İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
heyecanlanıyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2019, Salı

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 40%

Genelde dışadönük bir kişi olsanız da, bugün kendinizi belki biraz daha utangaç ve çekingen hissedebilirsiniz. Bunun nedeni de aşk veya arkadaşlık konularındaki melankolik düşünceleriniz olabilir. Çok önemsediğiniz biri uzakta olabilir ve onu özlüyor olabilirsiniz. Ayrıca, insanlar bugün sizden haksız avantaj elde etmeye çalışabilirler ve özellikle kendinizi savunmasız hissettiğiniz için bunu yapmalarına izin vermeniz çok daha muhtemel. Seçici olmakta fayda var.

Güçlü insani içgüdüleriniz var. Ortağınızı, çoğu insandan daha sık düşünürsünüz. Bu, sezgileriniz ve empatinizle birleştirildiğinde, sizi ideal bir iyileştirici yapıyor. Son zamanlarda işte biraz tedirgin hissediyorsanız, bu yanlış bir kariyer yapıyor olduğunuz anlamına gelebilir. Bir tür danışman veya terapist olmak için eğitim almayı düşünün. Bu konuda olağanüstü iyi olabilir ve birçok insana yardım edebilirsin.

Arkadaşlık ve komşuluk ilişkileriniz sıcak, cana yakın ve destekleyici olacak gibi görünüyor. Eğer bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa, bu dönemde o yardımı bulma konusunda hiç zorlanmayacaksınız. Her zamankinden daha sosyal hissediyorsunuz ve kesinlikle birine yardım eli uzatmaya hep olduğunuzdan daha isteklisiniz. Bugün dünden sonra size çocuk oyuncağı gibi gelecek. Bu nedenle, yapabileceklerinizi görmeniz için iyi bir gün!

Sorularla dolu gözüküyorsun. Bazıları büyük, bazıları küçük. Tüm bildiğin ise bu soruların seni meşgul ediyor olduğu ve cevaplar da gelmek üzereymiş gibi görünmüyor. Kaygılanma. Günün sonu itibariyle hepsi değişecek. Geçtiğimiz günlerin anlamsız olduğunu düşündüğün bütün etkinlikleri bile birden anlamlı hale gelecek. Dünyan bir kez daha sakin ve düzenli olacak. Keyfini sür!Muhtemelen çok yoğun bir hafta geçirdiniz; zira bugün bir parça keyifsiz hissetmeniz olası. Belki dün gece yemeği fazla kaçırdınız ya da gecelediniz veya her ikisi birden de olabilir. Evde kalıp dinlenmek tabiatınıza aykırı da olsa elinize güzel bir kitap alıp bir köşeye kurulmak için harika bir gün. Biraz egzersiz yapmak isteyeceksiniz ancak bunu da abartmamanızda fayda var. Sizin de iyi bildiğiniz gibi sevdiğiniz şeyleri çok tüketirseniz bir süre sonra eskisi kadar zevk vermeyebilirler!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı şeylerin açığa çıkacağı o gün nihayet geldi! Bazı anlarda düşünceleriniz içerisinde kaybolabilirsiniz. Ama bugün büyük ihtimale yolunuzu bulacaksınız. Bir yandan kendinizi yalnız ve dünyevi problemlerle yüzleşmek için fazla saf hissederken bir yandan da tecrübelenecek ve kendinizi daha bilge hissedeceksiniz. Bugün dünyanın sırlarını keşfetmeye daha yakın olacaksınız.

