Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sağlıklı Besleniyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2023, Pazartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişiyle keyifli vakitler geçirmek isteyebilirsin. Bazı konularda birlikte gülmek size daha iyi gelebilir. Aranızdaki muhabbeti keyifli konulara odaklamak size daha iyi gelecek bugün.

Başınızı kaşıyacak vakit bulamayışınızda az da olsa pay sahibi olduğunuzun farkındasınız. Bu sorun, sizi objektif bir bakışla çözüme götürecek. Bazı çıkış arayışlarınız bugünlerde netice verebilir.

Kendi borçlarına odaklanmak ve etrafındakilerin maddi durumlarına yardım etmek seni yorabilir. O yüzden önceliklerine dikkat etmen gerekecek bugün. Sorumluluklarını bölmen ve kendine vakit ayırman daha iyi olabilir.

Kendi enerjini artırmak için dikkatli tercihler yapman gerekebilir. Gün içerisinde daha enerjik hissetmek isteyebilirsin bugün. Bunun için hem yediklerine hem de içtiğin su miktarına dikkat etmen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Farklı bir ortama girebilir ve yeni yüzlerle tanışabilirsin. Senden daha farklı düşünen insanlarla aynı ortama girmen bakış açını tazelemende faydalı olacak. Yeni arkadaşlıklar sana daha güzel etkiler getirebilir bugün.

26 Haziran 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi bir ağız dalaşının içinde bulabilirsiniz. Deneyim bakımından çok güçlü ve sizin en önemli görüşlerinizi çürütebilecek kapasitede biriyle doğrudan çatışmaya girerseniz şaşırmayın. İşler bir kez kızıştı mı sizi hiçbir şeyin durduramayacağını göreceksiniz. Karşı taraf da sizin sivri dilinizden nasibini alacak.

26 Haziran 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağlığına her zamankinden daha çok dikkat ediyorsun. Öğün atlamıyorsun. Besin değeri yüksek yiyecekler tüketmeye özen gösterebilirsin. Aniden çıkabilecek aksilikler karşısında pratik çözümler üretiyorsun. İlişkisi olan bir Koç burcuysan ilişkine de bu özelliğin sirayet ediyor sorunları anında çözüme kavuşturuyor. Harcamaların konusunda daha dikkatli ve kontrollü davranıyorsun. Yaptığın harcamalarda bir sonraki adımı düşünerek hareket ediyorsun.

26 Haziran 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkilemde kalmak yola çıkmanıza engel olabilir. Bugün aileniz için, kendiniz için bir seçim yapmanız gerektiğinde sizi yoran ikilemleri çözmekle başlayabilirsiniz. Yeterince inanırsanız buna destekler görebilir, sandığınız kadar zorlayıcı olmadığını fark edebilirsiniz.

26 Haziran 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular sizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Bazı konularda ani kararlar alabilirsiniz. Gün içinde iletişimde olduğunuz kişilere ani tepkiler verebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda fazla müdahaleci olabilirsiniz. İşlerinizi tamamlamak için desteğe ihtiyacınız olabilir.

26 Haziran 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan kendinizi yalnız hissetseniz de ne kadar güçlü olduğunuzu da fark ettiğiniz bir dönemden geçeceksiniz. Sağlık ilk önceliğiniz olmalı.

26 Haziran 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni haftayı planlamak sana çok büyük bir rahatlık sağlayabilir. Bugün, hafta başlamadan yeni öncelikler belirleyebilir, maddi konuları şimdiden bir düzene bindirebilirsin. Bu hareketin seni çok rahatlatacak.

26 Haziran 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün zor sorulara hızlı cevaplar bulmak kolay değil. Diyaloglar, kalıplaşmış düşünceler ve problemlere günün akışı biraz karmaşık olabilir. Kendinize gerekli molayı veya ödülleri vermemekte ısrar ederseniz, bitkin hissedeceksiniz. Öğrenme, eğitim, iletişim veya ulaşım konularında bazı karışıklıklar olabilir. Bir karar veya fikir konusunda kararsızsanız, işleri yoluna koymak için biraz daha zaman ayırın. Sert veya kaotik durumlara karşı özellikle hassassınız ve şimdilik hayal dünyanızda daha mutlu olabilirsiniz.

26 Haziran 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün uygulamak istediğiniz halde bazı engellerle karşılaşabileceğiniz bir konuda küçük sorunlar yaşayabilirsiniz. Kendinize güvenme konusunda partnerinizden alacağınız destek, dengelerinizi yeniden kurmanızı sağlayacak.

26 Haziran 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçokyolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz.

26 Haziran 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün partner, ortaklık, yakın arkadaş veya mahkeme konuları gündeminize gelebilir. Ani para harcamak zorunda kalabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

26 Haziran 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili ilginç gelişmelerin olduğu bir gündesiniz. Yeni şartlar lehinize gelişmesi, sizi de şaşırtacak. Ani çıkan fırsatların ardında, gizli olan duygusal konular sizi şaşırtabilir. Partnerinize şans verdiğiniz zaman, şartların aleyhinize döneceğini zannetmekle hata ediyorsunuz. Bugün, sinirleriniz oldukça duyarlı.

26 Haziran 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 26' 07" R
Ay
İkizler
07° 37' 31" R
Merkür
Başak
23° 47' 38" R
Venüs
Terazi
29° 50' 15" R
Mars
Yengeç
10° 31' 26" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 52"
Satürn
Balık
14° 54' 59"
Uranüs
Boğa
27° 04' 06"
Neptün
Balık
28° 27' 39"
Plüton
Oğlak
29° 43' 39"
Chiron
Koç
22° 10' 43"
Lilith
Terazi
09° 28' 46"
True Node
Koç
06° 38' 58"
Son Güncelleme : 23/09/2024 02:24

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>