İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Ödeme Planı Oluşturuyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Belirsizlikler söz konusu olsa da üstesinden gelebileceğiniz bir süreçtesiniz.

Beklenmedik sorunlara hazırlıklı olun. İstediklerinize ulaşmak için doğru zamanda olduğunuzu da aklınızdan çıkarmayın.

Maddi kazanımlar konusunda kendinizi daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Gelir ve gider arasındaki dengeyi korumaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her şey birikip birikip patlıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Hayatınıza neler dahil ettiğinizi, ekonomik bağımlılıklarınızı doğru anlayın. Yaşam sevdiklerinizi kırmaya değmez, dolayısıyla seçimlerinizi yaparken ve duygularınızı ifade ederken buna uygun hareket etmeniz gerekecektir.

30 Kasım 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! İkizler burcu bugün iletişim yeteneklerine odaklanabilir. Yaratıcı düşüncelerinizi paylaşmanın ve diğer insanlarla etkili iletişim kurmanın zamanı. İnsanlarla iletişim kurmak ve onları anlamak için zaman ayırın. Aynı zamanda projeleriniz, işleriniz veya öğrenme konularınızla ilgili tartışmalara açık olun. İşbirliği ve takım çalışması fırsatları ortaya çıkabilir, bu yüzden insanlarla aktif bir şekilde iletişim kurmak için çaba sarf edin. İyi bir iletişim günü dilerim!

30 Kasım 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ödemler konusunda kendinize plan oluşturmak isteyebilirsiniz. Planlı ilerlemek ödemelerinizi daha da kolaylaştırabilir. İş arayan İkizler burcuysanız, yakın bir akrabanızdan bu konuda destek almak isteyebilirsiniz. Bugün eklem ve sırt ağrılarınızdan muzdarip olabilirsiniz. Ağrılarınızın artmasıyla bir doktora danışmak isteyebilirsiniz.

30 Kasım 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinizi olduğu gibi ifade etmek çoğu zaman bir dürüstlük göstergesi olsa da bazen dengeleri bozabilir. Sosyal ortamlarda kendinize ve çevrenize zorluk çıkarmamalısınız. Bir sınırınızın olması, zaman ayıracağınız konuları ve insanları değiştirecektir.

30 Kasım 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bütçenizle ilgili planlarında daha akılcı hareket edecek, yeni atılımlar yapmaya başlayacaksınız. Yeni desteklerin gelebileceği bugün önemli kararlar da alabilirsiniz. Gayrimenkul yatırımları ile ilgili araştırmalar olumlu sonuçlar getirebilir. Çalışma kapasiteniz yükselirken, birikim yapabilirsiniz. Aşırı harcama yapma potansiyelinizi kontrol etmeye çalışın.

30 Kasım 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aklınız bugünlerde bazı konularda şüphe içerisinde olabilir. İnsanlarla olan iletişimlerinizde negatife ya da şüphe çekici olaylara odaklanmamaya çalışın.

30 Kasım 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki sosyal etkinlikleri takip etmek, kişisel gelişimin için önemli olabilir. Bunlara katılmak yeni insanlarla tanışmanı da sağlayabilir hatta. Bu sayede yeni bakış açıları kazanıp kendini daha fazla geliştirme imkanı bulabilirsin. Açık fikirli olman gerekecek.

30 Kasım 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, biraz sönük hissediyor olabilirsiniz ama bu geçicidir ve bir mola vermeniz gerektiğinin bir işareti olabilir. Bugün verilen sözler ve planlar daha sonra bir kenara bırakılabilir ve kolay yoldan gitmek cazip gelebilir. Taahhüt vermek yerine, işleri çözene kadar beklemeye almak en iyisi olabilir. Önemli olan zihninizi genişletmeniz ve yeni fikirlere açık olmanızdır. Mutluluğunuzu baltalamadan hayatınızı dengelemenin ve yönetmenin yollarını arayın. Ayarlamalar veya yeniden düşünmek için zaman gerekli olabilir. Nitekim duygusal olarak riske girme eğilimindesiniz ve ruhunuz biraz rahatlık ve aşinalığa ihtiyaç duyuyor.

30 Kasım 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş birlikleri ve iletişim konularında yapacağınız önemli gelişmeler mevcut. Çevrenizin sizin için ne düşündükleri konusunda tereddütleriniz olabilir. Güç bağı oluşturacağınız kişilerin sizin için önemli olduğunu unutmamalısınız.

30 Kasım 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Öfkenizi kontrol altına almazsanız sizi ele geçirebilir ve size düşünebileceğinizden fazla zarar verebilir. Kendinizi etrafınızdakilerle kıyaslamak istiyorsunuz ve bu nedenle çatışma arıyorsunuz. Saldırgan halinizi dizginleyin, çünkü enerjinizi kullanmak hoşunuza gitse bile, bu enerji istikrarlı değil ve sizi kritik bir anda yüzüstü bırakabilir. Sağlığınıza daha dikkat etmelisiniz.

30 Kasım 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün para, kazançlarla ilgili yeni gelişmeler gerçekleşebilir. Sağlığınıza dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Gününüz şahane geçsin.

30 Kasım 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde sorunlar oluşmaya başladı. Bu ilişkiyi bitirmek istiyor, ama yapamıyorsunuz. Partnerinizin sizi endişelendiren olumsuzlukları yanında, çok da etkilendiğiniz bir çekiciliği var. İşyerinizde birisiyle asla yıldızınız barışmayacak gibi. İkinizin de anlaşılmaz biçimde uzattığınız bu çekişmeveriminizi de düşürüyor. Sabırlı davranabilirseniz birçok şeyin yolunda gittiğini görebilirsiniz. Bir dostunuza küçük bir sorunun da maddi destek vereceksiniz.

30 Kasım 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 09' 28" R
Ay
Boğa
04° 00' 35" R
Merkür
Başak
19° 28' 01" R
Venüs
Terazi
26° 59' 56" R
Mars
Yengeç
09° 13' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 55"
Satürn
Balık
15° 05' 10"
Uranüs
Boğa
27° 06' 24"
Neptün
Balık
28° 31' 31"
Plüton
Oğlak
29° 44' 57"
Chiron
Koç
22° 16' 28"
Lilith
Terazi
09° 13' 17"
True Node
Koç
06° 37' 31"
Son Güncelleme : 20/09/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>