31 Aralık 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay, Balık burcunda hareket ediyor. Ay'ın gün içinde Jüpiter ve Güneş ile yaptığı olumlu kontaklar sayesinde geleceğinizle, kariyerinizle ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Yaptığınız işlerle yılın son günü zirvede kapatabilirsiniz. Herkese mutlu yıllar diliyorum. 2020 yılı 2019'u aratmasın. Sevgilerimle, Astromeri

31 Aralık 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne uyandığın andan itibaren değişim rüzgârları senin için esmeye başlayabilir. Dış görünüşünden sıkılabilir, değişiklik yapmak isteyebilirsin. Fiziksel ve estetik değişimin enerjini daha çok yükselttiğini düşünüyor olabilirsin. Bugün gireceğin arkadaş ortamında heyecanlanmana sebep olacak biriyle tanışabilir, iletişim kurmak isteyebilirsin. Bu kişi senin içinde farklı hissiyatlar uyandırabilir. Yılın son gününde bu tarz bir fırsat, yeni yıl için içini kıpır kıpır yapabilir. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, sevdiğin kişi ile küçük kaçamaklar yapacağın ve ondan farklı sürprizler görebileceğin bir günde olabilirsin. İyi seneler dilerim

31 Aralık 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olayların gerçek yüzü göründüğü gibi olmayabilir. Bugün ters gittiğini düşündüğünüz işlerin aslında size ne kadar güzel fırsatlar getirdiğini görebilirsiniz. Bakış açınızı değiştirin. Yeni bir sene yeni fırsatlar demektir.

31 Aralık 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki üstlerinizle iletişimin önem kazanacağı bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırmak için çaba sarf edeceksiniz. Gün içinde annenizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Öğle saatlerinde değişim dönüşüm söz konusu olabilir. Kendinizi bazı konularda sıkışmış hissedebilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin

31 Aralık 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Manevi bağlantılar kurmak, dua etmek, şifa çalışmaları yapmak ya da size yapılmasına izin vermek için güzel bir gün, ayrıca dostlarınızı dikkate alın.

31 Aralık 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken geride bıraktığınız seneyi düşünmek, kaybettikleriniz ve kazandıklarınızla daha da güçlendiğinizi hissetmek bugün size kendinizi son derece iyi hissettirecek. Sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bugün, maneviyatınız güçlü olacak. Mutlu yıllar.

31 Aralık 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Biraz kendinize izin vermeniz gereken bir gündesiniz. Dünya siz olmadan da dönmeye devam edecek, işler siz olmadan da akışında olacak. Dinlenmenizde fayda var.

31 Aralık 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Senenin son gününde kariyerinizle alakalı meseleler gündeminizi meşgul ediyor. Bugün sizi günlük olarak meşgul eden konulardan uzaklaşıp uzun vadeli kariyer hedeflerinize yoğunlaşmalısınız.Yeni senenin ilk saatleri itibariyle Ay, hayaller gezegeni Neptün ile 10. evinizde kavuşacak. Toplum önündeki konumunuz vehedefleriniz üzerine düşünmenin tam zamanı.

31 Aralık 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Merkür'ün burç değiştirmesiyle birlikte iş, ortak yatırım, girişim ve alım satım konularında görüşmelere ve hesap ve zihin aritmetiğine açık bir dönem başlıyor. Gizli, kapalı konulara merak salabilirsiniz.

31 Aralık 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Güzel bir 2020 olsun sevgili İkizler burçları! Bu sene çevrenizin finansal kaynaklarından faydalanabileceksiniz.

31 Aralık 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; yeni yıla kalabalık bir ortamda girebilir, etrafındave sosyal hayatından tanıdığın kişiler olabilir. Bugün biraz duygusallaşabilir, aileni ihmal ettiğini düşünerek onlara da zaman ayırabilirsin. Yaptığın program biraz pahalıya çıksa da ekonomik destekler alabileceksin.

31 Aralık 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 31' 52" R
Ay
Boğa
09° 39' 36" R
Merkür
Başak
20° 10' 35" R
Venüs
Terazi
27° 27' 52" R
Mars
Yengeç
09° 26' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 17"
Satürn
Balık
15° 03' 29"
Uranüs
Boğa
27° 06' 03"
Neptün
Balık
28° 30' 53"
Plüton
Oğlak
29° 44' 43"
Chiron
Koç
22° 15' 32"
Lilith
Terazi
09° 15' 49"
True Node
Koç
06° 37' 46"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>