir seviyede tutmaya özen gösterin ve bilmediğiniz konular hakkında konuşmayın.

26 Aralık 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Krediler ve borçlar evinizde meydana gelen Güneş Tutulması finansal hayatınızı düzenleyebileceğiniz bir döneme girdiğinizi gösteriyor. Borçlarınızı yapılandırabilir, kredi arayışına girebilirsiniz.Bilinç altı evinizde seyahat eden Uranüs'ün destekleyici açısıyla birlikte ruhsal sağlığınızı iyileştirecek adımlar atabilirsiniz. Terapi almaya başlayabilir, spiritüel konulara yönelebilirsiniz.

26 Aralık 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

26 Aralık 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkilerin şirazesini doğru bir yere oturtmayı başaracaksınız. Böylece ortaklıklarla ilgili yaşadığınız problemler yavaş yavaş çözümlenecek. Adımlarınızı dikkatli atın. Geçmişi olmayan, sizde vaadi yeni hiçbir projeye imza atmayın, hiçbir insanla çalışmayın. Yeni olanın değil, itibar yapmış ve saygı kazanmış olanın değerlendirilmesi gerektiği bir dönemdesiniz.

26 Aralık 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; yabancılarla olan iletişiminde ya dabirliklerinde olumlu gelişimler hayatını renklendirirken sosyal medya üzerinden yeni ilişkiler kurman mümkün. Eşin parası, ortak gelirler alanında gerçekleşen Güneş Tutulması etkisiyle ortaklı konular ve paylaşımlarda yeni girişimlerin olabilir. Ancak gelir-gider dengesinde beklenmedik durumlara açık olduğunu da unutmamalısın.

26 Aralık 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 31' 52" R
Ay
Boğa
09° 39' 36" R
Merkür
Başak
20° 10' 35" R
Venüs
Terazi
27° 27' 52" R
Mars
Yengeç
09° 26' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 17"
Satürn
Balık
15° 03' 29"
Uranüs
Boğa
27° 06' 03"
Neptün
Balık
28° 30' 53"
Plüton
Oğlak
29° 44' 43"
Chiron
Koç
22° 15' 32"
Lilith
Terazi
09° 15' 49"
True Node
Koç
06° 37' 46"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>