İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Mesafeli Davranıyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2023, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Beklenmedik gelişmelerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Dengeleri gereğinden fazla zorlamadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekiyor.

Mesleğinizle ilgili konularda daha kontrollü olmaya çalışmalısınız. Üzerinizdeki sorumluluklar size şu an için ağır geliyor olsa da üstesinden gelme şansınız var. Başarıya odaklanmaya çalışın.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Fırsatlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacağınızı da bilmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yolculuklarla ilgili konular gündeminizi fazlasıyla meşgul edebilir. Fikirleriniz ve düşünceleriniz doğrultusunda hareket ederken zorlanacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. İstediklerinize ulaşabileceğiniz bu süreçte içerisinde kendinizi daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz.

4 Kasım 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerileriniz ön plana çıkacak ve insanlarla kolaylıkla etkileşim kurabileceksiniz. Fikirlerinizi açıkça ifade etme yeteneğiniz sayesindeveya sosyal çevrenizde fark edilebilirsiniz. Ancak, dikkatinizi dağıtacak çok fazla seçenekle karşılaşabilir ve odaklanmakta zorlanabilirsiniz. Planlarınızı düzenli ve organize bir şekilde yapmaya çalışın. Ayrıca, ilişkilerinizde iletişimde net olmanız ve duygusal açıdan anlayışlı olmanız önemlidir. Sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmeye çalışın. Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle!

4 Kasım 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinizdeki samimiyetine inanmadığınız kişilerle aranıza mesafe koyuyorsunuz. İki yüzlülük asla size göre değil. Evinizde yapmak istediğiniz değişikliği ileri bir tarihe erteleyebilirsiniz. Paranızı idareli kullanmak istiyorsunuz. İlişkisi olmayan İkizler burcuysanız, yeni tanışacağınız biriyle hiç beklemediğiniz bir anda güzel bir aşka yelken açabilirsiniz.

4 Kasım 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Açığa çıkan potansiyelinizi engellemeyin. Bir şeyler beklentilerinizin dışında olsa da, duyduklarınıza inanamasanız da kabul edin. Bu önceki deneyimlerinizi ne kadar iyi kullanabildiğiniz ve bu sayede rahatlayabildiğiniz konusunda kendinize güvenmenizi sağlayabilir.

4 Kasım 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde keyif aldığınız konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İlgi duyduğunuz konularda yeni şeylere başlayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yardım alacağınız bir gündesiniz. Gün içinde kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Akşama doğru gündeminiz hareketlenebilir. Huzursuzluk yaratan durumlara dikkat etmelisiniz.

3 Kasım 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi her zaman bir adım iyiye taşımak zaten hevesli olduğunuz bir alan olduğu için doğal becerileriniz de sizler için bu noktada yol gösterici olacak.

3 Kasım 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Moralini bozan ne varsa uzaklaşmak için uygun zamanı bulacaksın. Kendine daha çok zaman ayırıp işlerini geliştirmek için dahi zaman yaratman mümkün olacak. Ailenle zaman geçirip anın tadını çıkarmayı ihmal etmemelisin.

4 Kasım 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ev işlerinize, rutinlerinize, işinize veya sağlık ve sağlıklı yaşamınıza daha fazla dikkat ediyor ve bunlarla gurur duyuyorsunuz sevgili İkizler. Öte yandan gün, sizi rutinden çıkıp kendinize daha fazla zaman ayırmaya teşvik ediyor. Eğer azı konularda aşırıya kaçıyorsanız, işleri tersine çevirmenin zamanı gelmiştir. Örneğin, başkaları için çok şey yapıyorsanız, kendinize fazla enerjiniz veya zamanınız kalmıyorsa, dengeyi yeniden sağlamak gerekir. Hem başkalarıyla hem de kendinizle sınırlar çizmekten ve sınırlar koymaktan fayda sağlayabilirsiniz. Taviz vermenin ve daha iyi bir iş-hayat dengesi aramanın değerini göreceksiniz.

4 Kasım 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş birlikleri ve iletişim konularında yapacağınız önemli işler var. Çevrenizin sizin için ne düşündükleri konusunda tereddütleriniz olabilir. Güç bağı oluşturacağınız kişilerin sizin için önemli olduğunu unutmamalısınız.

4 Kasım 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

4 Kasım 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yakın çevre, kardeşler, eğitim veya seyahatlerle ilgili dikkatli olmanız tavsiyedir. Söylediklerinizin önemli olduğu bir gündesiniz. Size harika bir gün dilerim.

4 Kasım 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizde ve ilişki anlayışınızda meydana gelen değişimleri fark edebilir, partnerinizle ilişkinizi farklılaştırabilirsiniz. İçinizden yükselenleri onunla paylaşmayı deneyin. İş arkadaşlarınızla iletişiminizde sivri dil kullanmamaya ve onları eleştirmemeye gayret edin. Siz değişiyorsunuz ve onlar sizi anlamakta güçlük çekiyorlar. Maddi bakımdan kısmetiniz ayağınıza kadar gelecek, çok şanslı bir devreye girdiniz. Bilinçsiz zayıflamaya çalışmak sağlığınızı bozuyor

4 Kasım 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 36' 21" R
Ay
Boğa
10° 47' 03" R
Merkür
Başak
20° 19' 06" R
Venüs
Terazi
27° 33' 27" R
Mars
Yengeç
09° 29' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 33"
Satürn
Balık
15° 03' 09"
Uranüs
Boğa
27° 05' 58"
Neptün
Balık
28° 30' 45"
Plüton
Oğlak
29° 44' 41"
Chiron
Koç
22° 15' 21"
Lilith
Terazi
09° 16' 20"
True Node
Koç
06° 37' 49"
Son Güncelleme : 21/09/2024 05:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>