Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Eski Samimiyeti Hissetmiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişi ile rekabet edebilirsin bugün. İkiniz de birbirinizi geçmek için çabalayabilirsiniz. Bu rekabeti keyifli oyunlara dökmek aranızda daha iyi bir enerji oluşturacak.

Mesleğinizi geliştirmeyi, kazancınızdan daha çok önemsiyorsunuz. Geleceğinizle ilgili çok idealist planlarınız var. Sizi çok takdir eden biri tarafından gizli bir şekilde destekleniyorsunuz.

Maddi olarak büyük masraflara girmek isteyebilirsin. Bu masraflara girmeden önce dikkatli düşünmen gerekecek. Acele kararlar alarak ani harcamalar yapmamalısın bugün.

Bol bol su tüketmen gereken bir gün olacak bugün. Gün içerisinde düşen enerjini toplamak için su içmek sana daha iyi gelebilir. Kaslarının daha rahat hareket etmesi için de iyi bir etkisi olacak suyun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni bilgiler öğrenebilirsin. Bu bilgiler, işinle veya insan ilişkilerinle alakalı adımlar atmanı etkileyebilir. Güzel ve büyük başarılar kapıda, bu güzel enerjiyi iyi değerlendirmelisin bugün.

25 Haziran 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün içsel bir denge ve huzur arayışı içinde olabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak için mükemmel bir gün olabilir. Meditasyon, yoga veya doğa yürüyüşleri gibi rahatlama yöntemleriyle zihninizin sakinleşmesine yardımcı olabilirsiniz. Kendi iç dünyanızda dolaşmak ve kişisel hedeflerinizi gözden geçirmek için zaman ayırın.

25 Haziran 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Soluklanmak için bugünü bir fırsat biliyorsun. Herkesten uzakta evinde yalnız vakit geçirmek isteyebilirsin. Evde yarım kalmış ufak tefek tadilat işlerini halletmek isteyebilirsin. Uzun zamandır görüşmediğin arkadaşından aldığın haber seni şaşırtabilir. Ona karşı eski samimi duygularını hissetmiyor olsan da onunla uzun bir telefon görüşmesi gerçekleştiriyorsun.

25 Haziran 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi mental açıdan daha iyi hissettirecek fikirlere daha sıcak bakabilirsiniz. Birve yatırım fikrinden hareket ederek yeteneklerinizi değerlendirebilirsiniz. Emin olduğunuz her şeyi kullanın ve geliştirin.

25 Haziran 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı fedakarlıklar yapmak ya da hizmet etmek konusunda daha fazla çaba sarf etmek gerekebilir. Kendinize daha fazla özen göstermelisiniz.

25 Haziran 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İntikam almak gibi zehirleyici ve toksik düşüncelerden uzak daha bilgece kararlar almanız ve evreni okul olarak görüp sakinleşmeniz gereken bir evreden geçmektesiniz.

25 Haziran 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini çok yormadan olan biteni gözlemlemen daha iyi olabilir. Bazı konularda kendini zorlamaman gerekecek. İlle de acele etmeni isteyen insanlar varsa eğer onlarla olan iletişimini tekrar değerlendirmek isteyebilirsin.

25 Haziran 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dürtüleriniz bir süredir size bir şeyler söylüyor ve şimdi bunu yaratıcı bir şekilde ifade etmenin ve dünyanın kişiliğinizin saklı kalan bir tarafını görmesine izin vermenin zamanı geldi. Almak ve vermek arasındaki dengeyi genellikle kendi kendinizi dinleme fırsatınız olduğunda bulursunuz. Gökkuşağının birçok tonu bugün hayatınıza dahil olmaya çalışıyor ancak öncelikle buna izin vermeniz gerekiyor. İlk bakışta karşı çıktığınız bazı fikirler aslında sizin için oldukça güzel sürprizler saklıyor olabilir. Biraz daha cesur hareket edip yeniliklere açık olursanız bugün, bir dönüm noktası olabilir.

25 Haziran 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her olayın arkasında farklı bir yorum aramanız, konulara değişik bir düşünce tarzıyla yaklaşmanızdan ileri geliyor. Planlarınıza, hiç kimseyi karıştırmak istemiyorsunuz. Yatırımlar konusunda istediğiniz başarıyı sağlayacaksınız.

25 Haziran 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda çıkmaz sokaktasınız. Hiçbir işiniz ilerlemiyor ve kendinizi yenilgiyi kabul etmeye hazır hissediyorsunuz. Bu gibi dönemleri bir irade sınavı gibi görün; planlarınızdan sağmamanızın ne kadar önemli olduğunu yakında anlayacaksınız. Böylece engeller ne olursa olsun ilerlemek için gereken enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Aksi takdirde planınızdan vazgeçip, bambaşka bir açıyla yine baştan başlamanız gerekecek.

25 Haziran 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün gündelik rutinler, sağlık, yanınızda çalışanlar, çalışma hayatınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yakın çevrenizle, kardeşlerinizle iletişiminizde bazı sorunlar gerçekleşebilir. Seyahatte aksaklıklar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

25 Haziran 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizlebirliği içinde olduğunuz zaman, başarı grafiğiniz daha da artıyor. Bugün olumlu bir performans sergilemek istiyorsanız, karşınızdaki kişilerle aranızda oluşan soğuk savaşa bir an önce son vermelisiniz. Sağlığınıza biraz özen göstermelisiniz. Bugün mideniz çok hassas. Yediklerinize dikkat edin.

25 Haziran 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 25' 33" R
Ay
İkizler
07° 29' 22" R
Merkür
Başak
23° 46' 34" R
Venüs
Terazi
29° 49' 33" R
Mars
Yengeç
10° 31' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 50"
Satürn
Balık
14° 55' 01"
Uranüs
Boğa
27° 04' 07"
Neptün
Balık
28° 27' 40"
Plüton
Oğlak
29° 43' 39"
Chiron
Koç
22° 10' 45"
Lilith
Terazi
09° 28' 42"
True Node
Koç
06° 38' 58"
Son Güncelleme : 23/09/2024 02:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>