Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Daha Ilımlı Oluyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Nisan 2020, Pazartesi

Aşk 60%
Para 20%
Sağlık 100%

Ulaşmaya çalıştığınız kişinin mesajlarınızı kesinlikle aldığı konusunda kesin olmayın. Belki de bu kişinin sizi tamamen görmezden geldiğini düşünerek bir cevap bekliyorsunuz. Belki de bu kişi sormaya çalıştığınız soruyu anlamıyordur. Aşk ve romantizm meseleleri söz konusu olduğunda, bir şeyleri harfi harfine dile getirmeniz gerekir.

Şu an biraz dağınık hissedebilirsiniz. Aklınız bir konudan diğerine geçiyor olabilir ve biraz bunalmış hissedebilirsiniz. Her şeyi bir kerede yapmaya çalışmayın. İş projeleri için son teslim tarihlerini erteleyebilirseniz eğer oluşacak fazla zamandan faydalanabilirsiniz. Programınıza yer açın, böylece kafanızı toplamak için zamanınız olur. Alerji, gürültü veya sıcaklık problemleri gibi çevresel kaygılar, problemin bir kısmını yaratabilir.

Bugün sizin için entelektüel anlamda heyecanlı bir gün olacak. Birçok ilginç kavram dikkatinizi çekecek ve onlar hakkında bir an önce daha fazla şey öğrenmek isteyeceksiniz. Bunlar, sosyal veya politik konularla ilgili olabilir. Yeni fikirler sizin için karşı konulmaz fakat bunlarla ilgilenirken günlük yaşantınızdaki işleri de unutmayın.

Birisiyle farklı fikirde olduğun konusunda hemfikir olmanız gerekebilir. O kişi hakkında keskin görüşlere sahip olduğunu anladığın bir gündesin. Fikirlerini başkalarına zorla kabul ettirmeye çalışabilirsin ve güç çatışmaları yaşanabilir. Biraz sakin olmayı dene. Onların senle aynı görüşleri paylaşması zorunlu değil. Hatta fikir ayrılıkları heyecan verici bile olabilir. Farklı fikirlerden birçok şey öğrenebilirsin!Hayatta, olaylar ve ilişkiler hakkında etraflıca düşündüğümüz, şu an yaşamakta olduğunuz gibi dönemler vardır. Yakınlarınızdan birinin aylar önce sergilediği sizi inciten bir davranışı bugün neredeyse önemsiz. Bu hal, hayatınızın hemen hemen her alanında geçerli. Bir şeyli daha felsefi bir açıdan mı değerlendirmeye başladınız? Hayatta gerçekten neyin önemli olduğunu kavradınız: kiminle ya da ne biçimde olduğu fark etmeksizin nereye gittiğinizi bilmek...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sözleriniz büyük yankı bulabilir, bu yüzden konuşmadan önce iyi düşünün. Duyguların varlığını göz önüne almazsanız, kolayca diğerlerinin hislerini incitebilirsiniz. Her türlü telefon konuşmasında normalde olduğundan daha dikkatli olmaya çalışın ve her zaman kendinizi net ifade ettiğinizden emin olun, özellikle de talimat verirken. Bugün yalnızca yüzeyde dolaşmak yerine derinlere inin, böylece insanlar da size karşı açık olacaktır.

27 Nisan 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kulağınıza doğru olmayan dedikodular gelebilir. düşündüğünüzde, duyduğunuz şeyin tüm mantığa aykırı olduğunu ve aslında oldukça gülünç olduğunu göreceksiniz. Ancak bunu size bildiren kişi, o kadar dinamik ve ikna edici olabilir ki, bir süre inanabilirsiniz. Bu gibi durumlarda gerçekleri kontrol etmeyi unutmayın.

27 Nisan 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır haberleşmediğin arkadaşlarından sosyal medya üzerinden mesaj alabilirsin. İş hayatındaki belirsiz durumlar canını sıkıyor, rahatlamak için evde kendine güzel bir öğlen yemeği hazırlamak isteyebilirsin. Ailen ile fazla harcamalarından kaynaklanan küçük tartışmalar yaşayabilirsin. İlişkinde daha ılımlı olmaya başlıyorsun, bu yaşadığın sıkıntıları çözebilir.

