İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Stilin Konusunda Öneri Alabilirsin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişiye vakit ayırman gerekecek bugün. Aranızda azalan bir iletişim varsa bunu eski haline getirmek sana düşebilir. Senden gelecek teklifler daha kıymetli olacak bugün.

Size daha kısa vadede çözümler gerekiyor. Adım, adım ilerleme yolunu seçmelisiniz. Son aldığınız kararların bazıları biraz hayalci görünüyor, hayata geçirmekte çok zorlanabilirsiniz.

Maddi konulara bakış açını yenilemen gerekebilir. Etrafındaki herkesin yoluna koyduğu bazı şeyleri senin henüz yoluna koyamaman bugün sana gidişatını tekrar düşündürtebilir. Yeni planlar yapmak ve bakış açını değiştirmek sana daha iyi gelecek.

Bugün kendine nasıl davrandığın önemli olacak. Duygusal olarak kendini iyi bir noktaya getirmen stresin etkilerini vücudundan atmana vesile olabilir. Kendini germemeli ve vücuduna dikkat etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Canını sıkan mevzularla başa çıkmak ve bunları dile getirmek senin için iyi olacak. Ancak bu süreçte sinirlenmemeli ve sakin kalmalısın. Kendini ifade etmek için sesini yükseltmemen gerekebilir. Daha dikkatli davranman gerekecek bugün.

30 Temmuz 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Normalde köşeye kıstırılmaktan kaçınsanız da bazen hayat bileğinizi bükebiliyor. Fakat bugün önemli bir kararla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sevdiğiniz biri size karşı tavrını değiştirebilir fakat siz nasıl cevap vereceksiniz? Bir anlaşmaya varmadan önce bazı rahatsız edici sohbetler edebilirsiniz.

30 Temmuz 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine bir ödeme planı oluşturuyorsun. Bu durum içerisinde bulunduğun koşulları en doğru şekilde kullanmanı da sağlayacak. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan sevgilinden stilin konusunda öneriler almak isteyebilirsin. Onun fikrini önemsiyor olman karşı tarafın oldukça hoşuna giden bir davranış oluyor.

30 Temmuz 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumluluk almak konusunda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Ancak uzun vadeli düşünmek gereği de var.

30 Temmuz 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgili İkizler burcu, sevgi ve bolluk seni kuşatıyor. Aile üyeleri arasında ilahî ilişkiler bulunuyor. Büyük resme bakmaya devam et, sonsuza kadar mutluluk var.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çevrendeki gelişmelerin seni kötü etkilemesine izin vermemelisin. Ne olursa olsun sakin kalmak en büyük avantajın olacak senin. Bu sayede daha iyi düşünme fırsatı da elde edebilirsin hatta. Mantıklı çıkış yollarını bulmak daha kolaylaşabilir.

30 Temmuz 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dünyadaki yerinize ilişkin güvensizlik, şimdi zihninizi ele geçirebilir. Muhtemelen büyük hayalleriniz var ancak yakın çevrenize baktığınızda ve istediklerinizden ne kadar uzakta olduklarını düşündüğünüzde, hayalleriniz ulaşamayacak kadar uzaktaymış gibi hissedilebilir. Kendinizi gerçekleştirememek veya hayatı kaçırmakla ilgili endişeler zihninizi doldurabilir ancak şu anda olduğunuz yeri küçümsüyor olabilirsiniz. Nihai hedefinizde veya tam olarak hayalini kurduğunuz konumda olmayabilirsiniz ancak yine de çok fazla ilerleme kaydettiniz ve bunu hafife almamalısınız.

30 Temmuz 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşı cinsin ilgisini üzerinize çekecek ortamlarda bulunacaksınız. Bugün, duygusal konularda yaratıcılığınız artıyor ve paylaşımlarınızda olumlu davranacaksınız. Kalbi boş olanlar için, her an her şey mümkün; unutmasınlar...

30 Temmuz 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda tam bir uçarı kelebek olduğunuzdan, son dönemde çevrenizdeki bazı kişileri ihmal ettiniz. Şimdi bu ilişkilerinizi yeniden yoluna koymanın ve onlarla görüşmenin tam zamanı. Aile içinde veya arkadaşlar arasındaki bir anlaşmazlığı kesin olarak tümüyle çözüme kavuşturma şansınız epey yüksek. Uzlaşma ve birliğin ön plana çıktığı önemli bir dönem yaşayacaksınız. İleride zor zamanlarda bunun insanlar üzerinde yumuşatıcı bir etkisi olabilir.

30 Temmuz 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün seyahat, eğitim, aşk veya kardeşlerle ilgili konular ön plana çıkabilir. Ancak kariyerinizle ilgili bazı sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

30 Temmuz 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Eski dostlarınızla bir araya geleceksiniz. Önünüze farklı fırsatların çıkmasıyla süregelen ilişkileri olanlar için, sürpriz gelişmeler olabilir. İlişkilerinin başında olanlar için, karşı tarafın ani fikir değişimlerine karşı temkinli ve hazırlıklı olmalıdırlar.

30 Temmuz 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 59' 03" R
Ay
İkizler
01° 08' 29" R
Merkür
Başak
22° 56' 17" R
Venüs
Terazi
29° 16' 33" R
Mars
Yengeç
10° 16' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 22"
Satürn
Balık
14° 56' 59"
Uranüs
Boğa
27° 04' 35"
Neptün
Balık
28° 28' 25"
Plüton
Oğlak
29° 43' 54"
Chiron
Koç
22° 11' 52"
Lilith
Terazi
09° 25' 42"
True Node
Koç
06° 38' 44"
Son Güncelleme : 22/09/2024 15:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>