İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Önceliklerin Konusunda Tartışma Yaşayabilirsin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2023, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün yeni bir insandan hoşlanabilirsin. Yeni bir aşk gündeme gelebilir. Bu farklı kişiyi tanımak ve onu anlamak için kendine zaman vermek kalbinin daha hızlı atmasını sağlayabilir. Bu konuda biraz zamana ihtiyaç duyabilirsin.

İş yaşamınızdaki başarınız takdirle karşılanıyor. Başarınızın karşılığını hem maddi hem manevi olarak görüyorsunuz. İş yerinizdeki ufak tefek pürüzlerin sizinle uzaktan yakından ilgisi yok. Canınızı sıkmanız gereksiz.

Bugün ufak tefek masraflara girebilirsin. Ancak önemli bir konuda büyük bir masraf yapman gerekiyorsa biraz beklemende fayda olabilir. Maddi konularda kendini çok fazla yormamalısın bugün.

Açık havada bol bol yürümek ve derin nefes egzersizleri yapmak içinde bulunduğun stresli ortamların negatif enerjisini üstünden atmana vesile olabilir. Hem kaslarını çalıştıracağın hem de derin nefesler alacağın egzersizlere odaklanmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha önceden yaptığın masrafları düşünmek bugün canını biraz sıkabilir. Ancak giden paranın yerini dolduracak bir yol bulabilirsin. O yüzden önceden yaptığın masraflara odaklanmak yerine ileride kazanacağın paralara odaklanmalısın.

4 Temmuz 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün fikirlerinizi daha açık ve net bir şekilde ifade edebilmek adına uygun ortamı bulacaksınız. Kendi konfor alanınızın dışına çıkmanın zamanı geldi. Manevi yönden kendinizi daha doğru bir şekilde ifade edebildiğinizi fark edeceksiniz. Bu durum yeni oluşumların kapısını aralayacak.

4 Temmuz 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile yaşantında aldığın sorumlulukların bilincinde olarak hareket ediyorsun. Bugüne kadar yaptığın birikimi acil bir ihtiyacın için kullanabilirsin. Bu seni huzursuz etse de acil ihtiyacını gidermen daha önemli. Evli bir İkizler burcuysan eşin ile önceliklerin konusunda tartışma yaşayabilirsin. Hayatını tekrar yapılandırmaya başlayacağın bir gündesin. Zaman zaman doğru kararlar alamayabilirsin.

4 Temmuz 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik koşullarınızı güvence altına almak isteyebilirsiniz. Gecikmelerin getirdiği sorunları çözerken bu gecikmeye neden olan durumlar konusunda da bir özeleştiri yapabilirsiniz. Özlediğiniz ve ihtiyaç duyduğunuz her şey için çalışma dürtüsü sizi yeni başarılara taşıyabilir.

4 Temmuz 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Kriz yaratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Parasal konularda yeniden düzenlemeye gitmek isteyebilirsiniz. Gün içinde ilişkilerinizdeki gerilim, akşam saatlerinde daha rahatlayacaktır. Maddi konularda riske girmeden önce tekrar düşünmeniz gereken durumlar olabilir.

4 Temmuz 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar özelliklemeselelerinde önünüze insiyatifiniz dışında şeylerin dayatıldığını görebilirsiniz ve hayır deme şeklinize göre gününüz şekillenebilir.

4 Temmuz 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde olumlu kalmak için çok çaba harcaman gerekecek bugün. Ne olursa olsun olaylara olumlu taraftan bakmayı ihmal etmemelisin o yüzden. Karamsar insanlardan uzak durmak sana daha iyi gelebilir genel olarak.

4 Temmuz 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kişisel çekiciliğinizi, coşkunuzu ve iyimserliğinizi artırıyor. Şu anda planları harekete geçirme veya arzularınızın peşinden gitme konusunda daha yeteneklisiniz. Bir şeyleri baştan sona konuşmak yardımcı olabilir ve muhtemeleninsanları oldukça destekleyici bulacaksınız. İlişkilerinizde daha fazla özgürlüğe izin vermek bu enerjinin merkezinde yer alır. İlgi alanlarınızı paylaşan ve fikirlerinizi iletmek konusunda kendinizi rahat hissettiğiniz biriyle bağlantı kurabilirsiniz. Müzakere etmek veya arabuluculuk yapmak veya belirli bir konuda başkalarını yönlendirmekana tema olabilir. Daha kişisel veya özel meseleler de bugün oldukça iyi sonuç verebilir ve bir durumun yeni bir tarafını görebilirsiniz.

4 Temmuz 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, evinizle ilgili olumlu değişimler söz konusu. İçinizdeki coşkuları çevrenizle olumlu bir şekilde paylaşmak isteyeceksiniz. Olumlu duygulara gerçekten ihtiyacınız var. Kilo problemlerine dikkat etmelisiniz.

4 Temmuz 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İster yeni ister eski olsun, her türlü kişisel ilişki için umut vadeden bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki kişilerle görüşmelerinizin, kendi fikirlerinizi zenginleştirdiğini ve esin kaynağı olduğunu göreceksiniz. Yine de, sadece bu bağlantılarınızın size faydalarını düşünmekle kalmayıp, duygusal düzeyde de ilişki kurun. Aksi takdirde bu bağlantıların faydası da, uyumu da fazla uzun sürmeyecek.

4 Temmuz 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler burcu, kontrolsüz enerji senden çıkar ve sana gelir. Kıskançlık, dedikodu, hırs, gerginlik, ağız dalaşı, kavga hep sevgide kalırken bu duyguları yönetebilirsin.

4 Temmuz 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle yaşadığınız yoğun duygular yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz. Kazançlar konusunda şartlarınızı yeniden belirleyeceksiniz. Detaycı tavrınızla çevrenizi sıksanız bile bugün Ay'ın bulunduğu konum, size destek verecek

4 Temmuz 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 20' 39" R
Ay
İkizler
06° 19' 26" R
Merkür
Başak
23° 37' 17" R
Venüs
Terazi
29° 43' 27" R
Mars
Yengeç
10° 28' 20" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 34"
Satürn
Balık
14° 55' 23"
Uranüs
Boğa
27° 04' 12"
Neptün
Balık
28° 27' 48"
Plüton
Oğlak
29° 43' 42"
Chiron
Koç
22° 10' 57"
Lilith
Terazi
09° 28' 09"
True Node
Koç
06° 38' 55"
Son Güncelleme : 23/09/2024 00:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>