27 Nisan 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi olduğundan duygusal, kırılgan ve hassas hissedebilirsiniz. Bazı konularda alıngan yapmayın. Evde kalmayı ihmal etmeyin ve mecburi olmadıkça dışarı çıkmayın.

27 Nisan 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizde gelişen olaylar gündeminizi etkileyebilir. Zihinsel mücadele gerektiren konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Öğle saatlerinde ilgilendiğiniz işlerinizde hata yapma riskiniz artabilir, dikkatli olmanızda fayda var. Bazı konularda elinizde olmayan nedenlerden dolayı bitişler olabilir. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz.

27 Nisan 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda duygusal konularda umduğunuzu bulamayabilirsiniz. Özellikle partnerinizle aranızda iletişimsel problemler olabilir. Sabırlı olmalısınız.

27 Nisan 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınız ve görüşmeleriniz açısından güçlü bir destek alma imkanınız olacak, ancak ilişkilerinizde sözlerinizi seçerek kullanmanızda fayda var. Akşam saatlerinde aileniz ve değer verdiğiniz insanlarla son derece iyileştirici, pozitif ve sevgi dolu zamanlar geçirebileceksiniz

27 Nisan 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dünyada yaşanılan değişikliklere verdiğiniz tepki aslında nasıl bir insan olduğunuzun yansıması gibi. Duyarlı biri olduğunuza emin misiniz? Bugün bunu sorgulamalısınız.

27 Nisan 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcunda devam eden seyahati yakın çevrenizle ilişkilerinizi ön plana çıkarıyor. Bugün düşüncelerinizi toparlamak kolay olmayabilir, karar almakta güçlük çekebilirsiniz.İletişim gezegeni Merkür bugün itibariyle burcunuzdaki seyahatini sonlandırıp Boğa burcunda seyahat etmeye başlıyor. Finansal konularda güvenilir adımlar atmak isteyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

27 Nisan 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hafta boyunca devam eden olumlu ruh haliniz hafta sonu da devam ediyor. Çok çabuk bir şeyleri değiştirmeye çalışıyorsunuz. Özellikle kendinizle ilgili fazlaca değişkensiniz. Fiziksel görüntünüzle, bu dönemde fazla oynamamanızı tavsiye ederim. Yeni insanlarla tanışacaksınız.

27 Nisan 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın çevrenizde bulunan birinden çok hoşlanıyor, ama duygularınızın daha ilerilere gitmemesi için kendinize gereksiz yere baskı uyguluyorsunuz. İş hayatınız yoğun bir tempoya giriyor. Bu durum size biraz sıkıntı verse de, dişinizi sıkıp, ortama ayak uydurursanız son derece büyük maddi kazançlar sağlayabilirsiniz. Tamamen umudunuzu kestiğiniz maddi bir konuda yüzünüz gülecek. Beslenmenize dikkat ettiğiniz söylenemez. Dikkatli olmazsanız bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

27 Nisan 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; günü yarım kalan işlerini tamamlayarak, üstünde çalıştığın konuları yeniden değerlendirerek geçirebilirsin. Bu arada yaşanan sürpriz gelişmeler maddi konularda bir karara varmana yol açabilir. Akşam saatlerinde ise aile ilişkilerinde sevecen ve şefkatli tavırlar sergileyebilirsin.

27 Nisan 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 43' 16" R
Ay
Boğa
12° 31' 04" R
Merkür
Başak
20° 32' 16" R
Venüs
Terazi
27° 42' 05" R
Mars
Yengeç
09° 32' 59" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 58"
Satürn
Balık
15° 02' 38"
Uranüs
Boğa
27° 05' 51"
Neptün
Balık
28° 30' 33"
Plüton
Oğlak
29° 44' 37"
Chiron
Koç
22° 15' 04"
Lilith
Terazi
09° 17' 07"
True Node
Koç
06° 37' 54"
Son Güncelleme : 21/09/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>